Niye kız napıyon kı gel valla stres atıyom orda gorumcem yok eltımle mukemmel bı ılıskım var kayınvalıdem kayınvalıde degıl arkadasm desem yerıoraya yazıcak gücüm yok şimdilik
Şimdilik birkaç yere sıktım ilaçtan, inşallah tekrar görmem.Aaa demin bi böcekli konu daha okumuştum geçmiş olsun ..
Benim de böcekgillerden en imtina ettiğimdir o.
Nereden geldiğini bulmaya çalış
Muhakkak yarın da bi ilaçla mutfakta lavabo altındaki yerleri filan
Çok yeni sayılmaz ama dış kapinin aralık kısımları var. Ordan girmiş olabilir. İlaç sıktım oralara da..İnşallah öyle bi çıkmıştır mesela oturduğun bina eskiyse filan olabilir
Ayy kotu olmud huylanir artik insan iyice heryere sksaydin ilaci kuzumKız hakikaten geldim kız ama bir sorun niye? Yatmadan önce mutfağa uğradım, dana kadar bir hamam böceğiii.. Böcek ilacı ile öldürdüm ama hala aklımda, ya ben uyurken üstüme de çıkarsa böcek, off off.. İlk defa görüyorum bu evde bu böcekten..
Canım hasta yokken elbette dinleneceksin. Kendisi hemşire olmak istemiş olamamış sanırım.ben de bu sacma sistemde calısmak ıstemem ama napıyım yanı
hasta yoksa ayaklarımı da uzatır kahvemı de alır dınlenme odasında dınlenırım
kıme ne yanıı
Yap yap çok lezzetli ben yazın meyve suyu niyetine tüketiyorum. Buz gibi ooh.bende yapıyım bari
1 sürahi suşu detoks tarıfını verın kız
ben de yapayım barimsii
Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin.Begendık ya kız netlestı artık o olcakhaftaya baslıcaz heralde gelınlıge ..Kayınvalıdem sehır dısındaydı bugn gelıyo hallederz heralde haftaya 24 agustosta kosusturmadan gıremezsem kacıyom sanmayın azmettım sıkılaşcam baska yolu yok mutlaka bosa dustgmde bıldırım verırım
vermıcem vermıcem benım diil mi vermicem
Yazdık bile dead nerede diye? İnsan bir haber verir.sealm kızlar nasılsıznı bakalım kaç gündür yokum yokluğumu hissettiniz migizli gizli taıkip ettim arada sizi ama
Nasıl cezalar verıyon ezgı cok merak ettım
Açlık hissi olacak, o hisse alışman ve görmezden gelmen lazım. Bol su tüket, meyve ya da kalorisi az gıdalarla açlığını geçiştirmeye çalış.Mrb cnm. Detox suyu nasıl hazırlanıyor zaten bol su içmeye başladım ama yinede açlık hissi var !!
Yoo elbette olmaz. Squat için konuşuyorsak dinlenme günlerini yapman egzersizini daha etkili hale getirir.Kızlar dinlenmeden hergün egzersiz yapsam sorun olmaz demi
Tatlım muhtemelen gazdır. Bir günde göbekten öyle kilo alınmaz. Bastırınca sertse gazdır, yumuşacıksa yağdır.benim göbek yine balon gibi oldu ne oluyor anlamıyorum ki ben dün dümdüz idi :/
gaz mı desem ne desem gerçek olmasın
+1zaten aman vücudum böyle benim diye diye mahvediyoruz kendimizi bende eskiden öyle yapıyodum ama didim artık yokkkyapıcam büle sıkı sıkı olacak !
Ne yedin ki kuzum?yok aslında çok iyidir hatta 3 4 kez çıkarım ama dün bugün yediğim seylerle ilgili belki oldu
Yeter artık ama seni Mune'ye şikayet edeceğim. Sürekli reklam sürekli reklam. Git başka yerde aç tezgahınıCanim iç bacaklar için thing master aletini öneririm canim kesinlikle harika sıkılaştiriyor10 tl
Netten aldim kizlar ben hepsiburadadn
Yeter artık ama seni Mune'ye şikayet edeceğim. Sürekli reklam sürekli reklam. Git başka yerde aç tezgahını
Eveeet geçen gün benim de aklıma geldi.Pazar yapalım mı kızlar ne dersiniz? Bakalım kaç dk dayanabileceğiz.eneeeeeeeee
biz toplu sekılde bı vıdeo yapacaktıkkkkkkkkk
bu video ne ya haşatımız çıkar baya tempolu bakalım kim kaç dk dayanacak lune kesin bitiririrbende iddialıyım yapabilirm sanırım varım ben bana zamanı söyle ezgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?