istediğini o olsun norwesol bastan 7. ben olsam olur mu doutzen i çok severim
kuzummmmmmmm :)istediğini o olsun norwe
hayırkızlar hic bacoderm yada bactoban kullandınızmı
yok canım bunlar enfeksiyonel durumlarda verilen kremlerde ondan sordum kullanan varmı ne kdrda etkisi oluyo diyehayırne oldu ki
hemen etki etmez ya 2 3 gün falan en ez krem olduğu için etkisini geç gösteriyor birde deri kalın olduğu için emilim miktarı düşük oluyor ya en az 1 hafta kullanman lazımyok canım bunlar enfeksiyonel durumlarda verilen kremlerde ondan sordum kullanan varmı ne kdrda etkisi oluyo diye
saol bıtanemm
eğer tamır parası cok ısterlerse yenı telefon alıcegım
evkurdan almak mantıklı mı sence canm ?
ya boyle bembeyaz bişi oldu kız iki gundehemen etki etmez ya 2 3 gün falan en ez krem olduğu için etkisini geç gösteriyor birde deri kalın olduğu için emilim miktarı düşük oluyor ya en az 1 hafta kullanman lazımbakteriyel krem bende kullanmıştım ama bundan değil adını hatırlamıyorum ama
Doktor sana ne yazdı kı kuzucm ? Nasılsn ıyımısın bıraz daha?ya boyle bembeyaz bişi oldu kız iki gunde
hangi sayfa kız o nesi hiç haberim yokKızlarr fıstıklar yazdıklarınızın hepsını okuyamadım cok kaynatmıssınz ben yokken
Ezgının sayfa acıldı dırek tavsıye etmeden gecmıyım dedım bende
fazla mı sürüyorsun acaba bilemedim onu krem mi pomad mı yazıyor ayrıca yoğun muya boyle bembeyaz bişi oldu kız iki gunde
bacoderm yazdı diger doktorun verdigini kullanma dedi zaten bişeyede yaramadı ama bu kremi surdum bugun bi baktım bembeyaz olmusDoktor sana ne yazdı kı kuzucm ? Nasılsn ıyımısın bıraz daha?
yok fazla degil normal suruyorum krem canım antibiyotik kremmisfazla mı sürüyorsun acaba bilemedim onu krem mi pomad mı yazıyor ayrıca yoğun mu
O krem neymıs kı kuzucum :Sbacoderm yazdı diger doktorun verdigini kullanma dedi zaten bişeyede yaramadı ama bu kremi surdum bugun bi baktım bembeyaz olmus
Fucudın mı?yok fazla degil normal suruyorum krem canım antibiyotik kremmis
YAzmıssın senbacoderm yazdı diger doktorun verdigini kullanma dedi zaten bişeyede yaramadı ama bu kremi surdum bugun bi baktım bembeyaz olmus
YAzmıssın senBen hala soruyom
dedim bu kız hala neden soruyor acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?