fitim fitsin fit (squat)

Kizlar merhaba. Size bir sorum var, gunde kac kalori aliyorsunuz acaba? Ben 1400 kalori civari tuketip 500 kalori civari yakacak kadar da spor yapiyorum. Sonucta az mi oluyor normal mi diye merak ettim.

merhaba canım
incelmek mi istiyorsun
birde kilonu yazarmısın boyunla birlikte

Kizlar merhaba. Size bir sorum var, gunde kac kalori aliyorsunuz acaba? Ben 1400 kalori civari tuketip 500 kalori civari yakacak kadar da spor yapiyorum. Sonucta az mi oluyor normal mi diye merak ettim.

normal bir insanın tüketeceği kaloriyi tüketiyorsun 1500 kaloriye kadar normal ama tabi vermek istiyorsan biraz düşürmen gerekecek canım
senin boyun kilona göre 2000 kalori bile günlük ihtiyacın için normal gibi ama bu sekilde tabi kilo veremezsin bence aldığın kalori iyi bu olaya çok takılma tatlı şeker fastfood u çıkar hayatından sonra spora ağırlık ver beslenmene dikkat et istediğin sekle varırsın ki kilon normal çok normal

=D ne yazik ki yag boy-kilo dinlemiyor... gecen sene yag oranimi %18'e dusurmustum, yakin zamanda olcum yaptirmadim ama aynaya bakarak tahminim su an %22-23'lerde oldugum. %18'e geri donmek guzel olur=)

%18 baya azmış ama benim bildiğim fit görünüm için %21-24 yeterli
daha azı zaten atlet vs sporcularda oluyor onlarda yağ oranı çok düşük tabi vücut yapılarıda çok farklı

Tatliyi fastfoodu baya kestim evet. Yediklerime cok cok dikkat ediyorum, protein karbonhidrat yag oranlarina. Yogun spor yaptigim icin proteine yukleniyorum mesela. Sadece kaloriden emin olamadim, biraz deneyip gorelim madem=)

Birkac sayfa once fotografim da var aslinda, bakabilirsiniz. Cok formsuz sayilmam bu yuzdeyle de, ama %18 kesinlikle cok cok daha iyiydi=)

Canim ben kalori sayarak 20 kilo verdim ve kilo vermek için 1000 1200 kalori aliyordum ortalama sen kilo vermek istiyosan doğru yoldasin kilo korumak istiyosan 1300 1400 kalori alabilirsin 500 kalorı yaktiğini düşünürsek 1800 1900 kalori civari yemelisin kilo takibi yaparsin bu kalori sana kilo aldıriyorsa biraz kisarsin 100 cal falan ama 900 kalori cok az kilo vermek isteyenlere bile 1000 kalorinin altina düsmeyin diyorlar :)

Evet evet haklisiniz, ben de bundan biraz korkuyordum. Performansim dustu zaten spor yaparken, sanirim hic degilse 1500-1600 kaloriye cikarsam iyi olacak

20 kilo cok cok buyuk basari bu arada, cok tebrik ederim=)

Evet evet haklisiniz, ben de bundan biraz korkuyordum. Performansim dustu zaten spor yaparken, sanirim hic degilse 1500-1600 kaloriye cikarsam iyi olacak

Mesela ben suan 5 kilo vermek istiyorum tekrar kalori saymaya başladim bende 250 kalori yakiyorum sporlarimla ben yine 1000 1200 kalori arasi yicem buda bana kilo verdirir

sayfa no versene

iyisin sen ya
üsstten mi incelmek istiyorsun ?
Hedefim kalca aslinda fotolar onden olunca esas problemli yer belli olmuyor=) Ama siz ust dediginize gore ustten gitmesi gereken yerler de var demek ki=) saka bir yana, tabiki butun vucudumda yag fazlasi var, neyse yakicam hepsini...

Hedefim kalca aslinda fotolar onden olunca esas problemli yer belli olmuyor=) Ama siz ust dediginize gore ustten gitmesi gereken yerler de var demek ki=) saka bir yana, tabiki butun vucudumda yag fazlasi var, neyse yakicam hepsini...

hayır canım vücut şeklin zaten yapılı aşırı minyon ince duramazsın çünkü boyun var
atletik bir fiziğin var
belini inceltebilir kalçanı şekillendirebilirsin :)
kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…