fitim fitsin fit (squat)

Gunde 1 kere Leslie Sansone 3 miles yapmistim (agirliklarla yapilan video) tam 15 gun boyunca ama bir iki kere farkli videosunuda yapmistim, hemen ardindan 10 dk mekik videosu.
Devam ediyorum tabi gene
Faydasini ne sekilde gordun leslienin canm

ölçülerini mutlaka al canım sürekli kontrol et :) mutlaka bir incelme olduğunu farkedeceksin. ben de çok sabırsızım ama dayanıcaz artık yapcak bir şey yok :)
Ölçülerimi aldım yarın eve girtikten sonra tekrardan ölçülcem bakalım bir değişiklik var mı 2 haftada yarım cmcik bile olsa :)

Gunde 1 kere Leslie Sansone 3 miles yapmistim (agirliklarla yapilan video) tam 15 gun boyunca ama bir iki kere farkli videosunuda yapmistim, hemen ardindan 10 dk mekik videosu.
Devam ediyorum tabi gene
Bende leslieye başladım ama 3 4 gündür evde olmadığım için yapamadım yarın evime gidiyorum yarından itibaren bende sabah akşam aksatmadan yapcam inşallah

mutlaka incelme olmuştur canım gözle baktığımız zaman anlıyamıyoruz pek :)

100 squat ve 8 egzersiz 100'er tane yaptım :)

akşamda trambolini yaptım mı tamamdır

Kızlar ben 13 kilo verdim bi ara pilates de yaptım şimdi squat yapıyorum kalçam biraz dolgun olsun istiyorum bugün 5. günüm ama işe yarar mı bilemiyorum çok ağrım oldu devam edicem 1 ayda biraz etki görürsem sürekli yapıcam.

Ama asıl sorum şu,şimdi ben belimi yanlardan inceltmek istiyorum yani ayva göbekten şikayetçi değilim ama yanlardan daralmak istiyorum. Karşıdan bakıldığında belim ortada ince kalsın
Hangi hareketlerle bunu başarabilirim,sadece belimi inceltecek daraltacak bir mucize var mı sizce

Oncelikle verdigin kilo icin tebrik ederim
Bende yanlardan sikayetciydim ama carpraz mekikle bunu hallettim
Baska bi mucize var mi acaba
Mesela vileda sopasini al yukarda ellerinle tut saga sola dön

Tatlim sen cok iyi gidiyosun
Benim tatil daha bitemedi..
Lesli de bizim icin cok iyi olucak
teşekkür ederim tatlım aynen Lesli iyi olucak gerçekten daha önce onuda denedim ben tek olunca 5. günden sonra bırakmıştım :) burda devamlılık olur hiç değilse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…