- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Bakıyorum hemen :)
Evet canım öyle olabilir. Bacak, popo bölgesi bir gün, 2 gün sonra da karın..
ay canım hiç bilmiyorum kiAyy bende maden suyuna limon sıkıp tuz atinca bayiliyorum bol tuzlu ama kaya tuzu ödem yapmiyor deniliyor dogru mu kine
Canım senin neyin var ki Allah aşkına? Benim canım bazen spor yapmak istemiyor ama yapmadığım zaman çok kötü vicdan azabı duyuyorum niyeyse.. Bir de eski göbeğe dönmekten çok korkuyorum ya..Vayy be tikkaaa ideal fizigi yakaladin fotmunu koruyosun darisi bana maşallah sana
İzmir^de dediğin içeceğin adı Churchill. Çok da meşhur ve lezzetli.Ayy bende maden suyuna limon sıkıp tuz atinca bayiliyorum bol tuzlu ama kaya tuzu ödem yapmiyor deniliyor dogru mu kine
Canım senin neyin var ki Allah aşkına? Benim canım bazen spor yapmak istemiyor ama yapmadığım zaman çok kötü vicdan azabı duyuyorum niyeyse.. Bir de eski göbeğe dönmekten çok korkuyorum ya..
İzmir^de dediğin içeceğin adı Churchill. Çok da meşhur ve lezzetli.
İzmir^de dediğin içeceğin adı Churchill. Çok da meşhur ve lezzetli.
20 kiloyu nasıl verdin ya? Ben çocuk doğursam salardım sanırım, valla büyük azim..Canim benim vücut çok yumusak sekil güzel ama toparlanmaya çok var daha ama tabi 20 kilo verdim çocuk doğurdum anca toparlaniyor sen manken gibisin bebeğim ama tabi sporu hiç birakmamak lazim eskiye dönmemek için
20 kiloyu nasıl verdin ya? Ben çocuk doğursam salardım sanırım, valla büyük azim..
maşallah azmine kuzumm.. Birilerinin etkisi cok fena gaza getırıyo.. bende bu belı ınceltcem dıye yemın ettım 4 ayın var zor bosver dıyenlere inatBende bir sene pek takmadim kilomu valla yedim ictim gezdimama ben kilo konusunda takintiliyim ve giydigim üstüme yakissin istiyorum 20 kilo vermek icin yola çiktigimda cok iyi hatirliyorum 2 kiko vermistim ve büyük mutlulukla anlatmistim birine ve bana ooo daha 20 kilo verecendeeeee çok zor iş demisti (kendisi kilolu) dogumdan önce giydigim 38 beden pantolonlarimi hic atmadim sen boşuna sakliyosun onlari at gitsin demişti ama tabi bilmiyo ben istedigimi elde etmeden yapamam o zaman hic bisey demedim ama o pantolonlarima tekrar girdigimdeki yüz ifadesi hala aklimda helal olsun valla dedi isteyeceksin başaraksin başka bi yolu yok suan resmen kardesim saniyorlar pitircigimi gel annecim dediğimde şoka giriyor herkes ayy ne konustum beee icimde kalmiş resmen
Maşallah ya ne güzel, azmine hayran kaldım. Gerçekten de abla gibi duruyorsun. Seni görsem yolda yavrucuğunu kardeşin sanardım :)Bende bir sene pek takmadim kilomu valla yedim ictim gezdimama ben kilo konusunda takintiliyim ve giydigim üstüme yakissin istiyorum 20 kilo vermek icin yola çiktigimda cok iyi hatirliyorum 2 kiko vermistim ve büyük mutlulukla anlatmistim birine ve bana ooo daha 20 kilo verecendeeeee çok zor iş demisti (kendisi kilolu) dogumdan önce giydigim 38 beden pantolonlarimi hic atmadim sen boşuna sakliyosun onlari at gitsin demişti ama tabi bilmiyo ben istedigimi elde etmeden yapamam o zaman hic bisey demedim ama o pantolonlarima tekrar girdigimdeki yüz ifadesi hala aklimda helal olsun valla dedi isteyeceksin başaraksin başka bi yolu yok suan resmen kardesim saniyorlar pitircigimi gel annecim dediğimde şoka giriyor herkes ayy ne konustum beee icimde kalmiş resmen
ay yemek yedım .. bır saate yapıcam bunu kaptancıgımmBen seviyorum bu videoyu. Bende bu kızın kalça videosunu yapmıştım daha önce.
Karşımda biri olunca ben daha kolay yapıyorum sporu. Yoksa sayarken vs sıkılıyorum.
ohh ne guzellKızlar şimdi de adet olucam yaa ağrım basladi yine spora baslayamicam bu ne sanssizlik
Yaaaaaohh ne guzellsıskosun sen sısko kal
ımm sapıgın olurum tatlısımmYaaaaa
Tam watsapa girip cevap yazicaktim sana
Yazmıyom hadi baaaaalim
Yaaaaa
Tam watsapa girip cevap yazicaktim sana
Yazmıyom hadi baaaaalim
ımm sapıgın olurum tatlısımmtelı acıp arabesk dınletır dınletır kapatırım bak
nılcıgımm (bılıyorumadın nıl degıl)Kizim burda konustugunuz yetmiyomu
burda adim nil hayatim yoksa seker pancariyla karisiyoruznılcıgımm (bılıyorumadın nıl degıl)ılıskımıze karısmayınız
seker kamısı da olabılırburda adim nil hayatim yoksa seker pancariyla karisiyoruzaman iyi mudahale etmiyorum zate. Sapiklik yapin birbirinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?