Hangi bölgenden kilo vermek istiyorsun ona uygun bir spor videosu önereyim sana. İstediğimi yiyeyim yakarım diye bir şey maalesef yok. Yiyeceğin her şeyi tabağına al ve doymasan dahi tekrar doldurma.İlla kalorili bir şey yemek istiyorsan saat 12 olmadan ye. Gün içerisinde enerjiye dönüşsün en azından.Öncelikle çok teşekkür ederim cevap verdiğniz için.Kimse bana yazmayacak zannettim :)
Yememe hiç dikkat etmiyordum ama etmem gerekiyormuş bu günden itibaren daha dikkatli olacam inş.
Moralim çok bozuk eşimin karşı çıkmasına rağmen aldım koşu bandını kilo veremezsem çok üzülürüm
Silemezsin editöre yazarsan kapatır. Altta kırmızıların altında bize ulaşın var oradan yaz.Bi de ben bi kaç yere aynı konuyu yazdım ama nasıl silebilirim?
Yoo olmaz. Başlarda zorlansan da kaslar geliştikçe daha rahat olacak. Ekstra bir tane bacak videosu vereyim mi? 10 dakikacık.Basen bölgesinden vermek istiyorum üst tarafim 38 alt tarafim 42-44.
Sabah işe gitmeden yurusem öğle arasi gelince bi de aksam fazla abartmadan günde üç kere tekrarlasam bi zarari olur mu?
Yediklerimede dikkat edecegim yarindan itibaren.
Olur elbette bizde yapıyoruz. Limon özellikle yağları yakıyor.Cok tesekkur ederim hemen bu aksam yapmaya baslayacagim :)
Bi de detoks sulari varya limon nane portakal dilimlerini suda bekletip içiyorum.Bu suyun faydasi olur mu?
lg benımde aklımdaydı kuuzm bı bakayım benKuzucum evkurdan cok alısverıs yaptım Ve sorun yasamadm ama telefon hıc almadım ordan onu soylıyım ıyı arastırırsan pıyasayı uyguna bıle gelıyo.. Sana telefn tavsıye edebılırım ama Lg g3 aldm ben daha yenı ve gercekten cok cok cok memnun kaldım :) Arastır ıstersen bı..
Hemşerim benim canımDogum hastanesinin karsisida oturuyorum ben dee:))))
Kızlar eve geldim şimdi. Birazdan sporumu yapacağım. Bu sefer ağırlıkla deneyeceğim. Hadi bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?