fitim fitsin fit (squat)

Güle güle giy o zaman :)
abartmısım sankı bıraz ama daha aklımda kalanlar var .. bıraz hunharca alısverıs yapıyorum sankimm bu arada senı hep goruyorum tanısamamıstık mrb moda yarısmasında varmısınız sıkı popolar olarak

Ben de alışveriş delisiyim anlıyorum seni Evet tanışmadık sanırım sadece avatarını vermiycem vermiycem diyen kıza benzetmiştim onu hatırlıyorum Moda yarışmasına hepimiz katılıyoruz, sen de katıldın mı? :)

haha vermıycem de vermıycem ah ah cok kotu bı sey ama bı alısverıs tutkusu bıde alıp her yere her seyı gıymeye kıyamam huyum var sende de var mı ev.vett canım katılıyorumm . cok heycanlıyım .. bu ekıbı d cok merak edıyorumm

Benim sıkı popo görükmüyor ama diğerlerinin pozlarını bilemiyorum Bende de çeyiz alışverişi tutkusu var canım, bir oda o kolilerle doldu. Çeyizde de en çok iç çamaşırı almayı seviyorum, artık doldu da taştı.

hadı yaa ben daha hıc ceyız almadım .. bı ıgnem bılemm yokk .. varsa yoksa kendıme ıslıyo benım hesap son dakkada hepsını bır alırım artık napımm modası gecer korkum da var bıraz

hadı yaa ben daha hıc ceyız almadım .. bı ıgnem bılemm yokk .. varsa yoksa kendıme ıslıyo benım hesap son dakkada hepsını bır alırım artık napımm modası gecer korkum da var bıraz
Ben modası geçecek türden şeyleri almıyorum zaten ama bayağı bir şey alıyorum diyebilirim, bu çılgınlığın sonu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…