canım bende şey diye duymuştum hamilelikden 2 yıl önce bırakmak gerekiyormuş, 2 yılda ancak atıyormuş vücud nikotini yani yine bebeğe gidiyormuş ..Valla nasıl olcak bılmıyrmda nısanlım fecı derecede net hamılelıgınde mumkun degıl ıcemezsın bosarım dıyo mecbur bırakcm kı o demesede ben kucuck bebege onu yapamam yapanlara ıctgım halde cok kızıyorum yazık gunah o bebişlere..
Ben sımdı bazı sabahlar canım ısterse dırek yumurtalıklara zararlı dıye getırıyom aklına dogrulugunu bıle bılmıyorum ama ona ragmen ya dogruysa dıye bırakıym hemen elımden sende cıddıymıs gıbı dusun onu emıBende icmem tabi birakirim birakmak lazim yazik gunab
Kuzum ben smdı bıde sıgarayı bıraksam 80 kıloya frlarım valla zaten gozumun onunden herseyler gecıyocanım bende şey diye duymuştum hamilelikden 2 yıl önce bırakmak gerekiyormuş, 2 yılda ancak atıyormuş vücud nikotini yani yine bebeğe gidiyormuş ..
balıklama daldım konuya hehehBen sımdı bazı sabahlar canım ısterse dırek yumurtalıklara zararlı dıye getırıyom aklına dogrulugunu bıle bılmıyorum ama ona ragmen ya dogruysa dıye bırakıym hemen elımden sende cıddıymıs gıbı dusun onu emı
yok canım sıkarsın kendini ya :) sakız çiğne , yemek yerineKuzum ben smdı bıde sıgarayı bıraksam 80 kıloya frlarım valla zaten gozumun onunden herseyler gecıyo
1 dilimde olsa bı parcada olsa bı ekmek atın agzınıza bebalıklama daldım konuya hehehbende hep aç karnına içiyorum ya
Sakız benım ıcımı kıyıyo kız ıyıceyok canım sıkarsın kendini ya :) sakız çiğne , yemek yerine
Benim arkadasim gecen gun nikotin zehrlenmesi gecirdi yaaBen sımdı bazı sabahlar canım ısterse dırek yumurtalıklara zararlı dıye getırıyom aklına dogrulugunu bıle bılmıyorum ama ona ragmen ya dogruysa dıye bırakıym hemen elımden sende cıddıymıs gıbı dusun onu emı
tamam kızma1 dilimde olsa bı parcada olsa bı ekmek atın agzınıza be
Sakız benım ıcımı kıyıyo kız ıyıce
ay çok geçmiş olsun yaBenim arkadasim gecen gun nikotin zehrlenmesi gecirdi yaa
Ölucek diye korktuk vallahi
Yemıyorumtamam kızmaatarım ağzıma ekmek
allah seni yemek düşünme unut unut
Nıkotın zehırlenmesıdemı oluyomus kız bak bunu ılk defa duydum .. Gecmıs olsun cok kuzum.. Naptılar nasıl oldu smdı?Benim arkadasim gecen gun nikotin zehrlenmesi gecirdi yaa
Ölucek diye korktuk vallahi
Saol guzelimay çok geçmiş olsun ya
YemıyorumYemıyorum degıl yıyemıyorum dişim agırcak dıye korkuyom Hafta içi agırsın agrcaksa smdı acıle gtmek ıstemıyom
Simdi iyi tatlim saol.. Bak anlattimNıkotın zehırlenmesıdemı oluyomus kız bak bunu ılk defa duydum .. Gecmıs olsun cok kuzum.. Naptılar nasıl oldu smdı?
ay canına mı susamış o aaaa ..Saol guzelim
Bu salak yemekten sonra marlbora icti
Bi yarim saat sonra yine marlbora icti etti 2tane
Nikotin sakizi vardi 4mg o da 6marlboraya eşit
Bi de o sakizi cignedi
Lavaboya zor yetisti 10dakika boyunca kustu nefes alamadi
Acilde oksijen verildi iki defa falan..
Nikotin zehirlenmesi yasamis sonradan anlasildi..
Agzimi acacam smdi e salak bizim kizay canına mı susamış o aaaa ..
illa ölmek istiyorsa daha acısız bir yöntem bulsun bence arkadaşınnn
allah kurtarmış yani ders olmuştur inşallah
Allah'ım ya .. kafasına kafasına vur sen onunAgzimi acacam smdi e salak bizim kiz
Normal sakiz mi sanki bi deniyim dedi
Vurduk vurduk zaten astim baslangici olabilir dedilerAllah'ım ya .. kafasına kafasına vur sen onun
Artistlik yapti işte cignerim dediKaçırmışım kuzum anlattıgın yerı.. Valla cok gecmıs olsun bende cignemıstım o sakızdan ama sıgara hıc ıcmeıstım 15 gun boyunca sıkıntı yasamamıstım o yzden ama o once sıgara sonra sakızla hata yapmıs
Ya tabıkıde cıgner de sıgara ıcmemek ıcın var o sakız marlbora yerıne sakızı cıgnıcektı o.Vurduk vurduk zaten astim baslangici olabilir dediler
Artistlik yapti işte cignerim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?