anladım kuzum hafta içi yapmıyorsun sorun değil :)Kiz haftasonu diye oyle yaptim
Normal saatimde uyusam 8de gozlerimi acarim zombi gibi
Ne kadar gec uyursam o kadar gec kalkar uykumu alirim diye gec uyumaya calisiyorum haftasonu haha
Hafta ici on iki bucuk en gec 1gibi uyurum bebegm:)anladım kuzum hafta içi yapmıyorsun sorun değil :)
Maydonoz kürü hazirlicaktim kendime kahvalti icinBen de öyle canım, kahvaltı yapmam, direkt öğle yemeğinden başlarım.
Yok malasef ben bulaşıktan sonra spora başlayacağım. Bugün rest günüm ısınmadan sonra videoya başlarım. Bakalım ne kadar dayanabileceğim?Yok o da olmaz kuzum
Herkes yaptigi gibi yazsin o zaman ne dersin
Baska bi fikrin var mi
İlk sen o zamannYok malasef ben bulaşıktan sonra spora başlayacağım. Bugün rest günüm ısınmadan sonra videoya başlarım. Bakalım ne kadar dayanabileceğim?
Benim blenderım bile yok, pek çok şeyim eksik burda, kasıtlı almıyorum gideceğim diye.. Yemek olayını hiç sevmiyorum, keşke yemek yemek zorunda olmasak, benim için tam bir işkence..Maydonoz kürü hazirlicaktim kendime kahvalti icin
Ama blendrimiz kirildi yeaaaa
Bende benzer durumdayım her şeyim idarelik. Bıktım artık, düzgün bir hayata geçmek istiyorum.Benim blenderım bile yok, pek çok şeyim eksik burda, kasıtlı almıyorum gideceğim diye.. Yemek olayını hiç sevmiyorum, keşke yemek yemek zorunda olmasak, benim için tam bir işkence..
Tektin dimi sen canmBenim blenderım bile yok, pek çok şeyim eksik burda, kasıtlı almıyorum gideceğim diye.. Yemek olayını hiç sevmiyorum, keşke yemek yemek zorunda olmasak, benim için tam bir işkence..
O da olacak inşallah ya..Bende benzer durumdayım her şeyim idarelik. Bıktım artık, düzgün bir hayata geçmek istiyorum.
Evet canım tekim başka eşim yokTektin dimi sen canm
Canm insallah belli bi yerde sabit kalirsaniz gucunu z de el verirse evini de alirsin esyalarini daBende benzer durumdayım her şeyim idarelik. Bıktım artık, düzgün bir hayata geçmek istiyorum.
Canm insallah belli bi yerde sabit kalirsaniz gucunu z de el verirse evini de alirsin esyalarini da
Amin canlarım ya.O da olacak inşallah ya..
Evet canım tekim başka eşim yok
Merhaba hoş geldin.Her gün yaptığımız sporu yazıyoruz buraya. Savsaklayan ya da cııss gıda yiyen olursa özelden tatlibikiz a yazıyor. O da cezamızı kesiyor.
Programından memnunsan devam et, değilsen üzerinde konuşabiliriz.
Anladım canım..programım iyi mi bilmiyorum yeni başladım ..ama calleneticks için çok iyi yorumlar okudum..Bana tavsiye program olarak,simit bölgesi ve iç bacak inceltme, sıkılaştırma ile ilgili egzersizler verirsen sevinirim..
Cnim asiri bi sekilde disa itmeye gerek yok cunku hareketten kaynakli disari itiliyor baya zatenBugünde 1 saat calleneticks ve sguat yaptım..ancak ilk kez yaptığım için acaba sguatı doğru mu yapıyorum diye düşünüyorum..Ağırlık nereye verilmeli? Çömelme esnasınsa kalça dışa doğru mu itilir yoksa normalmi kalır?
İlk sayfada video var canım oradan bakabilirsin. Yaparken de alışana kadar ayna karşısında yap ısınmadan yapma.Bugünde 1 saat calleneticks ve sguat yaptım..ancak ilk kez yaptığım için acaba sguatı doğru mu yapıyorum diye düşünüyorum..Ağırlık nereye verilmeli? Çömelme esnasınsa kalça dışa doğru mu itilir yoksa normalmi kalır?
Ayrıca egzersiz programın gayet iyi.Bugünde 1 saat calleneticks ve sguat yaptım..ancak ilk kez yaptığım için acaba sguatı doğru mu yapıyorum diye düşünüyorum..Ağırlık nereye verilmeli? Çömelme esnasınsa kalça dışa doğru mu itilir yoksa normalmi kalır?
Tamamini miiiVideonun tamamını bitirdim güzeller, 532 kalori yaktım.
İşbu bildirim Lune tarafından yapılmıştır. Saygılarımla.
Evet ama o video 500 kalori yaktırmıyordur. Benim 200lükle aşağı aynı yukarı, gerçi uzundu bilemedim şimdi.Tamamini miii
Omgg
Orumcek hareketlerinde cok zorlaniyorun kuzum yaaEvet ama o video 500 kalori yaktırmıyordur. Benim 200lükle aşağı aynı yukarı, gerçi uzundu bilemedim şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?