göbüşün olıyım erit beni kazıııımHoopppss ben geldim ne oluyo bakiyim karsilikli iltifatlar falan banads edin gobusume gobusume
almeda kuzumkız bu sana benziyor ezgim he almeda bu sanki
bence senin bundan tek farkın gögüslerin daha güzelalmeda kuzum
keşke öyle olsamm
ilerleyen zamanlarda olurumkiee
göğüslerim de olmasabence senin bundan tek farkın gögüslerin daha güzel
ben o b a ları çözemedım yeaabende pek yok ama80 b
ben o b a ları çözemedım yeaa
göz kararı alıyorum haha
bende renksizim ya üyeliğim sizden önce ama hala renksizim bende istiyorum bananeBende gece kesfettım oda cok eglencelı: Ben kartı odıyımde proluk alıyım barı artık olmuyo byle herkes kırmızı renksız kaldım renklenıyım artık
Banane banane, mutfak benim her şeyim, en pembe yer orası olmalıama tikka senin çeyizler çok cici çok pembe ama erkeğe göre haklı çocuk elinde cupcake li çatalla bişi yiyoronu hayal ediyor heralde
bence sen biraz da sade seylerden de al çeyize :) her ihtimala karşın
Geçmiş olsun canım ya, lanet bir şey o, karnımi yarıp rahmimi sökme hayalleri kuruyorum ben o durumdayken..karnım heryanım ağrıyor regl oldum dün ama şiddetli günü ağrısı yine işte yakaladı ya hep öyle oluyor :S
günaydın güzeller
Ben çok güzel anladım, benim de kabanda vardı annem çekebildigi kadar çekti sonra koparttı. Sökülme de olmadı.ya kızlar bişi farkettim aldığım pantolonda iplik çıkmış gibi böyle olur ya hafif çıkıntı yuvarlak
of anlatamadım ne yapsam düzelir o yada daha da sökülmesin diye napmam lazım
Ya ben de çok seviyorum ama
İçinde bağımlılık yapıcı zararlı maddeler var belli ki.
bende tikka sayesinde çözdüm 80 b büyük oluyor bana benimkilier daha minnaktikka sayesinde ben çözdüm a b c d olan kısmı gögüs cup u yani büyüklüğü diğer numara olan sırt genişliği ile alakalı
hıııımmm anladım sayılırtikka sayesinde ben çözdüm a b c d olan kısmı gögüs cup u yani büyüklüğü diğer numara olan sırt genişliği ile alakalı
kız ben daha eskiyim ondan ama üyeliğim iptal oldu böyle yeni üye gözüküombende renksizim ya üyeliğim sizden önce ama hala renksizim bende istiyorum banane
bak bir lune bir ben sizden eskiyiz tikka hepimiz gömer 2009 da üye olmuş taaa
Aferin kuzum dersini iyi çalışmışsintikka sayesinde ben çözdüm a b c d olan kısmı gögüs cup u yani büyüklüğü diğer numara olan sırt genişliği ile alakalı
Çok olmuş cidden yabende renksizim ya üyeliğim sizden önce ama hala renksizim bende istiyorum banane
bak bir lune bir ben sizden eskiyiz tikka hepimiz gömer 2009 da üye olmuş taaa
herkes sen gibi yakamıyor ama bak ne haldelerBanane banane, mutfak benim her şeyim, en pembe yer orası olmalıZaten salonu falan sade düşünüyorum canım :)
Geçmiş olsun canım ya, lanet bir şey o, karnımi yarıp rahmimi sökme hayalleri kuruyorum ben o durumdayken..
Ben çok güzel anladım, benim de kabanda vardı annem çekebildigi kadar çekti sonra koparttı. Sökülme de olmadı.
Ya ben de çok seviyorum amaYediğim zaman o kadar mutlu oluyorum ki..
tikka bu sitede yaşamışsın resmenAferin kuzum dersini iyi çalışmışsin
Çok olmuş cidden ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?