Lunecimm ,cok tesekkur ederim amin insallah :))1 sürahi su
1 dilimlenmiş salatalık
1 dilimlenmiş limon
1 tutam kekik
1 tutam biberiye
5-7 dal nane
1 saat buzdolabında dinlendirilir, afiyet olsun.
Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin.
Çok geçmiş olsun tatlım yaa. Kıyamam ben onlara hiç.Bugün rest yapmak zorunda kaldım :) Kedim ishal oldu , birde sobada poposunun azcığını ve popo bitişindeki kuyruğun bir kısmını yaktı
Onunla ilgilendim bütün gün yavrum çok hırpalandı halsiz kaldı .. Bende yandığını bilmiyordum ilk anlamadım ıslak mendille sildi daha da acıdı kuzumun canıŞimdi iyi gibi uyuşturucu krem sürdüm . .
Öyle yani . Yarın devam , akşam kaçak yaptım iğrenç yağlı pis şeylerle
Sahi bakilmasi gereken bi video vardi dmiAt topu üstüme kaç tabii.
Eğer kol kası isteyen şeyler varsa beni unutun.Dur bende bir bakayım videoya.
Adblock yükle canım, site uyarı veriyor ama o şiş göbeği görmekten iyidir.bana yardım edin
pc de her yandan bir reklam çıkıyor kk da birşeye tıklıyorum baska bir şey açılıyor beni yönlendiriyor çıldıricem S:
ne yüklesem ki düzelir
Hayır canım Jillian 30 day shred level 1 yaz youtube'a 27 dklık bir video. Bu videonun ortasında durdur squatını yap sonra videoyu tamamla.Bilmiyorum canım yaama internetten araştıracağım hemen.
Bunları sayı olarak mı eklemeliyim yaptığım spora?
Yetişemedim.sadece sizeydi zaten canım
Aynen ya.he yok takip ettigim hatunlara gore yaptım gizlilik ayarını zatensuraya uyeligi tc noyla yapsalarda erkekler giremese ha
Hoşgeldin.Enee konuya bakk
Kızlarr ben de yeni squatçıyım
Yaşasın sıkı popişler
Geceleri topiğin bekçisiBinlerce sayfa olmuş
Canım sen de müdavimisin bu topiğin herhal
Kızlar Lune nerde?
canım akşam gırdı en son sanırım
uyuyodur sımdı :)
Babam da öğretmen, bende o yüzden alışkınız böyle. Sabah 7.30 oldu mu gözler kendiliğinden açılıyor.Düzenli insan hali, ben yatmak bilmem kalkmak bilmem
Benim de en hoşlanmadığım böcek türü kendisi. İlaçlat canım evi. Görsen de canlı göremezsin.Kız hakikaten geldim kız ama bir sorun niye? Yatmadan önce mutfağa uğradım, dana kadar bir hamam böceğiii.. Böcek ilacı ile öldürdüm ama hala aklımda, ya ben uyurken üstüme de çıkarsa böcek, off off.. İlk defa görüyorum bu evde bu böcekten..
Şu halini görse thigh master üreticisi sana madalya takar, eve bedavadan gönderir.Ufaktan yolumu buluyorum abla rkmek parasicaktrma aramizdaa
Bu eğlencesine bir video, kendimizi sınamak için. Herkesin güçsüz kasları var oraya yönelik hareketse çabuk tıkanırız zaten.Sahi bakilmasi gereken bi video vardi dmiben hc bakmadm cokta iyi yaparmism gbi ben uyarm hepinize dedmdi
Bekliyoruz tatlıkızGece bilgisayara geciyim de annemde simdi bilgisayat
Bak neler ekliycem sen bekleee
gaz olsun dye kendi fotomu koycaktım ama calınır korkuyom
Hoşgeldin.Senin spor programında neler var?
O zaman ısınma+squat+soğuma olarak devam et.Hoşbulduk
Benim bi spor programım yok aslındadediğim gibi daha çok yeniyim
Sadece squat hareketi var bende popo için
Videoları da bilmiyorum şimdilik
Çok sayfa olmuş hepsini inceleyemedim
Sıklaşmak istiyorum ben, kilo fazlam yok
Kilo vermem inşallah
Günaydın kahvaltımı yaptım saat 12:20 da 45 dakika egzersiz yapacağım videoaları paylaşırımÇok geçmiş olsun tatlım yaa. Kıyamam ben onlara hiç.
Topalarlarsın kuzum sorun değil, bugün extra bir video yaptın mı tamam.
Günaydın lune sen detox suyu demiştin nasıl hazırlanıyor bilgi verirsen sevinirimO zaman ısınma+squat+soğuma olarak devam et.Yeni hareketler eklemek istediğinde üzerinde konuşalım.
O zaman ısınma+squat+soğuma olarak devam et.Yeni hareketler eklemek istediğinde üzerinde konuşalım.
Detox suyu:Günaydın lune sen detox suyu demiştin nasıl hazırlanıyor bilgi verirsen sevinirim
O zaman çok ağrın olur ve fazla yapamazsın.Mutlaka ilk sayfadaki ısınmayı yap. Ya da 100 tane jumping jack.Aaa ben ısınmadan yapıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?