- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Ahahah koptum yaaaaBeeen
75 omuzla göğüs ne tatlım? Ne yapıyorsun memeleri hoplatıp sana doğru gelenlere omuz mu kaldırıyorsun?
Tamam canım. Bende şimdi açıyorum konuşmayı hafta sonu telden takip ederim. Seni de alayım yarın çıkarsın olmaz mı?Günaydın kizlarrr re
La Lune cim ben hafta sonu evde olmiucam arkadaşlarimda kalicam
Tek olmayacağım için beni bu haftaki fotoğraf konuşmamıza alma güzelim eğer eve erken dönersem aldırırim kendimi:)
Tamam kuzum şimdi acicsksan aç o zaman ben çıkarm kalkıymda foto çekinim:)Tamam canım. Bende şimdi açıyorum konuşmayı hafta sonu telden takip ederim. Seni de alayım yarın çıkarsın olmaz mı?
Aç Aç AçTamam canım. Bende şimdi açıyorum konuşmayı hafta sonu telden takip ederim. Seni de alayım yarın çıkarsın olmaz mı?
Ahahhaa dünkü konu gibi. Biraz daha tezahürat istiyorum.Aç Aç Aç
Aç Aç Aç Aç Aç Aç Aç Aç Aç Aç Aç Aç Aç Aç Aç Aç Aç Aç Aç Aç Aç Aç Aç Aç Aç Aç Aç AçAhahhaa dünkü konu gibi. Biraz daha tezahürat istiyorum.
yaa aletler ya onlarBeeen
75 omuzla göğüs ne tatlım? Ne yapıyorsun memeleri hoplatıp sana doğru gelenlere omuz mu kaldırıyorsun?
tamda senden bahsettim deminAhahah koptum yaaaa
Ben de omuz atcamD
yaa aletler ya onlar
arkadaşlar anlasın diye o tarafı çalıştıran demek istedim
o işi ben değil tatlikiz yapabilir bence bende pek bişe yok
alet şu
biride bu
Geldim askimmmmmm
Sen evleniyon
Seni çooook seviyorum cokkkkk
Nerdeeeeetamda senden bahsettim demin
aynen kuzum öyleside olur aynı hesap zaten :)Bende senin bu aletin mantiğinda 5er kiloluk dambillarla kol aciyorum valla göğüslerim toparlandi cok işe yariyor
Nerdeeeee
İlk sayfada var.hanımlar yaptınıgınız hareketlerı isimleriyle gif veye resim şeklinde paylaşabilirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?