fitim fitsin fit (squat)

Kuzum en cok ıhtıyacım olan sey suan balayına almam lazım valla ozellıkle plaj elbıselerıne cok ıhtıyacım var Bulamazsam kargolatırım sana gorursun sen nılesne o zaman
ah balayına her saat bı tane alır gıyerım de derdım bı o olsunn .. nereye gıtceksınızz .. o tul plaj elbıselerınden aldım bıde gosterım yarın

ah balayına her saat bı tane alır gıyerım de derdım bı o olsunn .. nereye gıtceksınızz .. o tul plaj elbıselerınden aldım bıde gosterım yarın
Marmarıse kuzucum valla bende cesıt cesıt alıyım dıyorum ya.. sen nerden aldın bılındık magazamı bulurmuyuz her yerde ındırımmı vardı? beklıyorum yarın ozel mesajı

sıfırcı hoca 44 lerı 45 e de tamamlamazsınız hoca hanımcıgım sızz
Canım o 50 oldu. 45 1 artık.
Yok ya çok tatlı hocayım. Ciğerli hoca diyor öğrenciler bana. Eyvallah ciğerim diyorum bende. Eee meslek lisesi -tamamı erkek- meslek öğretmeniyim.

Yok tatlım nerede? Burası mobil bölge. Haftaya salı gelecek, bugün Erzurum'a gelmiş.
hmm anladım canım kapıda odemelı mı?kartın lımıtı cok her sıteye cesaret edemıyorum .. nıyeyse ay nılersın gıbı oldu bu da bı netten alısverıs fobım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…