- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Oy kuzum ya getirmedi mi o adam EtekleriHava durumu belliydi ama ertelemediler, dün de karlıydı, bugün de.. Pazarcı adam etekleri söz verdiği halde getirmedi, 1 gün kala nasıl koşturdum var ya etek bulmak için.. Hepsi boşa gitti.
Çok üzüldüm canım ya halbuki ne kadar emek vermiştin.Kızlar ben geldim çok kötüyüm yaa.. Saatlerce kar altında, eksi derecede bekle bekle çok kötü oldum. Ellerim kalıp gibi kaldı, başım çatlıyor şu an, dondum. Ertelense ne olurdu sanki 23 Nisan gösterisi? Biz de çocuklar da helak olduk, kimse izlemedi, herkes gitti. Yarışmaları çıkardık zaten zorunluluktan, hiç güzel olmadı kutlama.. Aylarca uğraş et, koştur, sonunda böyle olsun. Off off..
Evet canım Ezgicim doğru söylüyor, güzel bir bitki çayı yap kendine uzan dinlen.Oy kuzum ya getirmedi mi o adam Etekleri
Sorumsuz insanlar ya
Uzan evde bi çay kahve yap kendine isin bitanem
Canım köy okulları ayrı yaptığı için ve de köyde kapalı bir alan olmadığı için maalesef öyle yapamadıkÇok üzüldüm canım ya halbuki ne kadar emek vermiştin.
Bizimkini kapalı spor salonuna taşıdılar, keşke sizin için de önlem alsalardı.
O zaman keşke ya iptal edip ya da zamanını değişselermiş. Sana da yazık öğrencilere de buz gibi havada.Canım köy okulları ayrı yaptığı için ve de köyde kapalı bir alan olmadığı için maalesef öyle yapamadıkİlçe merkezinde kapalı salonda olmuş.
Yok getirmedi, bir de ne yeminler etmişti görsen, şeref yok adamda..Oy kuzum ya getirmedi mi o adam Etekleri
Sorumsuz insanlar ya
Uzan evde bi çay kahve yap kendine isin bitanem
Canım kahvaltı bile yapmamıştım, şimdi biraz ekmek kemirdim, bitki çayı içeyim bakalım, hala üşüyorum.Evet canım Ezgicim doğru söylüyor, güzel bir bitki çayı yap kendine uzan dinlen.
Veliler de kızdı, çocuklar zatürre olursa hesabını sorarız dediler ama biz de emir kuluyuz, yapacak bir şey yok. Keşke ertelenseydi dediğin gibi, yarın hava açacakmış, yarın bile yapılabilirdi.O zaman keşke ya iptal edip ya da zamanını değişselermiş. Sana da yazık öğrencilere de buz gibi havada.
Tikkacım bence de vücudun şu an ideal, mevcut durumu korumaya bak.Yok getirmedi, bir de ne yeminler etmişti görsen, şeref yok adamda..
Canım kahvaltı bile yapmamıştım, şimdi biraz ekmek kemirdim, bitki çayı içeyim bakalım, hala üşüyorum.
Karnım dümdüz şu an, gerçek hali bu sanırım. Kilom da 51.1 e düşmüş. İnşallah daha kilo vermem, böyle iyi bence..
Zayıflamaya başlarsam da önünü alamam, şu dengeyi korumayı beceremiyorum ya..Tikkacım bence de vücudun şu an ideal, mevcut durumu korumaya bak.
Ohh afiyet olsunnnn:)Zayıflamaya başlarsam da önünü alamam, şu dengeyi korumayı beceremiyorum ya..
Ayağıma sıcak su torbamı koydum, battaniyemi de çektim üstüme, bitki çayım da hazır..İçinde yok yok; papatya, melisa, ıhlamur, nane, karanfil, zencefil, limon.. Oh şifa olsun
Gel beraber olsun, battaniyenin altına sıkışırız, çay da büyük kupada, bölüşürüz :)Ohh afiyet olsunnnn:)
Sonra da topik kızlarını cekistiririrzGel beraber olsun, battaniyenin altına sıkışırız, çay da büyük kupada, bölüşürüz :)
oooo boguldum bile yicem derkenGünde iki çay kaşığı falannnama su iç biraz kötü oluyo da
Evet evet, çok güzel olurSonra da topik kızlarını cekistiririrz
canımm gecmiş olsun üzülmeKızlar ben geldim çok kötüyüm yaa.. Saatlerce kar altında, eksi derecede bekle bekle çok kötü oldum. Ellerim kalıp gibi kaldı, başım çatlıyor şu an, dondum. Ertelense ne olurdu sanki 23 Nisan gösterisi? Biz de çocuklar da helak olduk, kimse izlemedi, herkes gitti. Yarışmaları çıkardık zaten zorunluluktan, hiç güzel olmadı kutlama.. Aylarca uğraş et, koştur, sonunda böyle olsun. Off off..
Üzüldüm bitti :)canımm gecmiş olsun üzülme
Kayın azıcık yana. Ayrıca benim değil senin dötün büyük @tatlibikaz.Evet evet, çok güzel olur
Sen yeter ki gel, taze çay yaparım ben sanaKayın azıcık yana. Ayrıca benim değil senin dötün büyük @tatlibikaz.Arkamdan atıp tutma.
Bir bardak da bana verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?