Haydi norwe haydii tam zamanıı şimdii.omzum iyi allaha şükür ya
inşallah daha ağırmaz ama bunu nasıl yapcem
Hastanede ayırırlar artık seni.Beni kaybetmek mi istiyosunuz
Evde yoga matı kullanan var mı? Ben almayı düşünüyorum çünkü yerde halıfleks var. Canım yanıyor bazen.
Kullanan ve öneren var mı marka vs.?
Hanı nerde bende gelecegımyok kız konu fake olaylar yazma üzerine zaten :) yani eğleniyoruz
Ben bunu yapmayı bırak ayagmı tutcam derken cupsss suya dustydm coktan
Sana cezayı kım vercek bakalımAma ben yapamadmmmm
Onu yapan kendi kendine de cozulur lune biz kafa yormayalimHastanede ayırırlar artık seni.Hayır sonra kızı nasıl çözdüler ben orasındayım.
Ben kendime veririmLunecım markasını bılmıyorum ama a101 den almıstım guzel memnunum ama kayıyo sureklı
Hanı nerde bende gelecegım
Sana cezayı kım vercek bakalım
İşte kaymayan olsun diye bakıyorum. Bir tane beğendim mor-mavi 45 tl voit marka. Çok hoş desenlileri var ama onlar 110 tl falan.Lunecım markasını bılmıyorum ama a101 den almıstım guzel memnunum ama kayıyo sureklı
Bunu dene
Foto at bize.Denedim yaptim bunu ama bu sefer de kiz durmuyo anne bida anne bidaa diyee
Halının ustunde oldugu ıcın kayıyodur dıye dusndydm ben dur bakıym markasına bakalmİşte kaymayan olsun diye bakıyorum. Bir tane beğendim mor-mavi 45 tl voit marka. Çok hoş desenlileri var ama onlar 110 tl falan.
Youtube'a yükleyip link vermen lazım. Ben 5 ayrı uzantı ile denedim olmadı.Hey Allahım sabahtan berı sıze vıdeo yuklemeye calısıyom ama naptysam beceremedımuzantısı uygun degılmıymıs neymıs sınır oldum
ZahmetlıymısYoutube'a yükleyip link vermen lazım. Ben 5 ayrı uzantı ile denedim olmadı.
Lune cım buffalo dıye bısey benımkı marketten aldıydm yahu 20 lıraya ne beklıyon
Oyyy cimcimeyi de cok merak ettm bak gordum zaten ama olsunnnCumartesi söz
A101 den aldıydım kuzucum...Hangi marketten?
aha burdayızLunecım markasını bılmıyorum ama a101 den almıstım guzel memnunum ama kayıyo sureklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?