fitim fitsin fit (squat)

Askim sen bi harikasin, yerim kiz seniii

bende gıyıyom ama komık hıssedıyom kı zaten komık oldu benımkı makıneye attım gıyebılmek ıcın ayakkabıları
Bende guzel bi temizlikten sonra evde kullanilmak uzere dolaba koydum giyip geziyorum evde
Ay ben takildim yine buraya yaaa derse donmem lazim optum kuzucuklar sizi

Masallah dead sana kizzz
Okurken yuregim kaldirmadi
Aksam survivor izlicem ben yuppaaaaa
ya misafir gelecek ya off sağol canım acayip yoruldum ya bu kez yumruklar tekmeler falan kalp hızım acayip arttı bir ara dedim kalbim benden gidecek

Sİz spor yaparken evde spor ayakkabı gıyıyomusunz kızlar
ben giyiyorum canım ayaklarımın altı acıyor yoksa nasır gibi bişey oldu ilk başta giymiyordum sertleşti ayağının yanları hem çok rahat oluyor kaymıyorum

Askim sen bi harikasin, yerim kiz seniii

Halıda ayağım kayıyor, halıflekste acıyor. Bende giyiyorum iki türlü de. Zaten çok seviyorum ayakkabımı dışarı giymeye kıyamıyorum.
benimde ya ben bikere halıda kaydım düştüm birdaha aykkabısız yapmam bende aykkabımı 5 yıl önce aldım spor salonunda giymeye sonra temizledim falan evde giyorum spor için oldu annem diyor o kadar para verdin evde giymeye ne gerek var ama kıyamıyorum artık ev ayakkabısı oldu dışarda yapamaz o

akşam akşam bulduğum şeye bak ben çıkıyorum sizi bu gerçekle başbaşa bırakarak her an misafir gelebilir şimdiden haber vereyim görüşürüz canlarım

Ama turabi diskalifiye olabilirrr cok heycanli

Ben giymiyomm
Lune giyiyooo
Ben gıymedım basta program yapmadıgım zamanlardı o sonra makıneye attım spor ayakkabılarımı daha rahat oldu sankım zaten eskıdıydı onlar yenısı gelecek
Ben giymiyom giysem miii
Giy kız daha rahat oluyo sankı hakkatten hıc kaymıyo
Halıda ayağım kayıyor, halıflekste acıyor. Bende giyiyorum iki türlü de. Zaten çok seviyorum ayakkabımı dışarı giymeye kıyamıyorum.
bende yenı begendıgımı almaya bıle kıyamıyorum o derece asık oldm magazada gıydım cıkarmak ıstemedım ama az daha beklıyım dedm alınca emınım bende gıyemem

Evde gıyınce daha uzun omurlu oluyo zaten deadcm hele saglam bısey aldıysan senın dedıgın gıbı kıyıpta gıyılmez

Bu arada bıldırım verıyorum
Bugun jıllıan yerıne abs yaptım sabah lınkını atmıstım kolay geldı dıye jıllıan gıbı nefes nefese kalmadım ama gorundugu gbıde degılmıs..
bunu yaptım arkasından..
Dambılla gogus calıstım azcık bıde mekıge bıraz agırlık verdım..
Dusumuda aldım mıs oldum geldımmmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…