- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Öyle diyoruz hayatım bizde inşallah napalım artık oldu olan..4-5 gün surer:)
Çok iyi anlıyorum seni canm ama geçicek
Cana gelcegine mala gelsin güzelim tamir olur işler yoluna koyulur insallah
Çok sağol bitanem :) Bu arada topiğime bak çeyiz topiğime dün babamı carsıya bı goturdum baya bişeyi hallettim hala oldumu olmadmı diye kararsızım :)Miss_bonn Canım çok geçmiş olsun.
Link verseneeeÇok sağol bitanem :) Bu arada topiğime bak çeyiz topiğime dün babamı carsıya bı goturdum baya bişeyi hallettim hala oldumu olmadmı diye kararsızım :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...enim-ceyizlerimmm.779852/page-5#post-40409695Link verseneee
Çok sağol bitanem :) Bu arada topiğime bak çeyiz topiğime dün babamı carsıya bı goturdum baya bişeyi hallettim hala oldumu olmadmı diye kararsızım :)
dar canım en ufacık izi belli ediyor sadece korseli kulotlu corap giyicem ben ikinci ucuncu gune rastlarsa yogun ama bikac saat yolunu bulucam artık:)Elbisen nasıl ki kuzum iz yapmıcak gibiyse boxer falan giysen olurmu ki? Çok yoğunmu geliyo senın?
Sagol bitanem cok tesekkur ederim bunla kurtuldugumuza şükür :) Verdim ezgiye bakın bakalım begencekmısınız:)Gecmis olsun bebeğim
ver veeerrr link verr
Canım limonlu bişey sakın tuketme o zaman o gunlerde kan sulandırıyo bak aklnda bulunsun kuzucum fıstık gibi halinle resmini isterimmmm :)dar canım en ufacık izi belli ediyor sadece korseli kulotlu corap giyicem ben ikinci ucuncu gune rastlarsa yogun ama bikac saat yolunu bulucam artık:)
limonmu yapıyor yeni duydum aklımda bulunsunn..insallah canımm benim gostercemm resimleri mutlakaCanım limonlu bişey sakın tuketme o zaman o gunlerde kan sulandırıyo bak aklnda bulunsun kuzucum fıstık gibi halinle resmini isterimmmm :)
Ben sancım oldugunda limon yerim yarım saate gecer sancım kuzum kan sulandırma etkısı varmış limonun aspirinin falan bu yuzden cok getırıyo zaten pıhtı olustugu ıcın gelmıyo o sancı yapıyo ya o rahatlatıyo o gun dıkkat et cay may içersin limon tuketme sakınlimonmu yapıyor yeni duydum aklımda bulunsunn..insallah canımm benim gostercemm resimleri mutlaka
Olur tabii canım. Durumundan memnunsan değişmeli olarak bir spor gününde bacak,bir daha ki spor yaptığında karın çalıştırma gibi yapabilirsin. Hem durumu korumuş hem de ağır bir program olmamış olur ne dersin?La Lune Canım bana bir program yapsak? Ben artık 2 günde bir spor yapmayı düşünüyorum çünkü zaten şu an ideal durumdayım. Çok zorlayıcı şeyler yapmasam da olur ve 2 günde bir spor da yeter diye düşünüyorum. Sence neler yapmalıyım şu anki durumumu korumak adına?
Aaa ciddi misin? Hiç aklıma gelmemişti ama çok mantıklı. Nasıl yiyorsun limonu ya. Bol limonlu su falan içsem? Asla yiyemem ekşi ekşi.Ben sancım oldugunda limon yerim yarım saate gecer sancım kuzum kan sulandırma etkısı varmış limonun aspirinin falan bu yuzden cok getırıyo zaten pıhtı olustugu ıcın gelmıyo o sancı yapıyo ya o rahatlatıyo o gun dıkkat et cay may içersin limon tuketme sakın
Ahh lunemm o sancıyı cekınce yıyodm vallaAaa ciddi misin? Hiç aklıma gelmemişti ama çok mantıklı. Nasıl yiyorsun limonu ya. Bol limonlu su falan içsem? Asla yiyemem ekşi ekşi.
bende midem bulandığında limonu sıkarım 2 taneAhh lunemm o sancıyı cekınce yıyodm vallacay bardagına 1 parmak kadar sıkıp içsende olur annem öyle yapıyodu bana oda yeterlı gelıyodu. ama suda olur sanırm sonucta lımonlu oda
kızlar bugün bana spor yok, lazer yaptırdım kadın yapma spor sürtünmeden tahriş olur didibende uslu kız olup sözünü dinlicem yarın yaparım artık
Bakıyorum hemen :)Çok sağol bitanem :) Bu arada topiğime bak çeyiz topiğime dün babamı carsıya bı goturdum baya bişeyi hallettim hala oldumu olmadmı diye kararsızım :)
Evet canım öyle olabilir. Bacak, popo bölgesi bir gün, 2 gün sonra da karın..Olur tabii canım. Durumundan memnunsan değişmeli olarak bir spor gününde bacak,bir daha ki spor yaptığında karın çalıştırma gibi yapabilirsin. Hem durumu korumuş hem de ağır bir program olmamış olur ne dersin?
bende midem bulandığında limonu sıkarım 2 taneiçinede tuzzz ohhhh hemen geçiyor valla
temammHadi bakalım bugün dinlen ozaman yarina büyük bildirim usterik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?