Valla terlemeyen yerim kalmadı desem yeridir. Ben en çok o kolları kaldırdıkları yerde zorlandım. Yanıyor yanıyor diyor kadın yanıyooor diyorum ben. Çok eğlendim ama yaparken.Orumcek hareketlerinde cok zorlaniyorun kuzum yaa
Debeleniyorum yerdehelal olsun sana vallahy
İyi terletiyo ama dimi
Kadin cok hos yaaaa hahahValla terlemeyen yerim kalmadı desem yeridir. Ben en çok o kolları kaldırdıkları yerde zorlandım. Yanıyor yanıyor diyor kadın yanıyooor diyorum ben. Çok eğlendim ama yaparken.
Yaniyor yaniyorr yine yaniyorr gecen sefer fe yanmistiiBeni en zorlayan Jillian'dı. Hiç acıması yok yine bunların aralarda hafif atlama ve kolay hareketler var.
bende tesadüfen gördüm arkadaşlar çok aşama kaydetti ben de devam ediyordum spora burayı görünce katıldım çok sevdim
:)
vakitsizlik sorun evet ama vakit yaratmak lazım anca öyle oluyor
ben tam detayını bilmiyorum ama donanımlı bir arkadaştır :) gelince anlatır heralde
başarılı kuzum evet tatlım gecmişte olduğunu biliyordum hayat nereye sürüklerse her zaman imkanlar el vermiuyor bazen de para kazanma kaygısı ile cocuklar alakasız yerlere yönlendiriliyorSporcuydum kuzum, profesyonel spor hayatımı çoktan bıraktım.
Yüzme ile başlayıp yetersiz imkanlardan ötürü atletizme geçtim. Her iki daldada madalyalarım var. Daha sonra basketbola yöneldim, buradada profesyonel olup A takım ve 1. lige kadar yükseldim. A takımda milli olamadım ancak yıldız ve genç milli oldum. Daha sonra sakatlığımdan dolayı basketbolu bırakmak zorunda kaldım, eh birazda kırgınlıklarım vardı tabii zira Türkiye'de sporun hiç bir branşı yeterince desteklenmediğinden belli bir süre sonra yol ayrımına geliyorsunuz istemeden de olsa. Belki erkek olsaydım hayatımı basketboldan kazandığım para ile idame ettirebilirdim fakat maalesefki o yıllarda bayan basketboluna yeterince yatırım yapılmamasından mütevellit akademik kariyer yapmayı tercih ettim.
Anlattım bile.
evet haklısın canım senBenim durumu biliyorsun yinede şöyle bir zaman düzenlemesi yapıp herhalde haftanın 3 günü hiç değilse yarım saat ayırabilirim diye düşünüyorum. Sağlık için gerekli...
tskl ederımmm canımmBel inceltme için üç altın hareket.
İlki Shakira'nın hareketi:
Sonuncuyu vileda sopası ile de yapabilirsiniz.
evet haklısın canım sen
bana arkadaşlar ay yorulmuyorsun diyorlar işten çık spora git
dedim bence böyle daha az yoruluyorum :
işleyen demir pas tutmaz bence senin gibi ışıldar :)
özür dilerim bi daha paylaşmam :)))Özelden attığım resimleri burada paylaşmama konusunda anlaşmıştık hani?
KilicBaligi sen tecrübeliymişsin sporda. Sana bişey sormalıyım üstad
Duvar mekiği denen hareketlerle göğüsleri sıklaştırıp, dolgunlaştırıp, büyütmek mümkün müdür ya da dambılla kol hareketleriyle filan
Ya da tavsiye edebileceğin bişeyler var mı?
Estağfurullah kuzum ne üstadı
Vallahi canım, benim bir göğüs büyütme harekatım oldu seneler önce, başardımda... Spor iyi hoş ama biliyorsun göğüs bölgesi doku ve yağdan oluşuyor o yüzden spor anlamında o bölgenin üzerine fazla gitmemek gerek.
Üst göğüs kaslarını çalıştırmak gerek ki üst göğüs kası ile esas göğüs bölgesinin altındaki kas arasındaki kısım da gelişsin, bunun için klasik havlu çekme hareketi, ve dumblelar ile kolları dümdüz uzatıp yana açıp önde birleştirme hareketi yeterli...
Bu çalışma için eldeki imkanlara göre, dumble veya su şişesi, pilates lastiği, pilates çemberi kullanılabilir.
Bunun dışında dediğim gibi esas göğüs kütlesi için spor anlamında yapılabilecek hiç bir şey yok ama düzenli masaj ile göğüsler hem sıkılaşıyor, hem yukarı doğru toparlanıyor haliyle dolgunlaşıyor. Düzenli olarak o hareketleri yapıp her akşam masaj yaparsan zaten bir süre sonra değişimi göreceksin.
Şimdi can sıkmak gibi olmasın dabu ara kilo alma diyetine girdim ben ve bi 5 kiloya ihtiyacım olduğunu düşünüyorum.
Spora da zayıflamaktan ziyade sıklaşmak için niyetlendim yani..
Göğüslerim de kilo aldıkça vücutla orantılı olarak biraz daha büyüyor ve ben bunun kalıcı olmasını istiyorum tabi sarkık memeleri engellemek de en kutsal amacım
Bahsettiğin hareketlerden bi tek havlu çekme hareketini bilmiyorum galiba O nasıl yapılıyor??
Çok teşekkür ederim bu arada
sıgaraya hayır diyoruz az da içiyormuşsun ama sen bırakırsın anında.Eğer bir sağlık sorunu yoksa zaten spor yaptıkça insanın enerjisi yerine geliyor bu bir gerçek. Birde şu an genciz henüz tamam ama o spor disiplininden uzaklaştıkça yaşlanmanın yolunu açmış oluyoruz ki bu çok yanlış... İnsan herşeyden önce kendi sağlığı için spor yapmalı, görüntünün güzelleşmeside işin bonusu oluyor
O halde yarın başlıyorum amaaaaa bir sorum var, ben günde 3-4 tane sigara içiyorum onuda bırakayım bu akşam.
Fena halde motive oldum şu an...Teşekkürler kuzum ve diğer kızlar
sıgaraya hayır diyoruz az da içiyormuşsun ama sen bırakırsın anında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?