fitim fitsin fit (squat)

Hiç öyle bir şey yok. Kalk sporunu yap. Kaçamak yapmadan, cıss tüketmeden yapılan hangi spor sonuç vermemiş?
Yarın alırım ifadeni.
İyi geceler kuzum.

Ben de geçen gün pantolon deniyodum Jean degl ama likrali
Bi tane aldım likrali sandım 27 beden oluyodu bana
Bu 27 yi zar zor geçirdim tam güzel olur dar olur dedim Kalcamdan çıkmadı Ahaha kaldım öyle

Hiç öyle bir şey yok. Kalk sporunu yap. Kaçamak yapmadan, cıss tüketmeden yapılan hangi spor sonuç vermemiş?
Yarın alırım ifadeni.
İyi geceler kuzum.
İyi geceler bitanemm.. rest gunu dedydm ama yatmadan hakkatten azck squat yapıyım ben..

Bu 27 yi zar zor geçirdim tam güzel olur dar olur dedim Kalcamdan çıkmadı Ahaha kaldım öyle
benimde dötüm büyük bacaklarımda kalınlaştı şişmanladım kilo olarak kas mas dedi ama alaka yok bence
komplekslerdeyim kombin yarışmalarındakileri görünce

nolcaz boyle ya benım teyzmler falanda boyle var yanı bu genetık ıllakı erır ama cok zaman gerekır sanırm Su yarısmada beyaz pantolnlu kız kımse artık Fiziğine bayıldm onun Kuzum jean falan olsa ben zor zahmet gırerdm ona ama abıyeydı yumusak kumas sırtıda tuldu bı zorlasam caaarrrt gtcek 460 tl etıketı vardı zorlayamadm o yuzden

benimde dötüm büyük bacaklarımda kalınlaştı şişmanladım kilo olarak kas mas dedi ama alaka yok bence
komplekslerdeyim kombin yarışmalarındakileri görünce
1
4
?

Bu bulmacayi çöz
Cevabı evet ya da Hayır
Beyaz pantolon tanıyamadın mi gercektennnn

Sen yarın dınlen rest gunu yap bakalım kuzum sıcak tut bıde ruzgar falan yedıysen ceyranda kaldıysan farkında olmadan ondanda olabılır
Ben içime atlet gitmiyorum gerçi
Kısa kazak tişört giyiyorum dekolte karnım gözüksun diye
Kesin soğuk aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…