fitim fitsin fit (squat)

Hava durumu belliydi ama ertelemediler, dün de karlıydı, bugün de.. Pazarcı adam etekleri söz verdiği halde getirmedi, 1 gün kala nasıl koşturdum var ya etek bulmak için.. Hepsi boşa gitti.
Oy kuzum ya getirmedi mi o adam Etekleri
Sorumsuz insanlar ya
Uzan evde bi çay kahve yap kendine isin bitanem

Çok üzüldüm canım ya halbuki ne kadar emek vermiştin.
Bizimkini kapalı spor salonuna taşıdılar, keşke sizin için de önlem alsalardı.

Çok üzüldüm canım ya halbuki ne kadar emek vermiştin.
Bizimkini kapalı spor salonuna taşıdılar, keşke sizin için de önlem alsalardı.
Canım köy okulları ayrı yaptığı için ve de köyde kapalı bir alan olmadığı için maalesef öyle yapamadık İlçe merkezinde kapalı salonda olmuş.

Canım köy okulları ayrı yaptığı için ve de köyde kapalı bir alan olmadığı için maalesef öyle yapamadık İlçe merkezinde kapalı salonda olmuş.
O zaman keşke ya iptal edip ya da zamanını değişselermiş. Sana da yazık öğrencilere de buz gibi havada.

Oy kuzum ya getirmedi mi o adam Etekleri
Sorumsuz insanlar ya
Uzan evde bi çay kahve yap kendine isin bitanem
Yok getirmedi, bir de ne yeminler etmişti görsen, şeref yok adamda..

Evet canım Ezgicim doğru söylüyor, güzel bir bitki çayı yap kendine uzan dinlen.
Canım kahvaltı bile yapmamıştım, şimdi biraz ekmek kemirdim, bitki çayı içeyim bakalım, hala üşüyorum.

Karnım dümdüz şu an, gerçek hali bu sanırım. Kilom da 51.1 e düşmüş. İnşallah daha kilo vermem, böyle iyi bence..

O zaman keşke ya iptal edip ya da zamanını değişselermiş. Sana da yazık öğrencilere de buz gibi havada.
Veliler de kızdı, çocuklar zatürre olursa hesabını sorarız dediler ama biz de emir kuluyuz, yapacak bir şey yok. Keşke ertelenseydi dediğin gibi, yarın hava açacakmış, yarın bile yapılabilirdi.

Tikkacım bence de vücudun şu an ideal, mevcut durumu korumaya bak.

Tikkacım bence de vücudun şu an ideal, mevcut durumu korumaya bak.
Zayıflamaya başlarsam da önünü alamam, şu dengeyi korumayı beceremiyorum ya..

Ayağıma sıcak su torbamı koydum, battaniyemi de çektim üstüme, bitki çayım da hazır.. İçinde yok yok; papatya, melisa, ıhlamur, nane, karanfil, zencefil, limon.. Oh şifa olsun

Ohh afiyet olsunnnn:)

canımm gecmiş olsun üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…