Hareketlerimi? Bende senin gibi aglaniyodum bi kac gun agrin olur ama alisiliyo. Yapamiyom diye pes etme.Cok zorcalisiyorum yapamam ben bunlari
bende bozuk para biriktiriyorum ya kocaman bi kutuda gecen sene hepsini dokdurdum 800 tl cikti sadece bozukBen topluyom ama dolmak bılmedı kumbaratestı kumbara hemde acamıyosun bıde buyuk boy bende hep kagıt atma cabasndaym agzına kadar dolmadan acmıcam dıye yemın ettım bakalım ne cıkcak cok merak edıyorum
Ewet hareketleri tembelim qaliba ben birazHareketlerimi? Bende senin gibi aglaniyodum bi kac gun agrin olur ama alisiliyo. Yapamiyom diye pes etme.
ellerıne saglık kuzum cok tatlı olmuss:)
senin şimdi düğün falan var lazım olur sana öncelik senin olsun ben beklerimAhh kuzummm oncelikte tanirmis kiyamam sanaaa:))
benim ek banka kartım var arada 10 20 para attırıyorum babama harçlığımdan kesiyor ne kadar var bilmiyorum sürprizbende bozuk para biriktiriyorum ya kocaman bi kutuda gecen sene hepsini dokdurdum 800 tl cikti sadece bozukbu yil yine yapiyorum ama butunlestrmek cok zor
ay çok tatlı ya ben yapamıyorum böyle çok beceriksizim düz bile zor sürüyorum zaten tırnaklarımda seninki gibi güzel değil yana geniş benimkiler küçükken tırnak yermişim şekilleirini bozmuşum anca toparladım
günaydınnn
neler yapıyorsun göbüşü eritmek içinn
Tünaydın , Crunch , dumbell side bend , john grimek hareketi yapıyorum karın sıkılaşması ve bel incelmesi adına. 50 kilo olmuşum bu arada , tartı aldık da bugün eve tartılabildim.. 1 senede 10 kiloKendimi alkışlıyorum bu hızla gidersem yakında dolabımdaki giysiler olmayacak herhal..
Bananetikka bu sitede yaşamışsın resmenkız çeyizlerine bakıyorum çok güzel şeyler var çok beğendim ama sonunda abartmışsın seninki haklı herşey gittikçe pembelerşmiş ya bende pembeyi sevmem ama güzeller ama erkek için kabus onlar
Bu kadar da değil YaniAnemmm oyuncak gini maket vibi tikkaninki bu evde yasamaz hayatta
niye kız cok cici ev ben yaşarımBanane
Bu kadar da değil Yani
tikkam alınma ha seviyoruz seni ondan kızBanane
Bu kadar da değil Yani
Yok kız her türlü espriye açığım hiç alınmamtikkam alınma ha seviyoruz seni ondan kız
bu arada limango kapanmış ya alışveriş yaptığım nadir sitelerden biriydi üzüldüm internetten alışveriş yapmıyorum pek yaptıklarımda kapanıyor lanetliyim ben kaçın
tikkam alınma ha seviyoruz seni ondan kız
bu arada limango kapanmış ya alışveriş yaptığım nadir sitelerden biriydi üzüldüm internetten alışveriş yapmıyorum pek yaptıklarımda kapanıyor lanetliyim ben kaçın
bilmiyorum türkiye pazarından çekildiklerini duyurmuşlar çok alım olmadı herhalde bilemedimYok kız her türlü espriye açığım hiç alınmamOrdan bir kere alışveriş yapmıştım, neden kapanmış acaba ya?
iyi olmuş kapansın kaç tane ürün aldım yok stokta yok şöyle deyip yollamadı hiç birini,tikkam alınma ha seviyoruz seni ondan kız
bende yapmam sevemdiğime şaka muhabbet bile etmem zaten sizi seviyorumalınmaz tikkacım kötü bişi demiyoruz ki
ben zaten samimi olup sevmediğim kişiye hiç espiri dahi yapmam :)
bende yapmam sevemdiğime şaka muhabbet bile etmem zaten sizi seviyorum
banada 2 aya yakın geldi herhalde ümidi kesmiştim artık sonra kargodan aradılar dedim sonunda yani gelmeseydide olurduiyi olmuş kapansın kaç tane ürün aldım yok stokta yok şöyle deyip yollamadı hiç birini,
cok yavaştı hizmeti
çok yaratıcı bir ilan gerçekten yok artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?