fitim fitsin fit (squat)

Selammmm millet ben geldimmm :D kisa bi ara dedim ama arayi bayagi bi actim bunun icin herkesten ozur dilerim neyse squat konusuna geliyim kendimi iyi hissettigim zaman yaptim cok sıkmadım kendimi neyse cok uzatmadan arkadasimla gorustum onada son cektigim resimleri attim yorumlamasini istedim catlaklarimin gittigini ve daha sıkı gozuktugunu soyledi sonundada beynimden assagi kaynar sular indiren o cumleyi soyledi kanka sanki kuculmus dedi ben tabi sok ama ne ne nasil yani ben buyumesi icin yapiyorum ne demek kuculmus!! Cok cok moralim bozuldu kizlar ben 47 kiloda 1.65 boyundayim zayif bir yapim var squatida popomu buyutmek icin yaptigimi belki soylemisimdir arkadasimda boyle diyince ne yapacagimi bilemedim birakmayi bile dusundugumu soyleyebilirim bana bi akil verin lutfn :KK42:

Aramızda 2-3 cm bir boy farkı varmış, öncesi sonrası fotoğrafını çok merak ettim ya bana da yollar mısın?

Bir de kendin de gözlemlemişsindir iyi kötü, belki küçülmüş dediği hali vücuduna daha uygundur. Yani tüm o motivasyon fotoğrafındakilerin çoğu squat yapıyordur, genelde orantılı olarak gördüm ben. Hatta arada büyükler bile vardı ama totosu vücuduna göre küçük duran hiç görmedim. Bence için rahat olsun. :KK19:

Merhaba kızlar fazla giremiyorum çok yoğunum bu ara girsem yazamıyorum öyle işte.bende hafta sonu bi akrabamı gördüm kız zayıfdı ama bacakları kalınlaşmış squat tan sonra böyle oldu dedi. Ben squatı bırakıyorum Canlar zaten kalın bacaklarım
ya öyle çok kalınlaştırıyor mu yaaa. ben sadece kastan dolayı biraz kalın duruyor diye biliyorum.
ağırlıkla falan çalışmış olabilir mi ? o çok fazla kalınlaştırıyor bildiğim kadarıyla ..

ya öyle çok kalınlaştırıyor mu yaaa. ben sadece kastan dolayı biraz kalın duruyor diye biliyorum.
ağırlıkla falan çalışmış olabilir mi ? o çok fazla kalınlaştırıyor bildiğim kadarıyla ..
Evet agirlik kalinlastiriyor benimde bildigim kadariyla.. Cok cok kalin olcagini sanmiyorum. Ki zaten bingil bingil sallanmasindan da kalin durmasini tercih ederim sert ve fit durucak sonucta

Ben yine disardayim:KK43:(
dışarda olunca yapmak zor oluyor ya sporu :)
bende bugün temizlik yaptım üstüne sporuda yapıyorum ya iyi yoruluyorum. şu trambolinide yapsam oh dicem.
vicdanım rahat etcek :)
yalnız ezgi ya ben o kadar yapıyorum ama bi fark olmuyo gibi geliyor :KK35:

Evet agirlik kalinlastiriyor benimde bildigim kadariyla.. Cok cok kalin olcagini sanmiyorum. Ki zaten bingil bingil sallanmasindan da kalin durmasini tercih ederim sert ve fit durucak sonucta
yani böyle yürürken lop lop sallanmasındansa :) ben sanmıyorum ama vücud zayıf sadece üst bacak kapkalın durcağını :) milletde nasılda güzel duruyor ayhhh :D

Bkz.:basen

Eklentiler

• IMG_20150131_170615-1.webp
    IMG_20150131_170615-1.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 85
Kız zayıf ilk görüşde belli oluyor eşofmanı vardı dar ams poposu süperdi. Kalkık ve yuvarlak ağırlık yapacağını zannetmiyorum çünkü evde yapıyor ben yine sorar yazarım canım.hatta popo suna bi iki vurdum:KK53: taş gibiydi :KK48:

Kız zayıf ilk görüşde belli oluyor eşofmanı vardı dar ams poposu süperdi. Kalkık ve yuvarlak ağırlık yapacağını zannetmiyorum çünkü evde yapıyor ben yine sorar yazarım canım.hatta popo suna bi iki vurdum:KK53: taş gibiydi :KK48:
E daha ne istiyon kizzzz

taş gibiyseee demek ki yapmalıı bende taş gibi olsun istiyorum.
taş gibi sımsıkı dimdikkk :KK53:

Yanlari ve o ortada birlesen noktayi gormuyor musunn:KK14:
bak görememişim göze batmıyor demek ki :) azcık basen iyi ama pantolonla görüyorum şimdi tabi bide o var ama bence hoş duruyor tatlım ya :) sıkılaşsan iyice bence güzel olur

daha ne kadar beklicez yaa :D ben hemen olsun istiyorum :D
Tesekkur ederim tatlim begendigin icin:)
Yaza kadar olucak bikiniler taş gibi durcak ustumuzde gobek dumduz elimizde limonata bi yandan muzik calicak bacaklarimizi
uzaticaz tum azmanlarin gozu ustumuzde olucak ;D sonra kalkicaz yerimizden denize dohru gidicez suya giricez yavas yavas arkada tas gibi bi toto:KK53:

Back
X