fitim fitsin fit (squat)

hmmm bizdede kayusuluu form çayı ve yesil çay var canım. denesemmi ki baya acı yaa yeşil çay

Şeftaliliydi benimki de kuzum, bağırsaklar çalışmaya başladı bir süre sonra, iyi geldi valla bana :) Yeşil çay ilk defa geçen gün deneyeyim dedim o ne öyle yaa? Ben ki bitki çayı çok severim o faciaydı.

Bugün fehmi nin bi arkadaşıyla oturduk baya sohbet ettik benim de arkadaşımdi 2 saat falan öyle sen anla artık :)

Deşme artık yaranı ki kabuk tutsun. Bırak şu cibiliyetsizi. Sen daha ne iyilerine layıksın. Fıstık gibi kızsın.

Doğru insanı bulunca ne kadar kızacaksın kendine bir bilsen.

Deşme artık yaranı ki kabuk tutsun. Bırak şu cibiliyetsizi. Sen daha ne iyilerine layıksın. Fıstık gibi kızsın.

Doğru insanı bulunca ne kadar kızacaksın kendine bir bilsen.
Simdi de kızıyorum ki
İçimden ağlamak dahi gelmiyo gerçekten
Bazen gülüp geçiyorum hatta
Ama bazen de öyle vuruyor iste

Selam güzeller. Bugün ilde toplantı varmış saat 10da gidilecek toplantıdan 9:30da haberim oldu. Ve eve şimdi girdim.
Spor işi yarına kaldı.

Lazerci kızlar hani bildirimler?
Bugun rest gunu yaptim lunee:))
Bugün fehmi nin bi arkadaşıyla oturduk baya sohbet ettik benim de arkadaşımdi 2 saat falan öyle sen anla artık :)

Kuzumm sen bu kadar uzak.kaldin sakin arkana donup bakma artik aglamak isticen belki cok ozlicen ama geccek bunlar.. Seni uzene degil.mutlu etcek olana kayiksn btanem.sen sakin unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…