Doğru mu inanayım mı?Ssss susss suss tatlikizi kandirmak icin dedim yoksa kesin sana virirdimm
Doğru mu inanayım mı?
Bunlar ne? Gel öpeyim kıyamam sana.
Sen katılıyor musun bakayım kombin yarışmasına?
Sen bitanesin bebeğim yaaKızlar dolapta gözüme çarpan ilk 2 şeyi giydim, yarışmaya yollayacağım fotoğrafı bu akşamÇok sıradan oldu ama sırf sizin için katılıyorum
Cidden çok yavan oldu, hiç düşünmedim bile bulduğumu giydim, komediSen bitanesin bebeğim yaaBayılıyorum özgüvenli hatunlara.
Senin göğüslerin yeter güzelim.Cidden çok yavan oldu, hiç düşünmedim bile bulduğumu giydim, komediÇok süslenmeyin kız
Onlar ön plana çıkmadı ama görünmüyorlarSenin göğüslerin yeter güzelim.
Bana cevap ver
Nasıl yedin ya?Kızlar ben bugün ne yedim? Kimsenin canı çekmeyeceğinden ve çekse de kalorisi düşük olduğundan rahatça söyleyebilirimBeyiiiiinnn Çok seviyorum ben şahsen, yemeyene de tavsiye ederim. Burada çok zor buldum gerçi, kasaplar bana uzaylı gözü ile baktılar Ben de onlara öyle baktım çünkü bir kasap beyni nasıl bilmez?? İlginçler valla.. Benim için özellikle kelleyi parçalayıp çıkardı kasap yine de sağ olsun
Evet canım, çok basit ki.. Haşlıyorsun bütün şekilde, sonra çıkartıp zeytin yağı ve bolca limon.. Çok faydalı bir şey :)Nasıl yedin ya?Kendin mi pişirdin?
Tadı nasıl peki?Evet canım, çok basit ki.. Haşlıyorsun bütün şekilde, sonra çıkartıp zeytin yağı ve bolca limon.. Çok faydalı bir şey :)
Bana cevap verNiye sallamıyorsun beni yaa?
Neden?
Neden?
Ben göndereyim sanaBen hiç bulasmiyim kuzum zaten giycek biseyim de yokk kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?