- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Faydasini ne sekilde gordun leslienin canmGunde 1 kere Leslie Sansone 3 miles yapmistim (agirliklarla yapilan video) tam 15 gun boyunca ama bir iki kere farkli videosunuda yapmistim, hemen ardindan 10 dk mekik videosu.
Devam ediyorum tabi gene
Faydasini ne sekilde gordun leslienin canm
Oo supersin canmInceldim gobegimden tam 4 cm, yan yaglarim bile erididevam ediyorum daha incelmem gerekiyor.
Oo supersin canm
Boyun kac canmSuan gobegim 88 cm yani daha var incelmem icin
Ölçülerimi aldım yarın eve girtikten sonra tekrardan ölçülcem bakalım bir değişiklik var mı 2 haftada yarım cmcik bile olsa :)ölçülerini mutlaka al canım sürekli kontrol et :) mutlaka bir incelme olduğunu farkedeceksin. ben de çok sabırsızım ama dayanıcaz artık yapcak bir şey yok :)
Bende leslieye başladım ama 3 4 gündür evde olmadığım için yapamadım yarın evime gidiyorum yarından itibaren bende sabah akşam aksatmadan yapcam inşallahGunde 1 kere Leslie Sansone 3 miles yapmistim (agirliklarla yapilan video) tam 15 gun boyunca ama bir iki kere farkli videosunuda yapmistim, hemen ardindan 10 dk mekik videosu.
Devam ediyorum tabi gene
mutlaka incelme olmuştur canım gözle baktığımız zaman anlıyamıyoruz pek :)Ölçülerimi aldım yarın eve girtikten sonra tekrardan ölçülcem bakalım bir değişiklik var mı 2 haftada yarım cmcik bile olsa :)
Bende leslieye başladım ama 3 4 gündür evde olmadığım için yapamadım yarın evime gidiyorum yarından itibaren bende sabah akşam aksatmadan yapcam inşallah
Ay inşallah inşallah olmuştur daha bir hevesle yaparım sporumu ozaman :)mutlaka incelme olmuştur canım gözle baktığımız zaman anlıyamıyoruz pek :)
inşallah canım benim :)Ay inşallah inşallah olmuştur daha bir hevesle yaparım sporumu ozaman :)
İyi geceler tatlım75 squatımı yapıp yatıciim kızlar. Kendinize iyi bakın! iyi geceler.
dinlen öyle yap sporunu canım :) hadi bakalım :)Kızlar nasılsınızz. Sonunda evime kavuştumm ben :) üstümde yorgunluk var akşama kaldı artık sporum
Hosgeldin evine canm:)Kızlar nasılsınızz. Sonunda evime kavuştumm ben :) üstümde yorgunluk var akşama kaldı artık sporum
Hoşbuldum canım sağol :)Hosgeldin evine canm:)
Tatlim sen cok iyi gidiyosun100 squat ve 8 egzersiz 100'er tane yaptım :)
akşamda trambolini yaptım mı tamamdır
Oncelikle verdigin kilo icin tebrik ederimKızlar ben 13 kilo verdim bi ara pilates de yaptım şimdi squat yapıyorum kalçam biraz dolgun olsun istiyorum bugün 5. günüm ama işe yarar mı bilemiyorum çok ağrım oldu devam edicem 1 ayda biraz etki görürsem sürekli yapıcam.
Ama asıl sorum şu,şimdi ben belimi yanlardan inceltmek istiyorum yani ayva göbekten şikayetçi değilim ama yanlardan daralmak istiyorum. Karşıdan bakıldığında belim ortada ince kalsın
Hangi hareketlerle bunu başarabilirim,sadece belimi inceltecek daraltacak bir mucize var mı sizce
teşekkür ederim tatlım aynen Lesli iyi olucak gerçekten daha önce onuda denedim ben tek olunca 5. günden sonra bırakmıştım :) burda devamlılık olur hiç değilse :)Tatlim sen cok iyi gidiyosun
Benim tatil daha bitemedi..
Lesli de bizim icin cok iyi olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?