- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Sen nerdeydin kuzumne güzel düzelmişti bozdu yine bu aralar
eskişehirdeyim canım benSen nerdeydin kuzum
Aa ne guzelll :)))eskişehirdeyim canım ben
tam öğrenci şehri zaten nereye adım atsan öğrenciAa ne guzelll :)))
Sadece bir kere gittim o da kucukken mobilya almaya gitmistik
selamSelam hatunlar
Evet ama o şişkinliği görünce bir korktum resmini gördüm seninde basenler aynı bacaklar benim daha kalın tabi :)Canim cok abarti bi kalinlik olmaz biz agirlikla calismiyoruzki
İnşallah benimde öyle olur canım inerlerkaslar şişmiş olabilir benimde başta bir şişkinlik vardı şimdi indi biraz canım
inerler inerler merak etme canım. ben daha önceden de yaptım bir kaç kez spor başlarda kalınlaşma oluyordu ama sonradan incecik kalmıştı bacaklarım. tabi sporu bırakınca yine aynı şekle geliyor :) squatıda ağırlıkla yapmadığın sürece sıkıntı olmaz bence yani :)Evet ama o şişkinliği görünce bir korktum resmini gördüm seninde basenler aynı bacaklar benim daha kalın tabi :)
İnşallah benimde öyle olur canım inerler
İnsallah tatlimmtam öğrenci şehri zaten nereye adım atsan öğrencigüzel yerdir bir gün gezmeye gel :)
Selam canimmmSelam hatunlar
Ay inşallah bu yaşıma kadar hiç incecik bacaklarım olmadı spora başladım bıraktım başladım bıraktım ama bu sefer bırakmak yok incecik olacakk. Squatı ağırlıklı yapmıyorum pek squatta yapmıyorum bir bacak videosu yapıyorum onun içinde squat var video dışında yapmıyorum zaten.inerler inerler merak etme canım. ben daha önceden de yaptım bir kaç kez spor başlarda kalınlaşma oluyordu ama sonradan incecik kalmıştı bacaklarım. tabi sporu bırakınca yine aynı şekle geliyor :) squatıda ağırlıkla yapmadığın sürece sıkıntı olmaz bence yani :)
aynen devam et canım zaten bir anda olmuyor malesef. biraz sabret istediğin bacak inceliğine ulaşacaksınAy inşallah bu yaşıma kadar hiç incecik bacaklarım olmadı spora başladım bıraktım başladım bıraktım ama bu sefer bırakmak yok incecik olacakk. Squatı ağırlıklı yapmıyorum pek squatta yapmıyorum bir bacak videosu yapıyorum onun içinde squat var video dışında yapmıyorum zaten.
Katil tabiki cok memnun oluruzmerhaba, reformer pilates ve zumba da yapıcam ama squat ekibine katılabilirim. çok güzel anlatmışsın.
NedennnAyy bu ara çok savsakladım sporu yaa
Bilmiyorum kiiNedennn
kızzz nerdesin senKatil tabiki cok memnun oluruz
Boy yas kilo nedir :)
Buradym ttlmmkızzz nerdesin sen
Fotograf mi atalim illa burayaBilmiyorum kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?