Görmüştüm tatlım onu ben de ayak ağırlığı alacağım oradan.A101 den aldıydım kuzucum...
Gelmıyo bu aralar bende twıster ayak agırlıgı falan ıstıyorum ama gormedım brosurlerde gorursem haber verırım sanada..Görmüştüm tatlım onu ben de ayak ağırlığı alacağım oradan.
Bizim burada var hala bir aydır falan satılmıyor. Bende bir ara alırım diye diye bugün oldu.Gelmıyo bu aralar bende twıster ayak agırlıgı falan ıstıyorum ama gormedım brosurlerde gorursem haber verırım sanada..
Bızım burda geldıgı gun tukenıyo valla lunecım sportmen bı mahallede oturuyorum demekkı smdı oyle dusunesm geldıBizim burada var hala bir aydır falan satılmıyor. Bende bir ara alırım diye diye bugün oldu.
Silverdin mı ne dıye bı krem vardı kuzum ama varmıdır kı ewde :S gecmıs olsnKızlar yanık için ne önerirsiniz? Fırından yeni çıkmış tepsiyi tuttum elim yandı, kaç saattir buz tutuyorum, çektiğim an çok acıyor. Terramycin sürdüm şimdi bantladım bir de ama hala buz dolu bardağı tutuyorum elime..
Bızım burda geldıgı gun tukenıyo valla lunecım sportmen bı mahallede oturuyorum demekkı smdı oyle dusunesm geldı
Yumurta beyazına batır elini, hem iz kalmaz hem acısını alır.Kızlar yanık için ne önerirsiniz? Fırından yeni çıkmış tepsiyi tuttum elim yandı, kaç saattir buz tutuyorum, çektiğim an çok acıyor. Terramycin sürdüm şimdi bantladım bir de ama hala buz dolu bardağı tutuyorum elime..
Biz bir ara sabah yürüyüş yapıyorduk arkadaşla. Herkesin diline sakız olmuştuk. Düşün burada ne kadar spor düşmanlığı var.Bızım burda geldıgı gun tukenıyo valla lunecım sportmen bı mahallede oturuyorum demekkı smdı oyle dusunesm geldı
Öyle dusundm valla geldıgı gıbı yagmalıyo mılletAyyy allah seniii ne güldüm yaaa
O yok canım, bu terramycin iyi geliyor normalde böyle şeylere mucizevi ilaç her halta yarıyor, sorsan göz merhemi ama göze kullanan görmedimSilverdin mı ne dıye bı krem vardı kuzum ama varmıdır kı ewde :S gecmıs olsn
Yok be lunecım bıldıgın mahalle ama unıversteye yakınız ogrencıler cogunlukta yanı ama yuruyus yapmaya falan yer yok yanı sokak araları hep normal tipik mahalle yazın teyzeler falan oturuyo kapı onlernde o tarz yanıBiz bir ara sabah yürüyüş yapıyorduk arkadaşla. Herkesin diline sakız olmuştuk. Düşün burada ne kadar spor düşmanlığı var.Çok şanslısın.
silverdın cok ıyı gelıyo kuzucum bulundurmak lazım evde ama bzdede yok suan...O yok canım, bu terramycin iyi geliyor normalde böyle şeylere mucizevi ilaç her halta yarıyor, sorsan göz merhemi ama göze kullanan görmedimYeni sürdüm bekleyeyim bakalım biraz..
Gecmis olsun bitanemmO yok canım, bu terramycin iyi geliyor normalde böyle şeylere mucizevi ilaç her halta yarıyor, sorsan göz merhemi ama göze kullanan görmedimYeni sürdüm bekleyeyim bakalım biraz..
Aaaa bak kolay bulunabılır ve pratıkmıs buda aklmda bulunsunYumurta beyazına batır elini, hem iz kalmaz hem acısını alır.
Geçmiş olsun kuzum bepanten de iyiKızlar yanık için ne önerirsiniz? Fırından yeni çıkmış tepsiyi tuttum elim yandı, kaç saattir buz tutuyorum, çektiğim an çok acıyor. Terramycin sürdüm şimdi bantladım bir de ama hala buz dolu bardağı tutuyorum elime..
Optum aski.mBen kaçtım kızlar az da annemlerle takılayım. Öpüldünüz.
Ben kaçtım kızlar az da annemlerle takılayım. Öpüldünüz.
Optum aski.m
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?