- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Kaç kilo sun bebegm şu anŞişkoyum valla lune duymasn ama orantısız bi şişkoyum harbi
Ben saydiklarimdan hepsinden eminimKiz bende luneyi (pozlardan anladim zatii ) norweyi arci tikkayi seni yahmin ettim ama senle lune kesin gibi
Kuzum zayıflasanda ıyısın yanı onuda bılıyoz nısan fotondan.. iyisin sakın kılo alcam dıye kasma 34 beden bol gelıyodu bak sımdı halıme ben gıbı olursun sonra
53-54 arasıyım 56 olmustum 2 kilo vermişim
168-169 gibiEn zoru o zaten
Cano senin boyun kaç?
topik ajanı herkesi tanımışsın ama ben daha uğramadım bakayım seni tanıyacakmıyım yineBen
Dead
Arc i
Lune yi
Melekes
Tıkka yi
Dioneyi
Tanidimmm
Bana da yap makkaş, öyrencilerim çok istiyor beni makkaşlı
acil kilo vermeliyizzz
Ben 60 olmusum
Ruj deyip geçme bak onuda afilli sürerimm dolgun dururBanada göz makyajı yaparsan ıyı olur kuzum ruju ben surerm
hepiniz bana mı özendiniz kilo aldınız ya durun ben sizin oraya gelecektim siz benim buraya geliyorsunuz norwe o kiloları geri ver alma dahaacil kilo vermeliyizzz
Ayyy bende şişkoyummm,beni de alın aranizaaaŞişkoyum valla lune duymasn ama orantısız bi şişkoyum harbi
Noldu ay yüzlümmm
Ben 60 olmusum
Tabi kız kaçar mi bendennntopik ajanı herkesi tanımışsın ama ben daha uğramadım bakayım seni tanıyacakmıyım yine
Boyun kaçtı kuzumacil kilo vermeliyizzz
Boyun var zaten ve de kilo falan aldığın belli olmuyor.168-169 gibi
Tabi kız kaçar mi bendennn
Dedim çok iyi gorunuyosun bebegmm
Boyun kaçtı kuzum
Kız dolgun zaten dudaklarım yeternce dahada dolarsa estetık gıbı durcakRuj deyip geçme bak onuda afilli sürerimm dolgun durur
168-169 gibi
Geliyom anamYapmammii tikkaaaammgel yamacima
Ayy vallaha tam dayaklık yaa vallahaaa..acil kilo vermeliyizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?