fitim fitsin fit (squat)

Ben topluyom ama dolmak bılmedı kumbara testı kumbara hemde acamıyosun bıde buyuk boy bende hep kagıt atma cabasndaym agzına kadar dolmadan acmıcam dıye yemın ettım bakalım ne cıkcak cok merak edıyorum
bende bozuk para biriktiriyorum ya kocaman bi kutuda gecen sene hepsini dokdurdum 800 tl cikti sadece bozuk bu yil yine yapiyorum ama butunlestrmek cok zor

Ahh kuzummm oncelikte tanirmis kiyamam sanaaa:))
senin şimdi düğün falan var lazım olur sana öncelik senin olsun ben beklerim

bende bozuk para biriktiriyorum ya kocaman bi kutuda gecen sene hepsini dokdurdum 800 tl cikti sadece bozuk bu yil yine yapiyorum ama butunlestrmek cok zor
benim ek banka kartım var arada 10 20 para attırıyorum babama harçlığımdan kesiyor ne kadar var bilmiyorum sürpriz ay işe başlarsam kendim yapcam aynısını kendimden atıcam benim para biriktirme hobim var
ay çok tatlı ya ben yapamıyorum böyle çok beceriksizim düz bile zor sürüyorum zaten tırnaklarımda seninki gibi güzel değil yana geniş benimkiler küçükken tırnak yermişim şekilleirini bozmuşum anca toparladım

Banane

Anemmm oyuncak gini maket vibi tikkaninki bu evde yasamaz hayatta
Bu kadar da değil Yani

Yok kız her türlü espriye açığım hiç alınmam Ordan bir kere alışveriş yapmıştım, neden kapanmış acaba ya?

alınmaz tikkacım kötü bişi demiyoruz ki
ben zaten samimi olup sevmediğim kişiye hiç espiri dahi yapmam :)

Yok kız her türlü espriye açığım hiç alınmam Ordan bir kere alışveriş yapmıştım, neden kapanmış acaba ya?
bilmiyorum türkiye pazarından çekildiklerini duyurmuşlar çok alım olmadı herhalde bilemedim alınmasanda söyleyelim olsun pembe tikka senin proluğunu pembe yaparlar mı ki acaba kırmızıyıda sevmiyormuşsun ben kırmızıyı çok severim proluğunu bana verebilirsin istersen

iyi olmuş kapansın kaç tane ürün aldım yok stokta yok şöyle deyip yollamadı hiç birini,
cok yavaştı hizmeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…