bende yapıcaktım güya ama squat ve mekikten öteye gidemedim çünkü sordum bir iki gün spor yapma dediler ama yarın yaparım kesin bişey olmazBen bugun 40popo kaldirmayla kalabildim bu saate kadar disardaydim
Ama basaricaz sadece bugunluktu
Cabaliyoruz ya bu yuzden bile 1-0 ondeyizzbende yapıcaktım güya ama squat ve mekikten öteye gidemedim çünkü sordum bir iki gün spor yapma dediler ama yarın yaparım kesin bişey olmaz
kesinlikleCabaliyoruz ya bu yuzden bile 1-0 ondeyizz
Gorusuruz tatlim Allah rahatlik versin:)kesinlikle
neyse tatlım ben yatıyorum :)
herkese iyi geceler olsunnnnn görüşmek üzeree :)
Oncesi foto mu cektin tatlimresimlerle ugrasıyorumne kadar gelişmiş sonra anlamak icin ama suan gercekten sasırdım squat gerceken işe yaramıs cok mutlu oldum sakın bırakmayın
canım onceden cekmemiştim ama tabi biliyodum yine nasıl gorunuyordu..cekiyim sonra karsılastırırım dedim ama kendime sasırdım cok ise yaramısOncesi foto mu cektin tatlim
Yaaa lutfen gonderir misin banaalanagonderirisit: 39152794 .!.:canım onceden cekmemiştim ama tabi biliyodum yine nasıl gorunuyordu..cekiyim sonra karsılastırırım dedim ama kendime sasırdım cok ise yaramıs
kız taytla falan cekmedimYaaa lutfen gonderir misin banaa
Benden mi çekiniyosunkız taytla falan cekmedimtaytla cekip atarım sonra
Aa dogru ya senin basina biseyler gelmisti dimiyok bebegim ya senden cekinmiyom internet ortaminin guvenilirliliginden cekiniyom
kirk saattir yazamamdim ozeldenAa dogru ya senin basina biseyler gelmisti dimi
Daha karsilasmadm aman allah korusunlanarey .!.:kirk saattir yazamamdim ozeldentelden yazmak cok zor aynen cnm ya ben sana ozamanda dedimya resimlerini koyma kiz diye o sebepleydi
Kızlaaar. Beni de alır mısınız aranıza? :)
tatlibikiz beni biliyor azıcık. Jilliana devam edememiştim ama bu şekilde hareketlerde devamlılık sağlayabilirim diye umuyorum.
Sayfa 58 deyim. Hala okuyorum ama saat geç olmuş bitiremem bu gece de yazayım dedim yine de. Bugün boş geçmesin 50'den başlayayım ben.
Öpüyorum hepinizi!
Kızlaaar. Beni de alır mısınız aranıza? :)
tatlibikiz beni biliyor azıcık. Jilliana devam edememiştim ama bu şekilde hareketlerde devamlılık sağlayabilirim diye umuyorum.
Sayfa 58 deyim. Hala okuyorum ama saat geç olmuş bitiremem bu gece de yazayım dedim yine de. Bugün boş geçmesin 50'den başlayayım ben.
Öpüyorum hepinizi!
akşam da jillian level 1 i yaptım.Süper tatlm mekik cekmeyi unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?