bilmem ki tıkanıyorum şöyle ciğerlerim havayla dolsun istiyorum olmuyorNefesini dogru kullaniyor musun acaba canim
3-4 güne geçecek ağrılarHer yerim ağrıyor iş yerinde zor yuruyordum hele merdiven inmesi yok mu feci bişey.ama güzel kaslarımı hissediyordum.benim goguslerimde de ağrı var acaba onlarads etki ediyor mudur kuculsunler istiyorum .
ohh ohh konuş spor yapasım yok ama gidiyim su içeyim bariYilmak yok hepimiz fistik gibi hatunlar olucaz :)
Giydigimiz her jean uzerimize oturucak kucuk bedenler
Taytlarin ustune giymek yerine kisa bluzlar giyebilcez :)
Yazin bir yerimizi saklamak zorunda kalmiycaz :)
Hatta şoyle suyunun icine bi iki damla limon sıkbilmem ki tıkanıyorum şöyle ciğerlerim havayla dolsun istiyorum olmuyor
3-4 güne geçecek ağrılar
ohh ohh konuş spor yapasım yok ama gidiyim su içeyim bari
suyu içmiştim ama bi daha içerim limonluHatta şoyle suyunun icine bi iki damla limon sık
Yaa sen beni mi takip ediyorsun ^^Kuruntuuu burdasin gorebiliyorum, pro uye olduk artik. Cevap yaz
Pro oldum ya askim asagida kimler burayi okuyo gorebiliyorummmYaa sen beni mi takip ediyorsun ^^
Afiyet olsunn:)suyu içmiştim ama bi daha içerim limonlu
Hayırlı olsun bebeğimm :))Pro oldum ya askim asagida kimler burayi okuyo gorebiliyorummm
Öyle tatlı trip atma izmire gelip ısırırım seni
GelseneeeÖyle tatlı trip atma izmire gelip ısırırım seni
Saklıyorum o hakkımı Gelseneee
Günaydınlarrrr. Sağol sağol öyle olur ben kalktım yatakta dönüp duruyorum bu aralar üşengeç oldumGünaydın kızlaarrrboll.sporlu bir gün olsun
a kim dedi öyle bir şey ya çok ayıppGunaydinnlar efenimm
Biri usengeclik mi dediii
selam hoş geldin..doğum bitiriyor resmen olayı bende oyle olmuştum ortalama olarak iyi sayılırım ama sıkılaşmak zor oluyor doğumdan sonra ama sporla olmayacak şey yok...Merhaba bende yeni katildim gruba. 1 ay önce sezeryan la doğum yaptım.. 55 kg den 80 kg oldum suan 70 kgyim. Kalcalarim bacaklarim popom hep catladifizigimin anasını gobdikledim resmen..
Tek umudum spor .. sıkı dik bir popom olucaakk zayıf olucam :)) innnnnssssselam hoş geldin..doğum bitiriyor resmen olayı bende oyle olmuştum ortalama olarak iyi sayılırım ama sıkılaşmak zor oluyor doğumdan sonra ama sporla olmayacak şey yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?