fitim fitsin fit (squat)

Evde yoga matı kullanan var mı? Ben almayı düşünüyorum çünkü yerde halıfleks var. Canım yanıyor bazen.
Kullanan ve öneren var mı marka vs.?

Lunecım markasını bılmıyorum ama a101 den almıstım guzel memnunum ama kayıyo sureklı

yok kız konu fake olaylar yazma üzerine zaten :) yani eğleniyoruz
Hanı nerde bende gelecegım
Ben bunu yapmayı bırak ayagmı tutcam derken cupsss suya dustydm coktan
Ama ben yapamadmmmm
Sana cezayı kım vercek bakalım

Hastanede ayırırlar artık seni. Hayır sonra kızı nasıl çözdüler ben orasındayım.
Onu yapan kendi kendine de cozulur lune biz kafa yormayalim
Ben kendime veririm

İşte kaymayan olsun diye bakıyorum. Bir tane beğendim mor-mavi 45 tl voit marka. Çok hoş desenlileri var ama onlar 110 tl falan.

Hey Allahım sabahtan berı sıze vıdeo yuklemeye calısıyom ama naptysam beceremedım uzantısı uygun degılmıymıs neymıs sınır oldum

İşte kaymayan olsun diye bakıyorum. Bir tane beğendim mor-mavi 45 tl voit marka. Çok hoş desenlileri var ama onlar 110 tl falan.
Halının ustunde oldugu ıcın kayıyodur dıye dusndydm ben dur bakıym markasına bakalm

Hey Allahım sabahtan berı sıze vıdeo yuklemeye calısıyom ama naptysam beceremedım uzantısı uygun degılmıymıs neymıs sınır oldum
Youtube'a yükleyip link vermen lazım. Ben 5 ayrı uzantı ile denedim olmadı.

Lune cım buffalo dıye bısey benımkı marketten aldıydm yahu 20 lıraya ne beklıyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…