- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Toz tarçın bebeğim adeti geciktiriyoNe o canım?
Hee, aman uzak dursun benden.. Ben yine adet olmadım, bu hafta olmam lazım en geç..Toz tarçın bebeğim adeti geciktiriyo
Olursun kuzum yaHee, aman uzak dursun benden.. Ben yine adet olmadım, bu hafta olmam lazım en geç..
Bizde durumlar gayet iyi duruma göre 15 günde bile etkisini gördüğünü söyleyen arkadaşlar var. Ben bir ayda fark ettim.Kızlar selulitler ne durumda ben de 3 gunduf başladım. Sizde durumlar nasıls
Şeker hanım günaydın, günaydın kızlar.
Dün elektriğimiz yoktu o yüzden spor kaldı. Bugün törenden sonra yapacağım.
Kar var bugün burada. Bahar gelmeyecek herhalde.
Bizde durumlar gayet iyi duruma göre 15 günde bile etkisini gördüğünü söyleyen arkadaşlar var. Ben bir ayda fark ettim.
Selülit için tam bir düzen kurmak şart. Bol su, yeşilçay, selülit yapan yiyecek ve içeceklerden uzak durmak ayrıca spor. Biri bile eksik olursa sonuç alman çok zorlaşır.[/QUOTE bol su ve diyetede ozen gorteteceğim bu sefer yenilmek yokkk. Artık benden bağımsız bir halde berbat görünüyorlar
Amin canım cümlemizin inşallahKandiliniz mübarek olsun kizlar Allahim dualarimizi kabul etsin
Bu arada ben ara vermeden çalışsam da olur mu yine ağrım ilk günlerde oldu artık yok
Günaydın kizlarrr
Regaip kandilimiz mübarek olsunn allah dualarmizi kabul etsin insallahh
Kandiliniz mübarek olsun güzeller.
Lune spora gidiyor, bildirimlerle dönecek.
Keşke hava durumuna bakılsaydiKızlar ben geldim çok kötüyüm yaa.. Saatlerce kar altında, eksi derecede bekle bekle çok kötü oldum. Ellerim kalıp gibi kaldı, başım çatlıyor şu an, dondum. Ertelense ne olurdu sanki 23 Nisan gösterisi? Biz de çocuklar da helak olduk, kimse izlemedi, herkes gitti. Yarışmaları çıkardık zaten zorunluluktan, hiç güzel olmadı kutlama.. Aylarca uğraş et, koştur, sonunda böyle olsun. Off off..
Hava durumu belliydi ama ertelemediler, dün de karlıydı, bugün de.. Pazarcı adam etekleri söz verdiği halde getirmedi, 1 gün kala nasıl koşturdum var ya etek bulmak için.. Hepsi boşa gitti.Keşke hava durumuna bakılsaydi
O kadar da koşturdun yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?