- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Sorma valla, bugün alarmı kapatıp uyumusum, ilk defa ya.. Evden çıkmam gereken vakitte kalktım. Nasıl giyindim bilmiyorum. Hala kendime gelemedim.
Sorma valla, bugün alarmı kapatıp uyumusum, ilk defa ya.. Evden çıkmam gereken vakitte kalktım. Nasıl giyindim bilmiyorum. Hala kendime gelemedim.
Iyi barii yetişmissin kizz yaa daha çok uyusaydin
kuzum benim ii yetiştin ben olsam gidemezdim
Gitmedm hayatim almayaTahlil işin ne oldu kuzum?
Merhaba kızlar nasılsınız. giremiyorum fazla buraya ama biraz daha toparlanıp geleceğim öpüyorum hepinizi
tamam rumsums herşey yoluna girince bekleriz seni özletme çok arada uğraMerhaba kızlar nasılsınız. giremiyorum fazla buraya ama biraz daha toparlanıp geleceğim öpüyorum hepinizi
Bende özledim canımNerelerdesin canim sennn özledik
inş canımtamam rumsums herşey yoluna girince bekleriz seni özletme çok arada uğrainşallah herşey çok çok güzel olur canımm
tamam rumsums herşey yoluna girince bekleriz seni özletme çok arada uğrainşallah herşey çok çok güzel olur canımm
şekerpancarımm nabersinnHeyy deadiiiiii
bende birazdan yapacağım ne yapsam diye araştırma yapıyorum farklı arayışlardayımdaSpor yapacummmsenden naber
bende birazdan yapacağım ne yapsam diye araştırma yapıyorum farklı arayışlardayımda
burpeeste 7 tane yapıyorum 7 den sonrası 12 e kadar yuvarlanarak anca oluyorArastir bakalm ben biraz yer kharaketleri yapip 20 dk 200 cal videosu yapicumm burpeessi yapamıyorum
burpeeste 7 tane yapıyorum 7 den sonrası 12 e kadar yuvarlanarak anca oluyor
burpeeste 7 tane yapıyorum 7 den sonrası 12 e kadar yuvarlanarak anca oluyor
Bildirim zamanı fıstıklaaarrr
♥ bacak açarak ısınma
♥ 50 kedi pozisyonunda arkaya tekme ( ağırlıkla )
♥ 50 köpek iseme ( ağırlıkla )
♥ 50 selulit savar hareketi ( aağırlıkla )
♥ 50 istiridye ( ağırlıkla )
♥ 20 dk 200 cal videosu ( bu sefer icindekileri yazmicam cok uzun sürüyo yazmasi hava atacam diyee)
(40 dk sonra falan kizi uyuttum devam ettim)
♥ 50 squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 25 sumo squat2 kilo ağırlıkla
♥ 25 deatlift 10 kilo ağırlıkla ( 10 tanesi düz kalani sumo )
♥ 10 dirsek bükük kol açma 10 kilo ağırlıkla
♥ 8 dk abs workout
Soguma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?