- 12 Ocak 2015
- 1.623
- 2.207
- 208
Bul valla ya benım bıkınıler poreolar almam lazm yoksa atmam size resm
Hoşgeldin canımEnee konuya bakk
Kızlarr ben de yeni squatçıyım
Yaşasın sıkı popişler
nedennŞu an benim gözler böyle
Neden kiii
canım akşam gırdı en son sanırımKızlar Lune nerde?
Hİç gözükmedi canım o hayırdırKızlar Lune nerde?
yanıı ıstersek)Gelişmeleri birbirinize fotoğraflıyo musunuz
canım akşam gırdı en son sanırım
uyuyodur sımdı :)
Hİç gözükmedi canım o hayırdır
ben de sabah uyuym ıstıyorum 11-12 lere kadarDüzenli insan hali, ben yatmak bilmem kalkmak bilmem
Senden farklı değilim yatsamda uyuyamamDüzenli insan hali, ben yatmak bilmem kalkmak bilmem
Evet yaa, haftasonu erken uyanmak sinir bozucu..ben de sabah uyuym ıstıyorum 11-12 lere kadar
ama horoz gıbı erkenden kalkıyrum
o yuzden ıyıce gec olsun oyle uyuycam
Hey maşallah kız, çok takılma insanın psikolojisi bozuluyor. Erkek arkadaşım bazen diyor ki sen yine kk da bir şeyler okumuşsun, çünkü burda okuduğum şeyler hakkında onu sorguluyorum falanSenden farklı değilim yatsamda uyuyamam2 gecedır sabah 5 e kadar falan bdv de oluyom nerdeyse
Eksın yok zaten hep aynı konular yıneEvet yaa, haftasonu erken uyanmak sinir bozucu..
Hey maşallah kız, çok takılma insanın psikolojisi bozuluyor. Erkek arkadaşım bazen diyor ki sen yine kk da bir şeyler okumuşsun, çünkü burda okuduğum şeyler hakkında onu sorguluyorum falan
Ben çıkıyorum, seni şöylecene bdvye uğurlayalımEksın yok zaten hep aynı konular yınebozuluyo kız valla ama napıyım gece canım sıkılıyo bakıyom ılgımı cekıyo konu bı bakmısm saatlerce bdv deym
İyi geceler canım :)Ben çıkıyorum, seni şöylecene bdvye uğurlayalım
İyi geceleeeeer :)İyi geceler canım :)
Sen uyuyamayıp bırazdan yıne gelırsn tıkkaİyi geceleeeeer :)
bak ben hala burdaym meselaSen uyuyamayıp bırazdan yıne gelırsn tıkka
Ben bdv deyımbak ben hala burdaym mesela
oraya yazıcak gücüm yok şimdilikBen bdv deyımsu eltıler ve gorumceler gelınlerı rahat bıraksn artık yeter gelın haklarını savunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?