fitim fitsin fit (squat)

Vayy be tikkaaa ideal fizigi yakaladin fotmunu koruyosun darisi bana maşallah sana
Canım senin neyin var ki Allah aşkına? Benim canım bazen spor yapmak istemiyor ama yapmadığım zaman çok kötü vicdan azabı duyuyorum niyeyse.. Bir de eski göbeğe dönmekten çok korkuyorum ya..

Canım senin neyin var ki Allah aşkına? Benim canım bazen spor yapmak istemiyor ama yapmadığım zaman çok kötü vicdan azabı duyuyorum niyeyse.. Bir de eski göbeğe dönmekten çok korkuyorum ya..

Canim benim vücut çok yumusak sekil güzel ama toparlanmaya çok var daha ama tabi 20 kilo verdim çocuk doğurdum anca toparlaniyor sen manken gibisin bebeğim ama tabi sporu hiç birakmamak lazim eskiye dönmemek için

İzmir^de dediğin içeceğin adı Churchill. Çok da meşhur ve lezzetli.

Ayyy o churcıll ı ıcmm ıcın hasta olmama gerek yok ben cok sewıyorm onu adını bılmıyodk hatta bı kere sıparıs verdk bu neymıs dıye soda lımon tuz geldı para verdk dedm buna zaten yapıyodm ben onu

Canim benim vücut çok yumusak sekil güzel ama toparlanmaya çok var daha ama tabi 20 kilo verdim çocuk doğurdum anca toparlaniyor sen manken gibisin bebeğim ama tabi sporu hiç birakmamak lazim eskiye dönmemek için
20 kiloyu nasıl verdin ya? Ben çocuk doğursam salardım sanırım, valla büyük azim..

20 kiloyu nasıl verdin ya? Ben çocuk doğursam salardım sanırım, valla büyük azim..

Bende bir sene pek takmadim kilomu valla yedim ictim gezdim ama ben kilo konusunda takintiliyim ve giydigim üstüme yakissin istiyorum 20 kilo vermek icin yola çiktigimda cok iyi hatirliyorum 2 kiko vermistim ve büyük mutlulukla anlatmistim birine ve bana ooo daha 20 kilo verecendeeeee çok zor iş demisti (kendisi kilolu) dogumdan önce giydigim 38 beden pantolonlarimi hic atmadim sen boşuna sakliyosun onlari at gitsin demişti ama tabi bilmiyo ben istedigimi elde etmeden yapamam o zaman hic bisey demedim ama o pantolonlarima tekrar girdigimdeki yüz ifadesi hala aklimda helal olsun valla dedi isteyeceksin başaraksin başka bi yolu yok suan resmen kardesim saniyorlar pitircigimi gel annecim dediğimde şoka giriyor herkesayy ne konustum beee icimde kalmiş resmen

maşallah azmine kuzumm.. Birilerinin etkisi cok fena gaza getırıyo.. bende bu belı ınceltcem dıye yemın ettım 4 ayın var zor bosver dıyenlere inat

Maşallah ya ne güzel, azmine hayran kaldım. Gerçekten de abla gibi duruyorsun. Seni görsem yolda yavrucuğunu kardeşin sanardım :)

Ben seviyorum bu videoyu. Bende bu kızın kalça videosunu yapmıştım daha önce.
Karşımda biri olunca ben daha kolay yapıyorum sporu. Yoksa sayarken vs sıkılıyorum.
ay yemek yedım .. bır saate yapıcam bunu kaptancıgımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…