- 4 Temmuz 2014
- 3.507
- 3.412
- 168
fotoya bak fotoya sekssssubu arada onun ustune ıkı bıkını daha aldımmmarga dıyo abarttın artık
alex candellaydı galiba yaah ordan ne cekıyorum bı ben bı allah bılıyo
ama cıhazlar aynı mı kı benım alex utuleme senn cnm
sen kadann degılımfotoya bak fotoya sekssssu
benımdee cnm aynı kacıncı seanstasınalex candellaydı galiba ya
benim boyle dudaklarım yooksen kadann degılım
2. seansımı yaptırdım bide 2. kontrolü yaptırdım canım.benımdee cnm aynı kacıncı seanstasın
bu ıkncı makınam bundan once jellı bıseydı benım
hmm benım oldu bayagı.. canımm .. senın farklı mı dıcem ama anlamadım2. seansımı yaptırdım bide 2. kontrolü yaptırdım canım.
lazeri yapmadan önce bana jel sürüyor yine hassas yerlere fazla acımasın diye :)
senin kaçıncı seans ?
Nerden aldinnn bikiniler daha cikmadi ki tM.anlamiyla benimde cesit cesit almam lazim indirimmi var ayy ne cok soru sordumbu arada onun ustune ıkı bıkını daha aldımmmarga dıyo abarttın artık
Bana hic jel.mel surmediler ya degistrcem ben burayi valla ya..2. seansımı yaptırdım bide 2. kontrolü yaptırdım canım.
lazeri yapmadan önce bana jel sürüyor yine hassas yerlere fazla acımasın diye :)
senin kaçıncı seans ?
kız her yere sürmüyor zatiBana hic jel.mel surmediler ya degistrcem ben burayi valla ya..
Hee ona surdulermi vakmadm hixkız her yere sürmüyor zatiçubuğa sürüyor başta acıtmasın diye, özelden bi yer yazdım sana onla konuş bi
tamam tatlımHee ona surdulermi vakmadm hixtamam bebegim aricm.bidaha orayi.ben
Hadi gozun aydin kuzum.sewindm:)Kızlar merak eden varsa çay işe yarıyormuşAyrıca göbek falan da kalmadı, gidiverdi.
Tamam canım bekliyorum bildirimlerini.Su ilk attigin videoyu uzunca sure yapmistim tekrar baslayayim o zaman
:) gelir gider bildirim veririm.
ne çayı çabuk anlatKızlar merak eden varsa çay işe yarıyormuşAyrıca göbek falan da kalmadı, gidiverdi.
Kız kabızlık için içtim ben ama yanında göbek de gitmiş oldune çayı çabuk anlat
bende tirbiyisizimgece 12 de bulusalım
Hala kabul etcek beni orda bi beceremedi
hmmm bizdede kayusuluu form çayı ve yesil çay var canım. denesemmi ki baya acı yaa yeşil çayKız kabızlık için içtim ben ama yanında göbek de gitmiş olduBitki çayları var ya canım Liptonun hani form yazan üzerinde.. Onların içinde sinameki var, müsil gibi bir şey.. Ama çok tüketmemek gerekiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?