fitim fitsin fit (squat)

Artık sizinle yoluma devam edeceğim kızlar benim sorunum popo değil SELÜLİT bir turlu çare bulamadım kremler yürüyüşler masaj vs inşallah squat ve istikrar ile başaracağım

.
.

Kızlar selulitler ne durumda ben de 3 gunduf başladım. Sizde durumlar nasıls
Bizde durumlar gayet iyi duruma göre 15 günde bile etkisini gördüğünü söyleyen arkadaşlar var. Ben bir ayda fark ettim.
Selülit için tam bir düzen kurmak şart. Bol su, yeşilçay, selülit yapan yiyecek ve içeceklerden uzak durmak ayrıca spor. Biri bile eksik olursa sonuç alman çok zorlaşır.

Şeker hanım günaydın, günaydın kızlar.
Dün elektriğimiz yoktu o yüzden spor kaldı. Bugün törenden sonra yapacağım.
Kar var bugün burada. Bahar gelmeyecek herhalde.

Bitanemm nasilsinn seni ozlüyoruuzz amaa yoklugun çok belli oluyorbenimde esim evde bugün o uyurken hemen pilatesimi yapicammm kandilin mübarek olsun bebeğim

Kızlar ben geldim çok kötüyüm yaa.. Saatlerce kar altında, eksi derecede bekle bekle çok kötü oldum. Ellerim kalıp gibi kaldı, başım çatlıyor şu an, dondum. Ertelense ne olurdu sanki 23 Nisan gösterisi? Biz de çocuklar da helak olduk, kimse izlemedi, herkes gitti. Yarışmaları çıkardık zaten zorunluluktan, hiç güzel olmadı kutlama.. Aylarca uğraş et, koştur, sonunda böyle olsun. Off off..

Keşke hava durumuna bakılsaydi
O kadar da koşturdun yaa

Keşke hava durumuna bakılsaydi
O kadar da koşturdun yaa
Hava durumu belliydi ama ertelemediler, dün de karlıydı, bugün de.. Pazarcı adam etekleri söz verdiği halde getirmedi, 1 gün kala nasıl koşturdum var ya etek bulmak için.. Hepsi boşa gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…