Açılın kızlar tatlibikiz geliyorGörünce aklıma ilk o geldi
Hahaha
İnsan mi bunlar yaa
Bunun pesindeyiz kizimmBunlar insansa ezgivucutlara bak bız neyın peşindeyiz ya
Anaa bu ne gizzKızlar bugün yine çok ballıyım
Kız heryerım et kestı ya benım pert oldm valla 3 gunde heryerım agrıy yaslanıyommu kı benBunun pesindeyiz kizimm
Yillarimi da alsa yapicam
Sen de yapicaksin
Bal döktüm yala diyor işte, anlamayacak ne var.Anaa bu ne gizz
Genclesiyosun spor yaparak habein yokkKız heryerım et kestı ya benım pert oldm valla 3 gunde heryerım agrıy yaslanıyommu kı ben
Onu hamılelık planladıgımda bırakcam ınsallah.. kız bıde sımdı onu bıraksam daha cok kılo alırm ben..Genclesiyosun spor yaparak habein yokk
Bi de sigara icmesek
Kiz onun bala ihtiyaci yokkiBal döktüm yala diyor işte, anlamayacak ne var.
Anaa bu ne gizz
Bal döktüm yala diyor işte, anlamayacak ne var.
Kiz onun bala ihtiyaci yokki
Sabahlari istah kesiyo ozellikleOnu hamılelık planladıgımda bırakcam ınsallah.. kız bıde sımdı onu bıraksam daha cok kılo alırm ben..
Aç karnına içiyomusun sen? sakın içme ben onu cok uzun zamandır yapmıyorum okul zamanında cok oluyodu ama yapma ezgıcım eger yapıyosan.. valla ne alakası var bılmıyom amaSabahlari istah kesiyo ozellikle
Ciddi misin?..Aç karnına içiyomusun sen? sakın içme ben onu cok uzun zamandır yapmıyorum okul zamanında cok oluyodu ama yapma ezgıcım eger yapıyosan.. valla ne alakası var bılmıyom amayumurtalıklara zararlıymıs dıye duymustum kı zaten zararlı kı bos mıdede daha zararlıdır bence
Duymustum bebegım ben 40 kıloydum bı ara kılo almaya calısıydm demıstm ya o zaman ac karnına ıcerken bırı demıstı belkıde ıcmıyım korkıym dıye.. Yanı sonucta zararlı nasılsa ac karnına yapma derse gırmeden kahvaltı yapmadysan kraker al bıskuvı al mıden bombos olmasn bence daha iyi olur bebegım..kız artık ac karnına içim acıyo benım ıcemıyom zatenCiddi misin?..
Cok fazla icmiyorum ac karnina kuzum zaten
Bazen ders baslamadan iciyorum sabahlari ders 2saat surcekse falan
Benimde bugun bogazim cok acidi yarim sondurdum attim az once yaaDuymustum bebegım ben 40 kıloydum bı ara kılo almaya calısıydm demıstm ya o zaman ac karnına ıcerken bırı demıstı belkıde ıcmıyım korkıym dıye.. Yanı sonucta zararlı nasılsa ac karnına yapma derse gırmeden kahvaltı yapmadysan kraker al bıskuvı al mıden bombos olmasn bence daha iyi olur bebegım..kız artık ac karnına içim acıyo benım ıcemıyom zaten
Valla nasıl olcak bılmıyrmda nısanlım fecı derecede net hamılelıgınde mumkun degıl ıcemezsın bosarım dıyo mecbur bırakcm kı o demesede ben kucuck bebege onu yapamam yapanlara ıctgım halde cok kızıyorum yazık gunah o bebişlere..Benimde bugun bogazim cok acidi yarim sondurdum attim az once yaa
Oh boyle olsun boyle
Bende icmem tabi birakirim birakmak lazim yazik gunabValla nasıl olcak bılmıyrmda nısanlım fecı derecede net hamılelıgınde mumkun degıl ıcemezsın bosarım dıyo mecbur bırakcm kı o demesede ben kucuck bebege onu yapamam yapanlara ıctgım halde cok kızıyorum yazık gunah o bebişlere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?