fitim fitsin fit (squat)

Öncelikle çok teşekkür ederim cevap verdiğniz için.Kimse bana yazmayacak zannettim :)
Yememe hiç dikkat etmiyordum ama etmem gerekiyormuş bu günden itibaren daha dikkatli olacam inş.
Moralim çok bozuk eşimin karşı çıkmasına rağmen aldım koşu bandını kilo veremezsem çok üzülürüm

Hangi bölgenden kilo vermek istiyorsun ona uygun bir spor videosu önereyim sana. İstediğimi yiyeyim yakarım diye bir şey maalesef yok. Yiyeceğin her şeyi tabağına al ve doymasan dahi tekrar doldurma.İlla kalorili bir şey yemek istiyorsan saat 12 olmadan ye. Gün içerisinde enerjiye dönüşsün en azından.

Bol bol su iç. Akşam belli saatten sonra yeme harika bir şekilde kilo verirsin. Ben böyle 4 ayda 12 kg verdim.

Basen bölgesinden vermek istiyorum üst tarafim 38 alt tarafim 42-44.
Sabah işe gitmeden yurusem öğle arasi gelince bi de aksam fazla abartmadan günde üç kere tekrarlasam bi zarari olur mu?
Yediklerimede dikkat edecegim yarindan itibaren.

Yoo olmaz. Başlarda zorlansan da kaslar geliştikçe daha rahat olacak. Ekstra bir tane bacak videosu vereyim mi? 10 dakikacık.

Bu tarz videolar yürümeden çok daha fazla yol aldırır. Çünkü yürümekle sadece bazı kaslar çalışıyor. Yürüyüşle biraz ısın sonra bu videoyu yap. İlk yapışta yamuk yumuk olabilir belki hareketlerin. Zamanla yaptıkça düzelir ve daha kolaylaşır.

Koşu bandı ve doğal zeminde koşmak arasında fark vardır

Doğada koştuğumuzda zemindeki ufak yükseltiler, çukurlar gövdenin her yerindeki irili ufaklı kasları uyararak her adımda farklı kasılmalar sağlar. Ancak sürekli aynı düzlükte ve yön değiştirmeyen bir zemindeyken özellikle bacaklarımızın arkasındaki kaslar tembelleşir.

Son düzenleme:
Cok tesekkur ederim hemen bu aksam yapmaya baslayacagim :)
Bi de detoks sulari varya limon nane portakal dilimlerini suda bekletip içiyorum.Bu suyun faydasi olur mu?

Cok tesekkur ederim hemen bu aksam yapmaya baslayacagim :)
Bi de detoks sulari varya limon nane portakal dilimlerini suda bekletip içiyorum.Bu suyun faydasi olur mu?
Olur elbette bizde yapıyoruz. Limon özellikle yağları yakıyor.

lg benımde aklımdaydı kuuzm bı bakayım ben
evkurdan çekiniyorum çünkü taksıt yaptıkları için uzerıne fıyat farkı koyuyorlar baya

Kızlar eve geldim şimdi. Birazdan sporumu yapacağım. Bu sefer ağırlıkla deneyeceğim. Hadi bakalım.

Iki kat daha etkili olduğunu göreceksin sporun tatlim artk ağırlıkla yapınca agirliksiz cok hafif geliyo spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…