- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Bak şimdi watsapta vedalaştık ders çalışalım diye şimdi buraya gelirKizim burda konustugunuz yetmiyomu
Burda misin sendenılcıgımm (bılıyorumadın nıl degıl)ılıskımıze karısmayınız
Henuz degil bi ara eesim cekip gondercem tarihleri kacirmazsamseker kamısı da olabılırtmm nılcıgımm modada varmısınn
Bak şimdi watsapta vedalaştık ders çalışalım diye şimdi buraya gelir
Burda misin sende
Gelmedi ya kız cidden çalışkan çıktıHenuz degil bi ara eesim cekip gondercem tarihleri kacirmazsam
bakalm gelcekmi
cıkcam sımdı canımBak şimdi watsapta vedalaştık ders çalışalım diye şimdi buraya gelir
Burda misin sende
Çalışkan sözümü geri alıyorumcıkcam sımdı canım
ne kı oGelmedi ya kız cidden çalışkan çıktı
Maşallah ya ne güzel, azmine hayran kaldım. Gerçekten de abla gibi duruyorsun. Seni görsem yolda yavrucuğunu kardeşin sanardım :)
Dağınık modeller her zaman benimde ilgimi çekmiştir canım
saol canım insallah istedigim gibi olur:)Ayy benim çok hoşuma gitti tatlim sanada çok yakışır bence
saol canım insallah istedigim gibi olur:)
Sana hepsi yakışır yaaabunları begenmiştim bide canım
Eki Görüntüle 1487896 Eki Görüntüle 1487897 Eki Görüntüle 1487898 Eki Görüntüle 1487899 Eki Görüntüle 1487900
ay facia ya bunuda yapamazlarsa artık bıraksınlar bu işiBide yapılması var yaa begeniyosun gösteriyosun hiç güzel yapamiyorlar inşallah seninki istediğin gibi olur
saol bebegim banada sıkı topuzlar yakısmıyor dagınık daha iyi oluyor bakalım tac da almayı dusunuyorumSana hepsi yakışır yaaa
ay facia ya bunuda yapamazlarsa artık bıraksınlar bu işi
saol bebegim banada sıkı topuzlar yakısmıyor dagınık daha iyi oluyor bakalım tac da almayı dusunuyorum
Ben arkadaşımın nısanına bi topuz yaptırmıştım ama bulamadım fotosunu yaaay facia ya bunuda yapamazlarsa artık bıraksınlar bu işi
saol bebegim banada sıkı topuzlar yakısmıyor dagınık daha iyi oluyor bakalım tac da almayı dusunuyorum
Kavun gibiikesinlikle bu hoş.o diğer paylaştığın öykününkini hiç sevmedim arkası kavun gibi duruyor o topuzların sana helen topuzu tarzı seyler de yakışır çok güzel bu tarzlara bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?