fitim fitsin fit (squat)

dedim bu kız hala neden soruyor acep
o kremlerde normal sanırım antibiyotik emilimi uzun süreli olsun diye yağ bazlı yapıyorlar hani krem zor geçiyor o nedenle şimdi anladım dediğini rahat ol normal ondan merak ettiysen sonuçta bakteriye etki etmesi için belli süre etki süresinde temas etmesi lazım

ya bide dusunuyorum acaba kurutuyomu yoksa patlatıyormu ondanmı bembeyaz bir hal alıyor

içi bembeyaz oldu
o zaman gerçekten bakteriyel etki ediyor dikkat et patlamasın o şeyden oluyor antibiyotik bakterinin yayılmasını engelliyor ölen bakterilerden enzim salınıyor ölüyorlar yani oda orda irin diyorlar ondan oluyor iltihabı sınırlıyor yani şuan korkma ama patlamamasına dikkat et bir süre sonra kurumaya başlayacak muhtemelen kabuk şeklinde kaybolacak sivilce gibi düşün sanırım büyük bir sivilce hatta o ama bir süre geçmez kurur gibi olmazsa kontrole gidersin için rahat edecekse ama herşey normal yani tahminimce

aaa hadi ya patlamamasımı lazım normalde sivilceler patlarya normal gelir onun gibi degilmi

aaa hadi ya patlamamasımı lazım normalde sivilceler patlarya normal gelir onun gibi degilmi
yok kendi patlarsa çok sıkıntı olmazda sen patlatma demek istedimtüm bakteriler ölmeden patlamasa daha iyi ama ya kendiliğinden patlayacak yada öylece kuruyup kabuklanacak çok büyük sivilcelerde de aynısı oluyor ki zaten sivilceninde bakteriyel olanları büyük oluyor bu şekilde herşey yolunda bence

gebertirim o bakterileri ben ya saol canım ya bilgilendirdin benide:)

güzelmiş kız allah tamamına erdirsinbende tektaşımı kendim alacam
bu şarkıda ezgi ve bana gelsin özellikle

o erkencisin lune yarın göndercektin ya hayırlı olsun bakalım
Eşimin makinayla yarın işi varmış canım telden çektik istediğim gibi olması ama olsun önemli olan katılmaktı.

Günaydın..Bana da yardımcı olabilir misiniz? 3 gündür koşu bandı kullanıyorum.En fazla 220 kalori yaktım.Az mı çok mu kaç kalori olmalı?

(Foruma bugün üye oldum pek fazla bilmiyorum kullanmasını yanlış bişey yaparsam kusura bakmayın.)

Merhaba hoş geldin. Günlük kaç kalori alıyorsun peki?

Bu diğer konundan alıntı, tatlıyı sevebilirsin ama mutlaka kısıtlaman lazım. Ve günün erken saatlerinde tüketmen.
7'den sonra bir şey yemezsen ve sporuna devam edersen kilo verirsin. Ama bölgesel zayıflama koşu bandı ile olmaz. Mutlaka o bölgedeki kasları çalıştıracak egzersiz yapman gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…