Merhaba, boy kilo bir de spor geçmişin var mı? Spora ne kadar vakit ayırabilirsin?Kızlar bende haftalık spor programı oluşturmak istiyorum tüm vucudumu sıkılaştırmak için. Özellikle kollar, basen ve bel, sırt sorunçlu bölgem. Nasıl bir egzersiz planı uygulasam?
10 min dance dance warm up
10 min standing abs workout
Mekik, dambıllı bel ve karın hareketleri
Streching
saol söylediklerin için başkanımız Lune zaten bizi doğru şekilde yönlendiriyor ..Kızlar Selam,
Squat kadar beslenmede önemliyağlı şekerli ve hamur işi yemeyin bu proğramı yaparken.
benim tavsiyem bir günde 250 squat yapmamanız. bu proğramı bir ay yaptıktan sonra bırakıp kendinize yeni bir proğram çıkarın. en baş sayfadaki hareketlerden olabili ve egzersizi yaparken parçalara bölmelisiniz mesela bir anda 120 tane squat yanlış kasın dinlenmesi gerek 120 squat = 20 squat x 6 set şeklinde olmalı ve her set arasında 30-40 sn dinlenmelisiniz
spora başlamadan bir saat önce yarım tabak kepekli makarna yiyin yağsız ve tuzsuz.
spor bittikten sonrada en az 2 adet yumurta yemelisiniz kaslarınızın proteine ihtiyacı var
ben evde yapıyordum gerçekten faydasını gördüm şimdi spor salonuna gidiyorum arada evde yapıyorum programımı değiştirdim merak ettiğiniz birşey varsa sorabilirsiniz canlar kolay gelsin
Evet beslenmeyle desteklersen kilo kaybın da olur. Ama önceliğimiz kilo vermek değil fit olmak. Aynı kiloda olup birbirinden farklı görünen çok sayıda insan var.Merhaba hazirana kadar incelebildiğim kadar incelmek istiyorum. Callanetics egzersizine bugün başladım. Aynı zamanda kiloda vermek istiyorum. 30 Days shred incelmenin yanı sıra kilo kaybı da yaşatıyor mu? Daha farklı olarak ne yaparsam hızlı sonuç alabilirim?
Kondisyonum harika değil fakat fena da sayılmaz. İlk günler zorlansamda rahat alışacağımı düşünüyorum.
Çok doğru söylüyorsun ama kilo fazlam da var 80 kiloyum. Diyet yapıyorum demiyorum. Sağlıklı besleniyorum. Spor çok önemli vücut şekillendirmekte. Eskiden düzenli olarak yüzmemin faydası olarak kilomu göstermiyorum. Fakat artık ciddi anlamda incelmek istiyorum. Elbette yanında kilo vererek.Evet beslenmeyle desteklersen kilo kaybın da olur. Ama önceliğimiz kilo vermek değil fit olmak. Aynı kiloda olup birbirinden farklı görünen çok sayıda insan var.
Eğer düzenli olarak jillian yapar akşam 7den sonra yemezsen kısa bir sürede hem kilo verir hem sıkılaşırsın. Boy kaç?Çok doğru söylüyorsun ama kilo fazlam da var 80 kiloyum. Diyet yapıyorum demiyorum. Sağlıklı besleniyorum. Spor çok önemli vücut şekillendirmekte. Eskiden düzenli olarak yüzmemin faydası olarak kilomu göstermiyorum. Fakat artık ciddi anlamda incelmek istiyorum. Elbette yanında kilo vererek.
waoooww bebeğim sen neymişsin? Kedi nerede bu arada?
ay o uyuyordudawaoooww bebeğim sen neymişsin? Kedi nerede bu arada?
1.72 yanlış hatırlamıyorsam. Aklım çok karışık aslında bi çok programı indirdim. Jillianın bütün programları, T25, insanty, brazil lift butt daha nicesi içlerinden birini seçeceğim ama burada bir kaç sayfa okuyunca tavsiye almak istedim.Eğer düzenli olarak jillian yapar akşam 7den sonra yemezsen kısa bir sürede hem kilo verir hem sıkılaşırsın. Boy kaç?
1.72 yanlış hatırlamıyorsam. Aklım çok karışık aslında bi çok programı indirdim. Jillianın bütün programları, T25, insanty, brazil lift butt daha nicesi içlerinden birini seçeceğim ama burada bir kaç sayfa okuyunca tavsiye almak istedim.
Yarın size bu pozdan vereyim mi?
ver ver ver ver ver ver ver ver ver ver ver verYarın size bu pozdan vereyim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?