- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
YoooooheeeeeeyyyyyHeeeyooooooooooo
Yoooooheeeeeeyyyyy
Ne yaptın kız?Ezgi nerde ezgiiii ben kotu bisey yaptim
Arkadasima otrnaya gittim bugn rest gunuydu yapmadm spor cıss seyler yedim kalorili kaloriliNe yaptın kız?
O zaman rest gününü de sporla geçireceksin cancağızım, sana ceza..Arkadasima otrnaya gittim bugn rest gunuydu yapmadm spor cıss seyler yedim kalorili kalorili
Dinlenmek yokmu hic oyle cezami veriyolarO zaman rest gününü de sporla geçireceksin cancağızım, sana ceza..
Lune versin bence cezanı o adil cezalar veriyorDinlenmek yokmu hic oyle cezami veriyolar
Belki kaynarim aradaLune versin bence cezanı o adil cezalar veriyor
Kizlar giremiyorum internete ders calismam gerek 1.5 hafta yokum fazla buralarda ..
Spor programimda da sadece squat, abs vldeosu, bide victorianin videosunu yapicam 1.5 haftaligina hem sporu birakmamis olurum hemde derslerime vakit ayiririm hepi.izi cok optum ozleyin beni
Lune versin bence cezanı o adil cezalar veriyor
Belki kaynarim arada
Cezani kim verdiCıkss veremem çünkü bende cezalıyım. Sporumu yapmadım bugün.
Fatih koordinatörü olduğumdan iki okulun teslim almasındaydım. Bütün sınıfları, prizleri, data bağlantılarını ayrıca sistem odasını kontrol ettik ekiple beraber. Şimdi girdim eve. Yarınki cezama razıyım.
Canımsın. Sen çalış benim akıllı kuzum bomba gibi dönersin umarım.Kizlar giremiyorum internete ders calismam gerek 1.5 hafta yokum fazla buralarda ..
Spor programimda da sadece squat, abs vldeosu, bide victorianin videosunu yapicam 1.5 haftaligina hem sporu birakmamis olurum hemde derslerime vakit ayiririm hepi.izi cok optum ozleyin beni
Ben de dogum gununden geldimm
Malum cistan iki catal aldim arkadaslarn hatrina
Bir iki saat oturduk sonra gencleri yanliz biraktik topluca
Sporumu yapmadım bugün.
Fatih koordinatörü olduğumdan iki okulun teslim almasındaydım. Bütün sınıfları, prizleri, data bağlantılarını ayrıca sistem odasını kontrol ettik ekiple beraber. Şimdi girdim eve. 6 saat sürdü. Yarınki cezama razıyım.
Ben de yapmadım spor falan, omuzdu regldi derken, yarın başlamayı düşünüyorum.Cıkss veremem çünkü bende cezalıyım. Sporumu yapmadım bugün.
Fatih koordinatörü olduğumdan iki okulun teslim almasındaydım. Bütün sınıfları, prizleri, data bağlantılarını ayrıca sistem odasını kontrol ettik ekiple beraber. Şimdi girdim eve. Yarınki cezama razıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?