- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Anlasildiii keyfin yerindeeee
Yok canım sanmıyorum iz kalacağını, çok şükür ki cildim o konuda on numaraGecmis olsun bitanemm
İz.kalmaz insallab
Anlasildiii keyfin yerindeeee
Sen on numarasin sennnYok canım sanmıyorum iz kalacağını, çok şükür ki cildim o konuda on numara
Kiz neren kiloluuuukilo aldim kız bunalimlardayim değişik haraketler yapiyom baksana
Sen on numarasin sennn
Sen bızı depresyona sokmaya calısıyosun sanırım!1 hafta spor yapmadım ve sadece 1 kilo aldim ama kendimi acayip kilolu hissediyorum
Sen bızı depresyona sokmaya calısıyosun sanırım!
Selinler karısıyor bu arada efendım dıyesm gelıyo wala
Aman alma kuzum 20 kılo dıle kolay o kadarını basarmısken alma dıkkat et..Kiloyla piskojim bozuk benim canim 20 kilo verdim 1 ini alsam kendimi kilolu hissediyorum
Efendım selıncııııımmmmSelinciiimm
Efendım selıncııııımmmm
Sana Nil diyelim olmaz mı?Efendım selıncııııımmmm
Meraba arkadaşlar bnde bu siteye yeni üye oldum. Gerçi uzun zamandır takipçisiyim.
5 gündür squat yapiyorum. Ben biraz tez canlıyım 100 den başladım 5 arttırarak yapıyorum. 1 ayda iyi sonuç alabilir miyim? Boy 1.59 kilo 55. Bacaklarim cok zayif direk göbekten kilo alıyorum. Hafif ayva göbeğim var:/ Hem alt/üst bacaklarım kalınlaşsin hem de popom büyüsün dikleşsin istiyorum. Squat dışında spor yapacak vaktim yok vize haftası malum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?