fitim fitsin fit (squat)

fakeler gelmesınle napsın fotolara bak allasen yalnız tatlıbıkızın gogusler muhtesemmıs hakketten

Sabahlari istah kesiyo ozellikle
Aç karnına içiyomusun sen? sakın içme ben onu cok uzun zamandır yapmıyorum okul zamanında cok oluyodu ama yapma ezgıcım eger yapıyosan.. valla ne alakası var bılmıyom ama yumurtalıklara zararlıymıs dıye duymustum kı zaten zararlı kı bos mıdede daha zararlıdır bence

Ciddi misin?..
Cok fazla icmiyorum ac karnina kuzum zaten
Bazen ders baslamadan iciyorum sabahlari ders 2saat surcekse falan

Ciddi misin?..
Cok fazla icmiyorum ac karnina kuzum zaten
Bazen ders baslamadan iciyorum sabahlari ders 2saat surcekse falan
Duymustum bebegım ben 40 kıloydum bı ara kılo almaya calısıydm demıstm ya o zaman ac karnına ıcerken bırı demıstı belkıde ıcmıyım korkıym dıye.. Yanı sonucta zararlı nasılsa ac karnına yapma derse gırmeden kahvaltı yapmadysan kraker al bıskuvı al mıden bombos olmasn bence daha iyi olur bebegım..kız artık ac karnına içim acıyo benım ıcemıyom zaten

Benimde bugun bogazim cok acidi yarim sondurdum attim az once yaa
Oh boyle olsun boyle

Benimde bugun bogazim cok acidi yarim sondurdum attim az once yaa
Oh boyle olsun boyle
Valla nasıl olcak bılmıyrmda nısanlım fecı derecede net hamılelıgınde mumkun degıl ıcemezsın bosarım dıyo mecbur bırakcm kı o demesede ben kucuck bebege onu yapamam yapanlara ıctgım halde cok kızıyorum yazık gunah o bebişlere..

Bende icmem tabi birakirim birakmak lazim yazik gunab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…