ben varımmm gari mudavımım ben katılıpdurumhepimiz varmıyız yarısmada
Su ilk attigin videoyu uzunca sure yapmistim tekrar baslayayim o zaman
:) gelir gider bildirim veririm.
Hic icmedim canım :*Kızlar lipton form çay içen var mı, sırf içinde sinameki var diye aldım, müshil etkisi yapıyormuş. Etkili mi bu konuda?
İnşallah etkilidir ya, su içmek bile benim kabızlık problemimi çözmüyor.Hic icmedim canım :*
İnternetten araştırdın mi hiç kuzum kabizliga iyi Gelen yiycek icicekleriİnşallah etkilidir ya, su içmek bile benim kabızlık problemimi çözmüyor.
Canım benim bebeklikten beri böyle ya annem söyler, yememe de dikkat etsem oluyor niyeyse.. Çocukken falan da hep ağlar dururdum tuvalette hatırlıyorum. :/İnternetten araştırdın mi hiç kuzum kabizliga iyi Gelen yiycek icicekleri
kayısı çayı iyi gelir diye biliyorum bebeğimCanım benim bebeklikten beri böyle ya annem söyler, yememe de dikkat etsem oluyor niyeyse.. Çocukken falan da hep ağlar dururdum tuvalette hatırlıyorum. :/
Aldığım form çay da şeftaliliymiş ama asıl sinameki var diye aldım. Az önce içtim bakalım bekliyorumk
kayısı çayı iyi gelir diye biliyorum bebeğim
inşallah yarar işe canım :)Aldığım form çay da şeftaliliymiş ama asıl sinameki var diye aldım. Az önce içtim bakalım bekliyorum
ahhaaaa piremses olmuşşşFistiklaaar napiyosunz bakalim:)
tanırım seniben varımmm gari mudavımım ben katılıpdurum
piremsesler gibiydim ben baba evinde dersin kocanaFistiklaaar napiyosunz bakalim:)
Guzel olmamismiahhaaaa piremses olmuşşşbaşta dedim yeni biri geldi heh diye
Derim tabi kizpiremsesler gibiydim ben baba evinde dersin kocana
olmuş olmuş bebeğimGuzel olmamismi
gızz nettın nıkıneee ... bu kım dıyorummmGuzel olmamismi
hahaha ben de senın nıkı gorunceeDerim tabi kizyahu hic bi nicki kabul etmedi s leri bol yapinca oldu buda digerini hic sewmiyodm zaten neylersin gbiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?