İyi geceler kuzumm.. evet yarın bızı unutma dısardayım hemen bakamam ama akşama mutlaka bakarm mesajlarıma..ıyı geceler kızlar
tskler bu arada bılgılerınız ıcınnn
dersıme gecım benn
İyi geceler guzelimİyi geceler fit kızlar. Benden bugünlük bu kadar.
Kuzum agırmı kaldırdın anı hareketmı yaptın kı yaSen derse geç rahatsız ederim seni
Bebe yağım da var benim masaj çok iyi geliyo olur vallahi
Lune sahı ben yıne depresyondayımBana hiç etkı etmıyo bu spor ya genetık basenlermden nefret edıyorum bel yetmıyomus gıbı bıde bu cıktı basıma. Bugun tulum denedm yanı deneyemedm 36 beden basenden gecmedı ben onu gecırırdımde azcık hasar gorurdu pahalıydıda en ıyısı ellemıyım dedm bıraktm 38ınde altı tam ustu buyuk ust beden 36 alt beden 38 olmus benım
Ben de geçen gün pantolon deniyodum Jean degl ama likraliLune sahı ben yıne depresyondayımBana hiç etkı etmıyo bu spor ya genetık basenlermden nefret edıyorum bel yetmıyomus gıbı bıde bu cıktı basıma. Bugun tulum denedm yanı deneyemedm 36 beden basenden gecmedı ben onu gecırırdımde azcık hasar gorurdu pahalıydıda en ıyısı ellemıyım dedm bıraktm 38ınde altı tam ustu buyuk ust beden 36 alt beden 38 olmus benım
İyi geceler bitanemm.. rest gunu dedydm ama yatmadan hakkatten azck squat yapıyım ben..Hiç öyle bir şey yok. Kalk sporunu yap. Kaçamak yapmadan, cıss tüketmeden yapılan hangi spor sonuç vermemiş?
Yarın alırım ifadeni.
İyi geceler kuzum.
Yok kız tuhaf ya nasıl anlatsam ki anlatamiyomdaaaKuzum agırmı kaldırdın anı hareketmı yaptın kı ya
benimde dötüm büyük bacaklarımda kalınlaştı şişmanladım kilo olarak kas mas dedi ama alaka yok benceBen de geçen gün pantolon deniyodum Jean degl ama likrali
Bi tane aldım likrali sandım 27 beden oluyodu bana
Bu 27 yi zar zor geçirdim tam güzel olur dar olur dedim Kalcamdan çıkmadı Ahaha kaldım öyle
Ben de geçen gün pantolon deniyodum Jean degl ama likrali
Bi tane aldım likrali sandım 27 beden oluyodu bana
Bu 27 yi zar zor geçirdim tam güzel olur dar olur dedim Kalcamdan çıkmadı Ahaha kaldım öyle
Sen yarın dınlen rest gunu yap bakalım kuzum sıcak tut bıde ruzgar falan yedıysen ceyranda kaldıysan farkında olmadan ondanda olabılırYok kız tuhaf ya nasıl anlatsam ki anlatamiyomdaaa
Senle kendımı kıyaslamam bıle norwe sukret halınebenimde dötüm büyük bacaklarımda kalınlaştı şişmanladım kilo olarak kas mas dedi ama alaka yok bence
komplekslerdeyim kombin yarışmalarındakileri görünce
1benimde dötüm büyük bacaklarımda kalınlaştı şişmanladım kilo olarak kas mas dedi ama alaka yok bence
komplekslerdeyim kombin yarışmalarındakileri görünce
Beyaz pantolon tanıyamadın mi gercektennnnnolcaz boyle ya benım teyzmler falanda boyle var yanı bu genetık ıllakı erır ama cok zaman gerekır sanırm Su yarısmada beyaz pantolnlu kız kımse artık Fiziğine bayıldm onun Kuzum jean falan olsa ben zor zahmet gırerdm ona ama abıyeydı yumusak kumas sırtıda tuldu bı zorlasam caaarrrt gtcek 460 tl etıketı vardı zorlayamadm o yuzden
tanımammı kız tanıdıgım için söyluyorum1
4
?
Bu bulmacayi çöz
Cevabı evet ya da Hayır
Beyaz pantolon tanıyamadın mi gercektennnn
Ben içime atlet gitmiyorum gerçiSen yarın dınlen rest gunu yap bakalım kuzum sıcak tut bıde ruzgar falan yedıysen ceyranda kaldıysan farkında olmadan ondanda olabılır
sanırım :)1
4
?
Bu bulmacayi çöz
Cevabı evet ya da Hayır
Beyaz pantolon tanıyamadın mi gercektennnn
Hayir Norwem neren Kötü bi söyler misinsanırım :)
ay kendimi hiç sevmiyorum fotolarda da kötüyüm
sıcak tut kuzum cabuk gecmez o yoksa.. Bu arada bulmacana bence evet dıyerek cevap vermek ıstıyorumBen içime atlet gitmiyorum gerçi
Kısa kazak tişört giyiyorum dekolte karnım gözüksun diye
Kesin soğuk aldim
şukretmem görüntüm sinirimi bozuyor ya vallaSenle kendımı kıyaslamam bıle norwe sukret halıne
Norwenin gözler bozuk gözler..Hayir Norwem neren Kötü bi söyler misin
Norweeee delirtme benı fıstık gibisin kotu hıc bısey yok!sanırım :)
ay kendimi hiç sevmiyorum fotolarda da kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?