- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Yok bebegm adet sancim degilaa gecmıs olsunn vıks surr canımm ..ayagını sıcak tut adetın sancını olmasınn
Doğrudur belki kuzum Bilemedim kihmm benımkıne sey dıyolar 15 gunden once yanar.. 21 gunden once alınmıyo seanslar ..
Çok da abartmiyorum kii ama niye böyle oldum bilemedimsporu abartınca olabiliyo
bende tirbiyisizimama sen soylettın arc'cıgım
bakalım ttlı kızz .. tacı elınden alınacak mıı . yoksa bu ayda mı onda kalacak tum soruların cvbı bu gecede gızlıYok bebegm adet sancim degil
Aynen ya çok stresliiiibakalım ttlı kızz .. tacı elınden alınacak mıı . yoksa bu ayda mı onda kalacak tum soruların cvbı bu gecede gızlı
Hala kabul etcek beni orda bi beceremedi@N o r w e g i a n nirdeeeee instagramda yorumlasıyoz burda gorusemiyoz
adete yakınsanda olabilir cnm bazı donemler oluyor agrıDoğrudur belki kuzum Bilemedim ki
Çok da abartmiyorum kii ama niye böyle oldum bilemedim
ya da tembeller ondanDoğrudur belki kuzum Bilemedim ki
Çok da abartmiyorum kii ama niye böyle oldum bilemedim
aranızı bozayım mıııHala kabul etcek beni orda bi beceremedi
ahahaha benide 1 sene sonra kabul etti yani cok degilHala kabul etcek beni orda bi beceremedi
lazere gidiyorum canım lazer epilasyon :)kontrol seasın ne kıı
Benide seneye anxa eder o zamanahahaha benide 1 sene sonra kabul etti yani cok degil
canım dökülmeyenler olunca rötuş yapıyolarhıı bende lazere gıdıyorum kontrol montrol yok bendeaa aa sınır oldum sımdı .. neden kontrol edıyolar kı
kızz ben bugün makinanın üstüne baktım sen dedin ya bnm mikanı başka isim diye alexandrite 755 mm yazıyo bide c li bişi daha yazıyor onu ezberliyemedimBenide seneye anxa eder o zaman
Geri cekiyim o zaman ben istegimiaranızı bozayım mııı
bılerek kabul etmıyodurrbugun herkese boyleyım ya ben
Bende unuttum bak ne yzdigini ama alex yazisi gormedm ben ya dokuldu ama kalanlar var kuzum dokulurmu daha bilemedm cok az kaldi ama olsun komtrol olsa giderdi onlardakızz ben bugün makinanın üstüne baktım sen dedin ya bnm mikanı başka isim diye alexandrite 755 mm yazıyo bide c li bişi daha yazıyor onu ezberliyemedim
bu arada onun ustune ıkı bıkını daha aldımmAynen ya çok stresliiii
kaç gün olmuştu canım elinle çek geliyorssa dökülceklerdir gelmiyorsa o zaman dökülmezler 14-15 gün sonra. bidahi seansta uyarırsın.Bende unuttum bak ne yzdigini ama alex yazisi gormedm ben ya dokuldu ama kalanlar var kuzum dokulurmu daha bilemedm cok az kaldi ama olsun komtrol olsa giderdi onlarda
ah ordan ne cekıyorum bı ben bı allah bılıyocanım dökülmeyenler olunca rötuş yapıyolarsen de niye yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?