- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Ben de katılmak isterdim ama omzum fena, ağlayacaktim gece ağrıdan, korkarim bunu yapmaya :)Kızlar bugün bizimle bu videoda yarışacak olanlar mesajı beğensin lütfen. Gece 12ye kadar videonun hangi dakikasına kadar-dinlenmeden- geldiysek yazıyoruz. Umarım eğlenceli olur.
Video bu:
bende tesadüfen gördüm arkadaşlar çok aşama kaydetti ben de devam ediyordum spora burayı görünce katıldım çok sevdimEnemmmm böyle bir topic varmış ben niye fark edemedim
Beni de alın bacılar. Vakit darlığından aylardır hiç bir şey yapmıyorum
benimde hala feci kuzum ya ne oldu ki çözemedim:SBen de katılmak isterdim ama omzum fena, ağlayacaktim gece ağrıdan, korkarim bunu yapmaya :)
Canim ruzgarlar coksa ondandirbenimde hala feci kuzum ya ne oldu ki çözemedim:S
Merhaba hoşgeldiniz. Önce ilk sayfayı okuyalım. Sonra da bir spor programınız yoksa beraber oluşturalım.
ben tam detayını bilmiyorum ama donanımlı bir arkadaştır :) gelince anlatır heralde
Ben de çözemedim sanki çıkmış gibi ağrıyor.benimde hala feci kuzum ya ne oldu ki çözemedim:S
çatır çutur ses çıkıyorBen de çözemedim sanki çıkmış gibi ağrıyor.
Benimki de öyle yaa, gece uykumu alamadım. Söylemesi ayıp hala yataktayimçatır çutur ses çıkıyor
b...k gibi uyandım ya :S
Benimki de öyle yaa, gece uykumu alamadım. Söylemesi ayıp hala yataktayim
gec uyuyorsun o da kilo alma sebebi olabiliyormuş canımBen sabahlari tok uyaniyorum ya neden boyle oluyo gece bir sey yemiyorum gec de yatiyorum
Zorlama tatlım kendini iyileş haftaya da yapacağız bir kere daha.Ben de katılmak isterdim ama omzum fena, ağlayacaktim gece ağrıdan, korkarim bunu yapmaya :)
Ben de öyle canım, kahvaltı yapmam, direkt öğle yemeğinden başlarım.Ben sabahlari tok uyaniyorum ya neden boyle oluyo gece bir sey yemiyorum gec de yatiyorum
Kiz haftasonu diye oyle yaptimgec uyuyorsun o da kilo alma sebebi olabiliyormuş canım
dengeli uyku önemli
Eger bu videoyu seversek haftasonu ek sporlarimiza katabiliriz belkiZorlama tatlım kendini iyileş haftaya da yapacağız bir kere daha.
Yok o da olmaz kuzumAynı saatte bildirim işi olur mu kızlar sizce? Herkes aynı saatte giremeyebilir. Nasıl yapsak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?