fitim fitsin fit (squat)

dar canım en ufacık izi belli ediyor sadece korseli kulotlu corap giyicem ben ikinci ucuncu gune rastlarsa yogun ama bikac saat yolunu bulucam artık:)
Canım limonlu bişey sakın tuketme o zaman o gunlerde kan sulandırıyo bak aklnda bulunsun kuzucum fıstık gibi halinle resmini isterimmmm :)

limonmu yapıyor yeni duydum aklımda bulunsunn..insallah canımm benim gostercemm resimleri mutlaka
Ben sancım oldugunda limon yerim yarım saate gecer sancım kuzum kan sulandırma etkısı varmış limonun aspirinin falan bu yuzden cok getırıyo zaten pıhtı olustugu ıcın gelmıyo o sancı yapıyo ya o rahatlatıyo o gun dıkkat et cay may içersin limon tuketme sakın

Olur tabii canım. Durumundan memnunsan değişmeli olarak bir spor gününde bacak,bir daha ki spor yaptığında karın çalıştırma gibi yapabilirsin. Hem durumu korumuş hem de ağır bir program olmamış olur ne dersin?

Aaa ciddi misin? Hiç aklıma gelmemişti ama çok mantıklı. Nasıl yiyorsun limonu ya. Bol limonlu su falan içsem? Asla yiyemem ekşi ekşi.

Aaa ciddi misin? Hiç aklıma gelmemişti ama çok mantıklı. Nasıl yiyorsun limonu ya. Bol limonlu su falan içsem? Asla yiyemem ekşi ekşi.
Ahh lunemm o sancıyı cekınce yıyodm valla cay bardagına 1 parmak kadar sıkıp içsende olur annem öyle yapıyodu bana oda yeterlı gelıyodu. ama suda olur sanırm sonucta lımonlu oda

kızlar bugün bana spor yok, lazer yaptırdım kadın yapma spor sürtünmeden tahriş olur didi bende uslu kız olup sözünü dinlicem yarın yaparım artık

Ahh lunemm o sancıyı cekınce yıyodm valla cay bardagına 1 parmak kadar sıkıp içsende olur annem öyle yapıyodu bana oda yeterlı gelıyodu. ama suda olur sanırm sonucta lımonlu oda
bende midem bulandığında limonu sıkarım 2 tane içinede tuzzz ohhhh hemen geçiyor valla

Çok sağol bitanem :) Bu arada topiğime bak çeyiz topiğime dün babamı carsıya bı goturdum baya bişeyi hallettim hala oldumu olmadmı diye kararsızım :)
Bakıyorum hemen :)
Evet canım öyle olabilir. Bacak, popo bölgesi bir gün, 2 gün sonra da karın..

bende midem bulandığında limonu sıkarım 2 tane içinede tuzzz ohhhh hemen geçiyor valla

Ayy bende maden suyuna limon sıkıp tuz atinca bayiliyorum bol tuzlu ama kaya tuzu ödem yapmiyor deniliyor dogru mu kine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…