Evet banlanmış. Neden ceza aldı acaba?kızlar norwe üzülmüşşş
bildirim :
bir süre spor programım bu şekilde kızlar
- 20 şınav
- 150 twist
- 70 squat (ağırlıkla)
- 100 pilates çemberiyle bacak çalışma
- 50 üçgen
- 100 istiridye (ağırlıkla)
- 25 kol çalışma (ağırlıkla)
- 50 popo hareketi
- 120 sn plank
- 10 dk trambolin
- Miley cyrus workout (17 dakika)
abs videosunuda akşam yapıcam inşallah :)
ay bilmiyorum ki kesin polemiğe girmiştirEvet banlanmış. Neden ceza aldı acaba?
Omuzlar hiç estetik durmuyor ama.. erkek omzu gibi.. abartı.. ama göğüsten aşağısı çok güzelbu kızın fizigi cok iyi bence en iyi fitnesscı vucutlarından karın kasları biraz daha az belirgin oldugu halleri yani bu halleri:))) harika
kaslanmıslar artıkOmuzlar hiç estetik durmuyor ama.. erkek omzu gibi.. abartı.. ama göğüsten aşağısı çok güzel
ben kadına boyle omuz yakıstırıyorummOmuzlar hiç estetik durmuyor ama.. erkek omzu gibi.. abartı.. ama göğüsten aşağısı çok güzel
Lune topiğe girdiğinde sana yardımcı olur canımmKızlar bende haftalık spor programı oluşturmak istiyorum tüm vucudumu sıkılaştırmak için. Özellikle kollar, basen ve bel, sırt sorunçlu bölgem. Nasıl bir egzersiz planı uygulasam?
tşk ederim, tama dört gözle beklıyorumLune topiğe girdiğinde sana yardımcı olur canımm
Ee michelle lewin den bahsediyoruz tabiki omuzlar oyle olucak gercek bir fitness ci amaci sadece popo buyutmek degil seviyorum ve cok begeniyorum onu birde evli kocasini gorseniz fenakaslanmıslar artıkhafif bir kas iyi oluyor omuzlarda cok fazla bende sevmem
Selam canım.slm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?