fitim fitsin fit (squat)

Bende gece kesfettım oda cok eglencelı: Ben kartı odıyımde proluk alıyım barı artık olmuyo byle herkes kırmızı renksız kaldım renklenıyım artık
bende renksizim ya üyeliğim sizden önce ama hala renksizim bende istiyorum banane
bak bir lune bir ben sizden eskiyiz tikka hepimiz gömer 2009 da üye olmuş taaa

ama tikka senin çeyizler çok cici çok pembe ama erkeğe göre haklı çocuk elinde cupcake li çatalla bişi yiyor onu hayal ediyor heralde
bence sen biraz da sade seylerden de al çeyize :) her ihtimala karşın
Banane banane, mutfak benim her şeyim, en pembe yer orası olmalı Zaten salonu falan sade düşünüyorum canım :)

karnım heryanım ağrıyor regl oldum dün ama şiddetli günü ağrısı yine işte yakaladı ya hep öyle oluyor :S

günaydın güzeller
Geçmiş olsun canım ya, lanet bir şey o, karnımi yarıp rahmimi sökme hayalleri kuruyorum ben o durumdayken..

ya kızlar bişi farkettim aldığım pantolonda iplik çıkmış gibi böyle olur ya hafif çıkıntı yuvarlak
of anlatamadım ne yapsam düzelir o yada daha da sökülmesin diye napmam lazım
Ben çok güzel anladım, benim de kabanda vardı annem çekebildigi kadar çekti sonra koparttı. Sökülme de olmadı.

İçinde bağımlılık yapıcı zararlı maddeler var belli ki.
Ya ben de çok seviyorum ama Yediğim zaman o kadar mutlu oluyorum ki..

tikka sayesinde ben çözdüm a b c d olan kısmı gögüs cup u yani büyüklüğü diğer numara olan sırt genişliği ile alakalı
Aferin kuzum dersini iyi çalışmışsin

bende renksizim ya üyeliğim sizden önce ama hala renksizim bende istiyorum banane
bak bir lune bir ben sizden eskiyiz tikka hepimiz gömer 2009 da üye olmuş taaa
Çok olmuş cidden ya

herkes sen gibi yakamıyor ama bak ne haldeler

evet lune de anlattı öyle yapcam sanırım anenme yaptırcam D:

Aferin kuzum dersini iyi çalışmışsin

Çok olmuş cidden ya
tikka bu sitede yaşamışsın resmen kız çeyizlerine bakıyorum çok güzel şeyler var çok beğendim ama sonunda abartmışsın seninki haklı herşey gittikçe pembelerşmiş ya bende pembeyi sevmem ama güzeller ama erkek için kabus onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…