- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
hmmm bizdede kayusuluu form çayı ve yesil çay var canım. denesemmi ki baya acı yaa yeşil çay
evet bildiğin acıııı :SŞeftaliliydi benimki de kuzum, bağırsaklar çalışmaya başladı bir süre sonra, iyi geldi valla bana :) Yeşil çay ilk defa geçen gün deneyeyim dedim o ne öyle yaa? Ben ki bitki çayı çok severim o faciaydı.
Aynen :Sevet bildiğin acıııı :S
Isınma
150 squat
60 Sumo squatttt
200 mekikkk
10 min absssss
50 üçgennnn
Finiş
Yarismanin heycaniyla hemen yapı yapıverdim aşkım
İşte sana bu yakışır. Helal olsun.
Neden canın sıkkın ki?Yarismanin heycaniyla hemen yapı yapıverdim aşkım
Bi de azcık canım skkin o yüzden sayıların farkında değilim
Bugün fehmi nin bi arkadaşıyla oturduk baya sohbet ettik benim de arkadaşımdi 2 saat falan öyle sen anla artık :)Neden canın sıkkın ki?
Bugün fehmi nin bi arkadaşıyla oturduk baya sohbet ettik benim de arkadaşımdi 2 saat falan öyle sen anla artık :)
Simdi de kızıyorum kiDeşme artık yaranı ki kabuk tutsun. Bırak şu cibiliyetsizi. Sen daha ne iyilerine layıksın. Fıstık gibi kızsın.
Doğru insanı bulunca ne kadar kızacaksın kendine bir bilsen.
Simdi de kızıyorum ki
İçimden ağlamak dahi gelmiyo gerçekten
Bazen gülüp geçiyorum hatta
Ama bazen de öyle vuruyor iste
İstediğim bilgilerin hepsi geldi
resimler tamam
her şey tamam
@okypete 'ile görüştüm =)
Hazırsak fazla bekletmeyelim dedi ve onayı aldım..
Konuyu açmaya gidiyorummmmm
Gözünüz aydın =)
Bugun rest gunu yaptim lunee:))Selam güzeller. Bugün ilde toplantı varmış saat 10da gidilecek toplantıdan 9:30da haberim oldu. Ve eve şimdi girdim.
Spor işi yarına kaldı.
Lazerci kızlar hani bildirimler?
Bugün fehmi nin bi arkadaşıyla oturduk baya sohbet ettik benim de arkadaşımdi 2 saat falan öyle sen anla artık :)
Kimleri tanıdın diyeceğim ama Marga enseler. Korkuyorum.kızlar baslamıs yarısma tanıdım simdiden bikac kişi
aynen enseler valla heryerde gozu varKimleri tanıdın diyeceğim ama Marga enseler. Korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?