fitim fitsin fit (squat)

sıcak tut kuzum cabuk gecmez o yoksa.. Bu arada bulmacana bence evet dıyerek cevap vermek ıstıyorum bende oyle dusundm
Luneyle baya bi konustuk norwe hangisi diye iki seçenek arasında gittik geldik ama senle benim dusundugumm:)))
Norwenin gözler bozuk gözler..
Aynen kizz
l

şukretmem görüntüm sinirimi bozuyor ya valla
ya kendimi beğenmemelerdeyim
sivilcelerimde azdı ondandır kiloda aldım gibi
o kadar spor yapıyorum yuh yani valla bu haksuzlık
Norwe sabah ozele ilk sen foto yukliceksin biz de her bi yerinin güzelliğini ayrı ayrı anlatcaz sana v

Sizde genetikmis benim suçum nee ailede 5 kiz kardesiz bi ben basenliyim bacaklarim kalinbugün spor yapmadim söylemek için lunenin gitmesini bekledim

Luneyle baya bi konustuk norwe hangisi diye iki seçenek arasında gittik geldik ama senle benim dusundugumm:)))

Aynen kizz

Norwe sabah ozele ilk sen foto yukliceksin biz de her bi yerinin güzelliğini ayrı ayrı anlatcaz sana v
bi dedikody yapcam dinle yaa benden daha şişman kişiler fotoda ince çıkıyor ben niye şişko çıkıyorum topukla mı ilgili çekimle mi

Senıde bıldm kuzummm eger dogruysa annemle ustundekıne bayıldkk
Bilmiş olabilirsin, bilmemiş de olabilirsin, işte bütün mesele bu

Sabah gorcek ama bunu bılıyon dımı ıfadenı alcam yarın dıye fırcaladıda gıttı benı
Fırçalasın hatta cezalar versin yoksa spor yapacağım yok, 3 gündür bişi yapmadım

bende kayısı çayı içtim senin bünyeye bayılıyorıum yaa ye ye alma kilo
ben her daim alıyorum bişi yemiyorum
1 saat sonra gösterdi bende etkisini kuzum, birden geliveriyor dikkat

Sizde genetikmis benim suçum nee ailede 5 kiz kardesiz bi ben basenliyim bacaklarim kalinbugün spor yapmadim söylemek için lunenin gitmesini bekledim
Yarın bomba gıbı bıldrımle donersn kuzum bende yapmadm bugun asmısız valla ıkımızde Dogum yapmıssın olsun o kadar ona ragmen fıstık gıbısn ben 10 sene snra nolcm dıye dusundm hıc ıc acıcı degıldı dusundugum goruntu

g

gözlerim bozuk değil kız tipim bozuk ya

İkinize de çok güldüm ya
Ne yediğim de önemli kuzum
Cis Mi yoksa

Makyaj konusunda şeker pancari bir numeroooo
Canım çok cıs değil, bence söyleyebilirim, haşlanmış patates yoğurtlu :) Ama fazla yediğim için şiştim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…