00:00 mış aaaaKıskanıyoz kız seni ondan
Kombin yarışması bu gece mi başlıyor kuzum?
ne yapmışımm benya virüsten dolayı zor yazdım D:
100 squat
70 kickbaks
30 üçgen
60 mekik
20 dk plates
Uyuma kız 00.00 erken daha00:00 mış aaaauyumasammı ki yarın iş var oyumu vereyim hemen
bugün salon kapalı birazdan evde yapacağım
uyumam canımm sen iste yeterUyuma kız 00.00 erken daha
bekliyorummm
Sayılır bencesi.. :) Ben de bugün yapmadım, yorgunluktan..Şeyyy ben bugün dışarıda kizim kucagimda 2 3 saat gezdim spor sayilir mievd değilim yoksa niyetim yapmakti
uyumam canımm sen iste yeter
tamam kuzucum
Sayılır bencesi.. :) Ben de bugün yapmadım, yorgunluktan..
Bende de hiç hal kalmadı, bugün onca zaman buz gibi havada kalınca.. Bugünlük böyle olsun ne yapalım.Ayy tikkamm bende bugün eşim evdeydi o uyurken 10 da pilates yapacaktim 9 buçuk da uyandi yapamadim sonra dışarı çıktık baya bi dolandik gezdik hep yürüdük evde yatmadan bi abs squat yaparim diyodum annemler çağırdı buraya geldik spor kaldi
Bende de hiç hal kalmadı, bugün onca zaman buz gibi havada kalınca.. Bugünlük böyle olsun ne yapalım.
Hepsi iyi hoşda en sağdaki kimmm
100 squat
70 kickbaks
30 üçgen
60 mekik
20 dk plates
Yat yat yarın geceymiş.00:00 mış aaaauyumasammı ki yarın iş var oyumu vereyim hemen
Olsun yürüyüş yapmışsın hem de ağırlıkla.Ayy tikkamm bende bugün eşim evdeydi o uyurken 10 da pilates yapacaktim 9 buçuk da uyandi yapamadim sonra dışarı çıktık baya bi dolandik gezdik hep yürüdük evde yatmadan bi abs squat yaparim diyodum annemler çağırdı buraya geldik spor kaldi
Olsun kuzum bugün dinlen, buz gibi havada ayakta durmak çok yorar insanı.Bende de hiç hal kalmadı, bugün onca zaman buz gibi havada kalınca.. Bugünlük böyle olsun ne yapalım.
Olsun yürüyüş yapmışsın hem de ağırlıkla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?