- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
zuratım çirkin geldi bugün uyuyamadım pek kalktığımda berbattımHayir Norwem neren Kötü bi söyler misin
Senıde bıldm kuzummm eger dogruysa annemle ustundekıne bayıldkkNorwenin gözler bozuk gözler..
Sabah gorcek ama bunu bılıyon dımı ıfadenı alcam yarın dıye fırcaladıda gıttı benıKızlar şu saatte bir yemişim bir yemişim karnım patlayacak şimdik, Lune duymasın
bende kayısı çayı içtim senin bünyeye bayılıyorıum yaa ye ye alma kiloKızlar şu saatte bir yemişim bir yemişim karnım patlayacak şimdik, Lune duymasın
o işe şekerpancarı bakıyozuratım çirkin geldi bugün uyuyamadım pek kalktığımda berbattım
kız bana makyaj yapmayı öğretin birazçok doğalım sıkıldım
Luneyle baya bi konustuk norwe hangisi diyesıcak tut kuzum cabuk gecmez o yoksa.. Bu arada bulmacana bence evet dıyerek cevap vermek ıstıyorumbende oyle dusundm
Aynen kizzNorwenin gözler bozuk gözler..
Norwe sabah ozele ilk sen foto yukliceksin biz de her bi yerinin güzelliğini ayrı ayrı anlatcaz sana vl
şukretmem görüntüm sinirimi bozuyor ya valla
ya kendimi beğenmemelerdeyim
sivilcelerimde azdı ondandır kiloda aldım gibi
o kadar spor yapıyorum yuh yani valla bu haksuzlık
gözlerim bozuk değil kız tipim bozuk yaNorwenin gözler bozuk gözler..
nolcaz boyle ya benım teyzmler falanda boyle var yanı bu genetık ıllakı erır ama cok zaman gerekır sanırm Su yarısmada beyaz pantolnlu kız kımse artık Fiziğine bayıldm onun Kuzum jean falan olsa ben zor zahmet gırerdm ona ama abıyeydı yumusak kumas sırtıda tuldu bı zorlasam caaarrrt gtcek 460 tl etıketı vardı zorlayamadm o yuzden
bi dedikody yapcam dinle yaa benden daha şişman kişiler fotoda ince çıkıyor ben niye şişko çıkıyorum topukla mı ilgili çekimle miLuneyle baya bi konustuk norwe hangisi diyeiki seçenek arasında gittik geldik ama senle benim dusundugumm:)))
Aynen kizz
Norwe sabah ozele ilk sen foto yukliceksin biz de her bi yerinin güzelliğini ayrı ayrı anlatcaz sana v
Ne yediğim de önemli kuzumKızlar şu saatte bir yemişim bir yemişim karnım patlayacak şimdik, Lune duymasın
Makyaj konusunda şeker pancari bir numeroooozuratım çirkin geldi bugün uyuyamadım pek kalktığımda berbattım
kız bana makyaj yapmayı öğretin birazçok doğalım sıkıldım
Bilmiş olabilirsin, bilmemiş de olabilirsin, işte bütün mesele buSenıde bıldm kuzummm eger dogruysa annemle ustundekıne bayıldkk
Fırçalasın hatta cezalar versin yoksa spor yapacağım yok, 3 gündür bişi yapmadımSabah gorcek ama bunu bılıyon dımı ıfadenı alcam yarın dıye fırcaladıda gıttı benı
1 saat sonra gösterdi bende etkisini kuzum, birden geliveriyor dikkatbende kayısı çayı içtim senin bünyeye bayılıyorıum yaa ye ye alma kilo
ben her daim alıyorum bişi yemiyorum
bende seni tanıdım sexy womannorweyi hemen tanıdım
bende arc ı
bende seni tanıdım sexy woman
Ben de sısko çıkıyorum bacagım Nasıl Kalın çıkmışbi dedikody yapcam dinle yaa benden daha şişman kişiler fotoda ince çıkıyor ben niye şişko çıkıyorum topukla mı ilgili çekimle mi
Yarın bomba gıbı bıldrımle donersn kuzum bende yapmadm bugun asmısız valla ıkımızdeSizde genetikmis benim suçum neeailede 5 kiz kardesiz bi ben basenliyim bacaklarim kalin bugün spor yapmadim söylemek için lunenin gitmesini bekledim
Bilemıyorum artıkhemen tanıdınızmı yaolmazki boyle
g
gözlerim bozuk değil kız tipim bozuk ya
Sizde genetikmis benim suçum neeailede 5 kiz kardesiz bi ben basenliyim bacaklarim kalin bugün spor yapmadim söylemek için lunenin gitmesini bekledim
Canım çok cıs değil, bence söyleyebilirim, haşlanmış patates yoğurtlu :) Ama fazla yediğim için şiştim :)Ne yediğim de önemli kuzum
Cis Mi yoksa
Makyaj konusunda şeker pancari bir numeroooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?