Askim sen bi harikasin, yerim kiz seniiibugün ne yaptımçok terledim öldüm yakında kick boxçu olcam çok seviyorum ya zevk alıyorum videolarından
***4 dk zumba ısınmak için
***50 sn lunges
***30 plie squat
***60 üçgen
*** 40 ayakları havada aç kapa
***35 yan yatıp sağ ayağı kaldır indir olan işte
*** 35 sol ayak yukarkinin aynısı
*** 30 makas hareketi
*** 25 dklık bu kardio kickbox videosu soğuma kısmında durdurup aşağıdaki abs videosunuda yapıp öyle yaptım
*** 10 dk abs videosu şu video son hareketler öldürdü beni
bende gıyıyom ama komık hıssedıyomBen giyiyom :)
Bende guzel bi temizlikten sonra evde kullanilmak uzere dolaba koydum giyip geziyorum evdebende gıyıyom ama komık hıssedıyomkı zaten komık oldu benımkı makıneye attım gıyebılmek ıcın ayakkabıları
Bildirim zamanı:
40 dakikada 500 kalori videosu.
Bende guzel bi temizlikten sonra evde kullanilmak uzere dolaba koydum giyip geziyorum evde
Ay ben takildim yine buraya yaaaderse donmem lazim optum kuzucuklar sizi
İs bu bildirim
8dkda 150kalori
130squat
6dk abs
150mekik
Mucuksss
Ama turabi diskalifiye olabilirrrmelekes .!.:Ders calissanaaaa
Ben giymiyommSİz spor yaparken evde spor ayakkabı gıyıyomusunz kızlar
İstikrarli sapigim benimVirseeneeee
Ama turabi diskalifiye olabilirrrcok heycanli
Ben giymiyomm
Lune giyiyooo
İstikrarli sapigim benim
İstedigini alana kadar durmiycak
Halıda ayağım kayıyor, halıflekste acıyor. Bende giyiyorum iki türlü de. Zaten çok seviyorum ayakkabımı dışarı giymeye kıyamıyorum.Ama turabi diskalifiye olabilirrrcok heycanli
Ben giymiyomm
Lune giyiyooo
ya misafir gelecek ya offMasallah dead sana kizzz
Okurken yuregim kaldirmadi
Aksam survivor izlicem ben yuppaaaaa
ben giyiyorum canım ayaklarımın altı acıyor yoksa nasır gibi bişey oldu ilk başta giymiyordum sertleşti ayağının yanları hem çok rahat oluyor kaymıyorumSİz spor yaparken evde spor ayakkabı gıyıyomusunz kızlar
Askim sen bi harikasin, yerim kiz seniii
benimde ya ben bikere halıda kaydım düştüm birdaha aykkabısız yapmamHalıda ayağım kayıyor, halıflekste acıyor. Bende giyiyorum iki türlü de. Zaten çok seviyorum ayakkabımı dışarı giymeye kıyamıyorum.
Alırım bir taneMisss oldum geldimmm:)
Opucuk verebilirim
Ben gıymedım basta program yapmadıgım zamanlardı o sonra makıneye attım spor ayakkabılarımı daha rahat oldu sankımAma turabi diskalifiye olabilirrrcok heycanli
Ben giymiyomm
Lune giyiyooo
Giy kız daha rahat oluyo sankı hakkatten hıc kaymıyoBen giymiyomgiysem miii
bende yenı begendıgımı almaya bıle kıyamıyorum o derece asık oldm magazada gıydım cıkarmak ıstemedım ama az daha beklıyım dedm alınca emınım bende gıyememHalıda ayağım kayıyor, halıflekste acıyor. Bende giyiyorum iki türlü de. Zaten çok seviyorum ayakkabımı dışarı giymeye kıyamıyorum.
ya misafir gelecek ya offsağol canım acayip yoruldum ya bu kez yumruklar tekmeler falan kalp hızım acayip arttı bir ara dedim kalbim benden gidecek
ben giyiyorum canım ayaklarımın altı acıyor yoksa nasır gibi bişey oldu ilk başta giymiyordum sertleşti ayağının yanları hem çok rahat oluyor kaymıyorum
benimde ya ben bikere halıda kaydım düştüm birdaha aykkabısız yapmambende aykkabımı 5 yıl önce aldım spor salonunda giymeye sonra temizledim falan evde giyorum spor için oldu annem diyor o kadar para verdin evde giymeye ne gerek var ama kıyamıyorum artık ev ayakkabısı oldu dışarda yapamaz o
Alırım bir tane
HahahaAçılın kızlar tatlibikiz geliyorGörünce aklıma ilk o geldi
İnsan mi bunlar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?