fitim fitsin fit (squat)

Kızlar nasi gidiyor sporlar. Ben 3.günümü bitirdim bugün 4.günüm ama bacaklarımdaki ağrıda en ufak bi azalma yok. Nasil geçer bunlar acaba

Kızlar nasi gidiyor sporlar. Ben 3.günümü bitirdim bugün 4.günüm ama bacaklarımdaki ağrıda en ufak bi azalma yok. Nasil geçer bunlar acaba
masaj yap canım biraz bacaklarına bir kaç gün daha sürer en fazla sonra geçer mutlaka :)

Canim ben tek seferde yapiyorum 80 yaptm dün bugün dinlenme günüm oldugu icin sadece 20 tane yaptm tabi diger sporlarmla beraber

kızlarr bende sporumu yaptım geldimm. iç bacak hareketlerimi yaptım 90 squat yaptım bugün bir bacak videosu buldum onun içinde vardı. her gün bir video buluyorum ya hangisini yapcağımı karıştırıyorum sonrada :) sabırsız olmamdan hep bunlar

Kızlaaar. Beni de alır mısınız aranıza? :)

tatlibikiz beni biliyor azıcık. Jilliana devam edememiştim ama bu şekilde hareketlerde devamlılık sağlayabilirim diye umuyorum.

Sayfa 58 deyim. Hala okuyorum ama saat geç olmuş bitiremem bu gece de yazayım dedim yine de. Bugün boş geçmesin 50'den başlayayım ben.

Öpüyorum hepinizi!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…