- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Ayy canim benim yaa geçmiş olsun sanada o kadar kosturdun cabaladin sonu kötü oldu sağlık olsun bitanemm
Bir video çekmişim var ya, izlenmiyor, ellerim tir tir titremiş çekerkenOlsun kuzum bugün dinlen, buz gibi havada ayakta durmak çok yorar insanı.
Yarin mi kuzun ? evde 200 twist 100 donkey kick 50 squat 90 adetalt krin calistimYat yat yarın geceymiş.
Tikkam beni.nie kandurdun ysrinmis oylsma :)) movilden yaziyom affola ii geceler:/
Bir video çekmişim var ya, izlenmiyor, ellerim tir tir titremiş çekerkenZaten ondan sonra kalıp gibi kaldılar
Kız ben mi dedim, 24ü gece 00.00 demek bundan on dakika sonrası demek.. Onlar yanlış hesap yapmışTikkam beni.nie kandurdun ysrinmis oylsma :)) movilden yaziyom affola ii geceler
ben sana guvendimm askooomm :)) saka yapiom kuzum bencede hesap sikinti :) muaaKız ben mi dedim, 24ü gece 00.00 demek bundan on dakika sonrası demek.. Onlar yanlış hesap yapmışBen yattım, iyi geceler :)
Tatlim herkes yanlis anlamis..Kız ben mi dedim, 24ü gece 00.00 demek bundan on dakika sonrası demek.. Onlar yanlış hesap yapmışBen yattım, iyi geceler :)
ben sana guvendimm askooomm :)) saka yapiom kuzum bencede hesap sikinti :) muaa
İyi geceler ne başvurusu acaba ben yeniyim deTabi sıkıntıoylama 25 nisanda diye yazmisim 24 sananlar var.. o basvuru saati ve tarihi
Tarz yarismasinin basvurusu kuzum..İyi geceler ne başvurusu acaba ben yeniyim de
Yok sana burda sporrr basenlerin buyur kocaman olur ohhhhhhhhKizlar :)
Suan 58.5 kilodayim verdiklerimi aldim.
1.64 boyundayim.
Kalcamdan popomdan bacaklarimdan kolumdan her seyimden memnunum tek sorunum gobegim..
Bana uygun spor videolari atabilir misiniz..
Genel olabilir sirf karina yonelikte olabilir fark etmez
Ben de 1.64 üm :) Karın için en etkili video 8 min abs workout, YouTube a bunu yaz, adı fitness blender ile başlayan videoyu her gün yapmaya çalış, çok etkili, ben öyle kurtuldum göbekten :)Kizlar :)
1.64 boyundayim.
Kalcamdan popomdan bacaklarimdan kolumdan her seyimden memnunum tek sorunum gobegim..
Sıkıntı bizdeymiş demek, hep Norwenin suçu hepTatlim herkes yanlis anlamis..
24.04.2015 00:00 da basvuru bitiyor :) cuma gecesi oylama basliyor bomba gibi geliyoruz dimi tikka :)
Evet canım bu gece 00:00daymış.Yarin mi kuzun ? evde 200 twist 100 donkey kick 50 squat 90 adetalt krin calistim
Merhaba Marga hoş geldin.Kizlar :)
1.64 boyundayim.
bildiriim :)
-105 squat
-105 kneeling heel press sürekli yukarı yukarı
-105 üçgen
aslında yataga yatmıstım cok yorgunum ama ıcıme sınmedı kalkıp yaptım hemen :)
Yarin mi kuzun ? evde 200 twist 100 donkey kick 50 squat 90 adetalt krin calistim
Su ilk attigin videoyu uzunca sure yapmistim tekrar baslayayim o zamanEvet canım bu gece 00:00daymış.
Merhaba Marga hoş geldin.
Hepsinden memnunsan abs çalışman gerek.
Bu kızlardan bazılarının çalıştığı video.
Bu da benim ki. 2 kere yaparsan videoyu daha hızlı sonuç alırsın.
Azmin için tebrikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?