ortmenım yoklama saatı mıburda hocam gelıyo bes dakıkaya otobusteymıs ogretmen benı yok yamasın didi
tamam kızlar atım gorunn .. yarın atsam olar mı derse gecıcem de sımdıHemen bir özel mesaj açıp bizi ekliyorsun.
Ay helal olsun canım, ben emin olamadım pek. Ama tutturduklarım vardır herhalde.
Kesınlıkle gormelıyızHemen bir özel mesaj açıp bizi ekliyorsun.
Söyleyebilirsin kaç numaraya verdiğini. Ama tanıdığın varsa onu söyleme.Seni tanidim gibi benkac numaraya verdigimizi aciklayabiliuoz muu
ah balayına her saat bı tane alır gıyerım deKuzum en cok ıhtıyacım olan sey suan balayına almam lazım valla ozellıkle plaj elbıselerıne cok ıhtıyacım varBulamazsam kargolatırım sana gorursun sen nılesne o zaman
tamam kızlar atım gorunn .. yarın atsam olar mı derse gecıcem de sımdı
ay cetvelle de dolasıyosundurOlmaz öğretmenden sonra geleni almam. Koridorda göz göze gelirsem öğrenciyle depar atarım hemeencecciiik yok yazarım.
AskimmmSekerPancarii bugün topiğe uğramadı mı?
senın kıyafetler geldı mı tatlımNasıl bekleyeceğiz yarına kadar? Amaaan sabahlar olmazz bana.
Marmarıse kuzucum valla bende cesıt cesıt alıyım dıyorum ya.. sen nerden aldın bılındık magazamı bulurmuyuz her yerde ındırımmı vardı? beklıyorum yarın ozel mesajıah balayına her saat bı tane alır gıyerım dederdım bı o olsunn .. nereye gıtceksınızz .. o tul plaj elbıselerınden aldım bıde gosterım yarın
Aaa cetvel mi? Yok canım bende haydar var.ay cetvelle de dolasıyosundurben dost canlısı ogretmen olurdum
Çok sabırsızız valla benımde goresım geldı hemenNasıl bekleyeceğiz yarına kadar? Amaaan sabahlar olmazz bana.
sıfırcı hocaAaa cetvel mi? Yok canım bende haydar var.Haayydaaar haayydaaar
Yok tatlım nerede? Burası mobil bölge. Haftaya salı gelecek, bugün Erzurum'a gelmiş.senın kıyafetler geldı mı tatlım
sımdı cıkcam ay benı gaza getırmeyınnÇok sabırsızız valla benımde goresım geldı hemen
Canım o 50 oldu. 45 1 artık.sıfırcı hoca44 lerı 45 e de tamamlamazsınız hoca hanımcıgım sızz
Hepsını ıstıyoruzzzzzsımdı cıkcam ay benı gaza getırmeyınnyarın hepsını gosterım bu hafta bıkını ve yazlıklarımı tum aldıklaımı
Haydiii Dionee haydiii tam zamanııı şiiimdiii.sımdı cıkcam ay benı gaza getırmeyınnyarın hepsını gosterım bu hafta bıkını ve yazlıklarımı tum aldıklaımı
hmm anladım canım kapıda odemelı mı?kartın lımıtı cok her sıteye cesaret edemıyorum .. nıyeyse ay nılersın gıbı oldu bu daYok tatlım nerede? Burası mobil bölge. Haftaya salı gelecek, bugün Erzurum'a gelmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?