Kilo kacti senin canm :))
Oncesi sonrasi foto var mi canim
Eki Görüntüle 1394144 Ne dersiniz
Canm genel anlamda iyi ve orantili duruyorsunEki Görüntüle 1394262 Bol gömlek tam belli etmiyor dur hatlarim ama genel görüntü itibarı ile bu
Goremedim bebegmonceki ve sonraki halimi koydum albumume
Once zayiflamani oneririm tatlim sonra da full sporrr tabiki zayiflarken yuruyusuni vs yapicaksinselam kızlar fotoları falan görünce gaza geldim :)))
maşallah ne güzel bende istiyorum taş gibi vücut:)))
gerçi benim kilomda fazla, boyum 169 kilom ile 71(( önce zayıflamalımıyım yoksa az az başlamalımıyım squat. birde dizimde eklem kırığı var ve çok zorlayınca canım acıyor. gerçi doktora göre üst bacak kaslarımı çalıştırmam gerekmiş dize binen yükü azaltmak için ozaman ağrım azalır veya geçermiş.
sizce önce zayıflayım mı, zayıflamadan yaparsam bacaklarım kalınlaşır mı
İnsallah oyledir bitanempozdan da farketmiş olabilir ama dikleşmiş gibi geldi bana
Taş deriz maşallah deriz ne diyelim
ayarlarını yanlıs ayarlamısım simdi gozukurrrGoremedim bebegm
Eki Görüntüle 1394144 Ne dersiniz
Selinim cok sevindim şu temizligi yapiym bu gazla bi 100sqyat çekilirrrOoovvv popcikkk tas tashemen kalcanin üst kısmına bak ezgim dolgunlasmiş orasi fark var yani ama daha devam tabi
Pc ye geciymde bakim yine goremedimayarlarını yanlıs ayarlamısım simdi gozukurrr
niye oyle oldukiiiPc ye geciymde bakim yine goremedim
kuzum baktım şimdi ' ben ' albumu var ama fotograflar gozukmuyorniye oyle oldukiiibenmi yapamadım acaba
tamamdır simdiikuzum baktım şimdi ' ben ' albumu var ama fotograflar gozukmuyor
bebegım bayaaaa gelişme var tebrık ederım ve ıstedıgın kalınlığa da ulaşmışsın gibi geldi bana haksız mıyım? harıka gorunuyorsun tatlım ;tamamdır simdii
evet suan iyi kalınlık ama diyorumya takıntı gibi birsey oldu bende 60a ulasmadan rahat edemiycem sanırımbebegım bayaaaa gelişme var tebrık ederım ve ıstedıgın kalınlığa da ulaşmışsın gibi geldi bana haksız mıyım? harıka gorunuyorsun tatlım ;
yakısmıs tatlım sana eskı halın de cok cok guzel ama yenısınde squat yaptıgın bellı oluyor daha fıt ve sekıllı duruyorevet suan iyi kalınlık ama diyorumya takıntı gibi birsey oldu bende 60a ulasmadan rahat edemiycem sanırım
bide baslarda yok işe yaramıyor diyordum ama demekki uzun zamanda gerceklesiyoryakısmıs tatlım sana eskı halın de cok cok guzel ama yenısınde squat yaptıgın bellı oluyor daha fıt ve sekıllı duruyor
ben evde rahatım kuzum ya bı de spor salonu rezıllıgıyle ugrasamambide baslarda yok işe yaramıyor diyordum ama demekki uzun zamanda gerceklesiyorbırakmayalım biz squatı aslında ben spor salonunda yapmak istiyorum artık ya sanki orda daha iyi sonuc alıcakmısım gibi geliyo
spor salonunda kilo vermek isteyene kilo almak isteyen ozel yemek listeside veriyoya hoca bide agırlıkla yapılan squat daha cabuk etki gosterirmiş hani bu baya kalkık popolar varya oyle yapılıyomusben evde rahatım kuzum ya bı de spor salonu rezıllıgıyle ugrasamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?