bende lune su koyma katıl dedi yeni pantolon almıştım geçen yarışmaya kısmetmiş üstüne bişey giydim saçımıda bağladım özenmedim zaten yüzleri falan kapatacakmış marga öyle çekildim seninki gibiCanım cidden hiç özenmedim, yemek yemeye diye kalkmıştım, kalkmışken fotoğraf çekileyim dedim
çok az var ya öncekiler gibi değil bu sefer ondan yokmuş gibiOoo o halde süpersin bebeğim.Ağrın var mı?
Bak lütfen, bizi kırma. Çok hoş bir fiziğin var, ayrıca zayıfladın da kendini ödüllendir. Vur alışverişin dibine.23 gün mü var tamam bende bakiyim o zaman
ay selin katılırsa o fizikle katılsıl katılsınBak lütfen, bizi kırma. Çok hoş bir fiziğin var, ayrıca zayıfladın da kendini ödüllendir. Vur alışverişin dibine.
Reklamı sağlam yapacağız desene.ay selin katılırsa o fizikle katılsıl katılsınzaten yarışmadan sonra bizim topiğe geliş artacak lune söyleyim norwe arc sen tikka yı gören buy topikte keramet ver diye gelebilir
evet topik ücretli olsa köşeyi dönerdin luneReklamı sağlam yapacağız desene.
Selin için herkes destek versin kızlar o da katılsın.
Vurucam kirbaci vurucam kirbaciiBak lütfen, bizi kırma. Çok hoş bir fiziğin var, ayrıca zayıfladın da kendini ödüllendir. Vur alışverişin dibine.
evet topik ücretli olsa köşeyi dönerdin luneselin selin selin
Alacaktım kilo başına 500 tl, sıkı dik popolardan da 5000 ama ne oldu olmadı.evet topik ücretli olsa köşeyi dönerdin luneselin selin selin
valla ben zaten sonuncu olcam beni sollarsın tabikisiBak bi katilirsam sollarim siziii
Bak bi katilirsam sollarim siziii
Yok kuzum herkesin prensesi kendisine.valla ben zaten sonuncu olcam beni sollarsın tabikisibence süper olur katıl ya yarışma 1. si oluyormuşsun birde düşünsene ezginin prenses senin olacak
ama alırlar ondan çok çalışması lazım o zaman 1. olsun tekrar gerçi prensese de yeni kavuşmuştu yazık olurYok kuzum herkesin prensesi kendisine.Ezgi paralar hepimizi de vermez prensesi.
Kuzum ben beyni hic sevmem ama beyrana bayilirimmmmmmKızlar ben bugün ne yedim? Kimsenin canı çekmeyeceğinden ve çekse de kalorisi düşük olduğundan rahatça söyleyebilirimBeyiiiiinnn Çok seviyorum ben şahsen, yemeyene de tavsiye ederim. Burada çok zor buldum gerçi, kasaplar bana uzaylı gözü ile baktılar Ben de onlara öyle baktım çünkü bir kasap beyni nasıl bilmez?? İlginçler valla.. Benim için özellikle kelleyi parçalayıp çıkardı kasap yine de sağ olsun
Ben dedim Ezgi yolar atar hepinizi dedim.Kim benden prensesimi alicak kiiiiiiim
Vallahi yolarm sac birakmam basinizda heaaaaaaaaa kim aliyo piremsesimiiiiiBen dedim Ezgi yolar atar hepinizi dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?