- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
aslında belli zaten baya hakimsin foruma neden iptakl oldu ki birde yeni üyelkik veriyorlarmı öyle olunca yasak oluyor ya iki üyelikkız ben daha eskiyim ondan ama üyeliğim iptal oldu böyle yeni üye gözüküom
tikka bu sitede yaşamışsın resmenkız çeyizlerine bakıyorum çok güzel şeyler var çok beğendim ama sonunda abartmışsın seninki haklı herşey gittikçe pembelerşmiş ya bende pembeyi sevmem ama güzeller ama erkek için kabus onlar
açamadım ya neden ama kafamda canlana bişeyler oldu candy housetanaha bu tikka nın evi@Tikkabilla
aslında belli zaten baya hakimsin foruma neden iptakl oldu ki birde yeni üyelkik veriyorlarmı öyle olunca yasak oluyor ya iki üyelik
niye açılmadı tühh bidaha paylaşcamaçamadım ya neden ama kafamda canlana bişeyler oldu candy housetan
Aferin kuzum dersini iyi çalışmışsin
Çok olmuş cidden ya
açamadım ya neden ama kafamda canlana bişeyler oldu candy housetan
anladım bende ilk üye olduğumda hiç girmedim 1 yıl falan aklıma iptal ettirmek gelmemişti hatta şifremi unutmuştum sonra hatırladım dedikm bir bakayım ne olmuşiptal ettirmiştim kuzum. o zamanlar az giriyordum çok aşırı az
sonra geldim
yerim bunu ya hahaa
Anemmm oyuncak gini maket vibi tikkaninki bu evde yasamaz hayatta
tamam tam oldu evet hayallerimdeki ev tikkaya uygun
evet ya bir hayırsever arkadaşımız proluk hediye etse bizedeDead bizim renklenme zamanimiz gelmis artik
senin evi sevdim benim renkler tam yanında komşu ev varsa bana ayır norwe taşıncam sana komşu olcam
buda benim ev
Ahh kuzummm oncelikte tanirmis kiyamam sanaaa:))evet ya bir hayırsever arkadaşımız proluk hediye etse bizedeönce sana sonra bana kırmızı olalım çok afilli duruyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?