- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
Nasıl tarif edeyim bilemedim ki.. :)) Ama güzel yani bence :)Tadı nasıl peki?
banada ver ya ama ben sana verecektimO zaman öpücük yok senle deade.
Kadına şiddete hayır!
Canım ufak tefeğim geçen ile giderken yanıma bir teyze oturdu, bende uyuyorum bir baktım beni aldı kolunun atına vah yavruum sen aç mı geziyorsun ellere bak canın kanın kalmamış, ufacıksın dedi. Bir yandan da kucaklıyor kaldım.
Nerede okuyorsun dedi dedim ben öğretmenim 5 yıldır teyze. İnanmadı, inanınca da nazar değer yaşını küçült de söyle dedi.
Neler geldi başıma bu yüzden. Bir kere de eşimle yürüyoruz ama el ele falan değiliz.
Amcanın biri çekti beni bak yavrum baban seni buralara okumaya diye göndermiş, başını öne eğdirme. Bu adam-eşimi gösteriyor- öpüşür eder seninle sonra almaz seni evde kalırsın. Bana yine kal geldi.En son eşim amca biz öğretmeniz hem de evliyiz dedi alyansları gösterdik. Sonra da benim işim var dedi amca pırrr.
bende yolladım katıldım bile üzerimdekilerle bildiğin normal sade kendi tarzımla çok süslenmezler umarımKızlar dolapta gözüme çarpan ilk 2 şeyi giydim, yarışmaya yollayacağım fotoğrafı bu akşamÇok sıradan oldu ama sırf sizin için katılıyorum
Kızlar ben yarışmaya fotoğraf gönderdim an itibariyle.. Katılmayacağım derken her şey bir anda oldu
Aynen ben de öylebende gönderdim aniden sonra vazgeçmeyim diye
banada ver ya ama ben sana verecektim
koptum lune canımsın ya yalnız değilim benim erkek kardeşimi gören abin ne iş yapıyor diyor diyorum ne abisi o daha üni okuyor küçük benden
bende yolladım katıldım bile üzerimdekilerle bildiğin normal sade kendi tarzımla çok süslenmezler umarım
kız sen şimdi çok tatlı olmuşundur senin bir topik varya kıyafetleirn vardı çok tatlılar ya çiçekli böcekli tahmin ediyorum giydiğin tarzıAynen ben de öyle
bencede katılım baya olacak galibaAl bakalım.
Bende yarın göndereceğim bir aksilik olmazsa. Hadi bakalım. Baya katılım var sanırım.
Bu kadarcık mı? Biz alışkın değiliz dead böyle az bildirime.lunee bildirim zumba yaptım 20 dk
ama ama şimdi ben regl oldum ondan yoksa yapcaktım jillianlı kickbox ama olmadıBu kadarcık mı? Biz alışkın değiliz dead böyle az bildirime.
Canım cidden hiç özenmedim, yemek yemeye diye kalkmıştım, kalkmışken fotoğraf çekileyim dedimkız sen şimdi çok tatlı olmuşundur senin bir topik varya kıyafetleirn vardı çok tatlılar ya çiçekli böcekli tahmin ediyorum giydiğin tarzı
Ooo o halde süpersin bebeğim.ama ama şimdi ben regl oldum ondan yoksa yapcaktım jillianlı kickbox ama olmadı
Ben kafaları kesiyoruz diye başımı bile örtmedim yani, boyundan aşağı kestim direktBir tek Selinim katılmıyor. Olmaz böyle.23 gün daha var kuzum ya alırsın o zaman bir şeyler. Suratlar kapalı. Kafanı keserim istersen.
İyi yapmışsın kuzum, bende yüzümü kapatacağım. Kafayı keser miyim bilmem, fotoğrafın durumuna göre.Ben kafaları kesiyoruz diye başımı bile örtmedim yani, boyundan aşağı kestim direkt
İlk sayfadan bakabilirsin canım bir sürü hareket var.Neyse kızlar ben spora başlıyorum, squat + 8 min abs yapmayı planlıyorum şimdilik, belkim bir şeyler eklerim bilemedim.
Bir tek Selinim katılmıyor. Olmaz böyle.23 gün daha var kuzum ya alırsın o zaman bir şeyler. Suratlar kapalı. Kafanı keserim istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?