fitim fitsin fit (squat)

oraya yazıcak gücüm yok şimdilik
Niye kız napıyon kı gel valla stres atıyom orda gorumcem yok eltımle mukemmel bı ılıskım var kayınvalıdem kayınvalıde degıl arkadasm desem yerı ama sınır oluyorm boylelerınıde gordukce yazmadan gecemıyom

Kız hakikaten geldim kız ama bir sorun niye? Yatmadan önce mutfağa uğradım, dana kadar bir hamam böceğiii.. Böcek ilacı ile öldürdüm ama hala aklımda, ya ben uyurken üstüme de çıkarsa böcek, off off.. İlk defa görüyorum bu evde bu böcekten..

Aaa demin bi böcekli konu daha okumuştum geçmiş olsun ..
Benim de böcekgillerden en imtina ettiğimdir o.
Nereden geldiğini bulmaya çalış
Muhakkak yarın da bi ilaçla mutfakta lavabo altındaki yerleri filan

Aaa demin bi böcekli konu daha okumuştum geçmiş olsun ..
Benim de böcekgillerden en imtina ettiğimdir o.
Nereden geldiğini bulmaya çalış
Muhakkak yarın da bi ilaçla mutfakta lavabo altındaki yerleri filan
Şimdilik birkaç yere sıktım ilaçtan, inşallah tekrar görmem.

İnşallah öyle bi çıkmıştır mesela oturduğun bina eskiyse filan olabilir

Eğer daha önce hiç çıkmadıysa ve kocamansa zaten bi yerden girmiştir evde yokturlar merak etme

Ayy kotu olmud huylanir artik insan iyice heryere sksaydin ilaci kuzum

Günaydın güzeller. Ne çok yazılmış öyle ne güzel.kahvaltı sonrası hepsine cevap yazacağım. Gününüz güneşli ve eğlenceli olsun.

ben de bu sacma sistemde calısmak ıstemem ama napıyım yanı
hasta yoksa ayaklarımı da uzatır kahvemı de alır dınlenme odasında dınlenırım
kıme ne yanıı
Canım hasta yokken elbette dinleneceksin. Kendisi hemşire olmak istemiş olamamış sanırım.
Sağlık personeli acil durumlar için hasta yokken de bekletilir. O zaman eski sisteme dönelim herkes hastası olunca ebeyi hemşireyi kapsın gelsin. Ne saçma.

bende yapıyım bari
Yap yap çok lezzetli ben yazın meyve suyu niyetine tüketiyorum. Buz gibi ooh.

şu detoks tarıfını verın kız
ben de yapayım barimsii
1 sürahi su
1 dilimlenmiş salatalık
1 dilimlenmiş limon
1 tutam kekik
1 tutam biberiye
5-7 dal nane

1 saat buzdolabında dinlendirilir, afiyet olsun.
Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin.

Mrb cnm. Detox suyu nasıl hazırlanıyor zaten bol su içmeye başladım ama yinede açlık hissi var !!
Açlık hissi olacak, o hisse alışman ve görmezden gelmen lazım. Bol su tüket, meyve ya da kalorisi az gıdalarla açlığını geçiştirmeye çalış.
Detox suyu:
1 sürahi su
1 dilimlenmiş salatalık
1 dilimlenmiş limon
1 tutam kekik
1 tutam biberiye
5-7 dal nane

1 saat buzdolabında dinlendirilir, afiyet olsun.
Kızlar dinlenmeden hergün egzersiz yapsam sorun olmaz demi
Yoo elbette olmaz. Squat için konuşuyorsak dinlenme günlerini yapman egzersizini daha etkili hale getirir.

benim göbek yine balon gibi oldu ne oluyor anlamıyorum ki ben dün dümdüz idi :/
gaz mı desem ne desem gerçek olmasın
Tatlım muhtemelen gazdır. Bir günde göbekten öyle kilo alınmaz. Bastırınca sertse gazdır, yumuşacıksa yağdır.

zaten aman vücudum böyle benim diye diye mahvediyoruz kendimizi bende eskiden öyle yapıyodum ama didim artık yokkk yapıcam büle sıkı sıkı olacak !
+1 Benim de bacaklarım falan bıngıl bıngıldı ama artık değil.
yok aslında çok iyidir hatta 3 4 kez çıkarım ama dün bugün yediğim seylerle ilgili belki oldu
Ne yedin ki kuzum?

eneeeeeeeee
biz toplu sekılde bı vıdeo yapacaktıkkkkkkkkk
Eveeet geçen gün benim de aklıma geldi.Pazar yapalım mı kızlar ne dersiniz? Bakalım kaç dk dayanabileceğiz.
Çok keyifli olur.

Bu hafta katılamayacak arkadaşlar için haftaya hafta sonu da bir kere daha yaparız.

bu video ne ya haşatımız çıkar baya tempolu bakalım kim kaç dk dayanacak lune kesin bitiririr bende iddialıyım yapabilirm sanırım varım ben bana zamanı söyle ezgi
At topu üstüme kaç tabii.
Eğer kol kası isteyen şeyler varsa beni unutun. Dur bende bir bakayım videoya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…